Bludne radnje

Dobro, nije onako kao što zvuči u naslovu, u stvari... i jeste tako bilo. Jelena je bila nevina, i ostala je nedirnuta... i to daje smisao čitavoj ovoj priči, tada je imala samo 19 godina, izuzetno privlačnog tela i kratke priridno svelo plave kose. Ovo je priča o njenom prvom seksualnom iskustvu, iako nije bilo pravog seksa, ali ovako je bilo...
Jelelena je odrasla u bogatoj i veoma strogoj patrijahalnoj porodici i nema osobe muškog pola koja joj je prišla, onako kao muškarac. Ja sam je poznavao sticajem okolnosti preko rođačke linije. Jelena je "čekala" na brak sa momkom koji će biti svešteno lice, koji je tada studirao Bogosloviju. Izgledalo je kao da mu je obećana. Ona i njena porodica bili bi u velikom problemu ako bi imala neku vezu pre tog braka. To je bilo jako teško sa obzirom na njenu izuzetnu seksualnu privlačnost i mlade godine.
Njena porodica ponekad ima mnogo posla na velikom imanju tako da sam ja tamo kad god im je potrebna pomoć. Rado bi pomagao jer me njen otac dobro novčano nagradi, a i prijalo mi je biti u blizini lepe Jelene. Kada radimo u polju bili smo često blizu jedno pored drugog, a i njoj je očigledno prijalo moje društvo. Razgovarali smo dok nas je njena majka kao snajperista posmatrala iz daleka. Jelena je stvarno bila zgodna riba, pa još na polju, malo znojava, na suncu, kratki šorc, majica na bretele... uh kakva je to devojka! Posmatrao sam njene obline, počeo mi se dizati kurac na nju.

-Uh, Jeco kako si zgodna...
Rekao sam joj u polju.

-Ne lupetaj, čuti će te moji.
Rekla je ona.

-Daleko su od nas, ne čuju...
Rekao sam joj.

-Moja majka nas posmatra...
Tiho je rekla.

-Dobro da je tako daleko, neprimećuje moju erekciju!
Kažem joj ja.

Okrenula se prema meni i pogledala me... dole, i stvarno... moj nemirko tvrd i nabrekao preko širokih bermuda.

-Šta!? Sram da te bude, bezobrazniče jedan!
Odbrusila mi je Jelena.


-Ja čekam na udaju, imam verenika. Idiote...
Rekla je.

Dok je to izgovarala uopšte nije zvučala ljutito, naprotiv rekla je to kroz osmeh.

-Ma ne mogu se protiv toga boriti, ne mogu ga kontrolisati... opasno mi se sviđaš, jebo bi te... čekaš da se udaš, pa šta... nećemo nikome reći...
Govorio sam kroz uzdahe, glumeći napaljenost. A i bio sam napaljen, jako...

-Idiote! Udati ću se za budućeg popa, moram ostati nevina...
Tiho je rekla.

Ta njena rečenica, koliko god da je Jelena tiho izgovorila, odzvonila je u meni kao eksplozija, pola sata mi je tutnjalo u glavi.

-Izvini... oprosti mi, molim te.
Odgovorio sam joj.

Bio sam kao slomljen. Pomalo mi je bilo žao Jelene. Ona mora da čuva svoju nevinost! Nisam je više smarao i drugačije sam je gledao. Na imanju je bilo posla za nekoliko dana, za to vreme sam bio spavao u dvorišnoj kućici, lepa i čista. Jedna mala soba sa tv-om i kupatilom. Tu oni smeštaju svoje privremene sezonske radnike, a tada sam ja bio tamo sam. Za vreme obroka jeli smo svi zajedno na velikoj terasi dok su nas žene posluživale. I Jelena. Primetio sam da mi se osmehuje, i stalno mi nešto donosi. Kao da me zavodi i provocira me. Večera je brzo prošla i razišli smo se, ja sam otišao u onu kućicu da se otuširam i legnem, bio sam umoran.
Nakon tuširanja ležao sam na krevetu i gledao tv. Bilo je toplo letnje veče i bio sam samo u širokim boksericama. Spolja sam čuo korake i naglo otvaranje vrata, u sobu je uletela Jelena.

-Hej, ćao... već si legao, a?
Tiho je rekla.

.Ma ne... gledam tv? Šta ti?
Bio sam zbunjen njenom iznenadnom posetom.

-Moji su već polegali, ja sam se izvukla iz sobe... ne znaju da sam ovde, he, he, he...
Rekla je ona.

Bio sam zatečen njenom neočekivanom posetom. Svako drugi da mi dođe, pa bi možda i shvatio, ali ona... posle onoga na njivi. Stvarno sam bio zbunjen. Primetila je da sam iznenađen.

-Iznenadila sam te, izvini. Došla sam da vidim treba li ti nešto...
Kaže ona.

Ako je iznenadila mene, nije iznenadila moj kurac. Naglo je počeo da mi se diže, što je bilo očigledno ispod onih širokih boksericama na meni, a ni ja nisam pokušavao to sakriti. Za nekoliko sekundi sam imao maksimalnu erekciju.

-E, baš si kreten! Opet ti se digao...
Kaže ona, ali u njenom glasu i ovaj put nisam primetio ljutnju ni bes.

-Rekao sam ti već da mi se diže na tebe. Izvini, ali privlačiš me... seksualno! Ne mogu kontrolisati erekciju, tako je to kod nas muškaraca kada se uzbudimo i napalimo. Erekcija se dešava spontano, hteli mi to ili ne...
Govorio sam a ona me je prekinula.

-Ako sam nevina to ne znači da sam glupa. Naravno da znam, čitala sam o tome...
Kaže Jelena.

-Ne ljutiš se?
Pitao sam je.

-Naravno da ne...
Kaže ona, i pogledala u izbočinu na mojim gaćama.

-A o čemu si to čitala? Ako si čitala o tome onda si sigurno videla mnogo slika, a?
Pitao sam je.

Zanimalo me je gde će nas odvesti ovaj razgovor. Za delić sekunde sam doneo odluku – naglo sam svukao gaće koje sam bacio na pod. Moj kurac je ponosno stajao u maksimalnoj erekciji. Pogledla mi ga je, pažljivo ga osmotrila.

-Eto vidim da ti je obrezan, nemaš kožicu na glaviću...
Govorila je tako ona kao da je iskusna.

-Dodirni mi ga... uhvati ga u ruku, ajde, slobodno.
Upitno me je pogledala.

-Uh, ajde... molim te...
Rekao sam kroz uzdahe.

-Vidiš kako je mekan glavić, da bude ženama lepo kada ulazi unutra. A kurac tvrd da duboko prodre u unutrašnjost, do kraja!
Kažem ja.

-Igraš li se i to malo sa svojom pičkicom? Malo se diraš... tamo dole, a?
Upitao sam je.

-Malo sa prstima, volim da...
Prekinula je u priči.

-Igraš se sa sama sa sobom... na nevinoj pici... ah, kako je to uzbudljivo...
Govorio sam kroz uzdahe.

-Ne znam da li si i to pročitala, ali nama obrezanima je malo problematično masturbiranje bez one kožice. Ja ga malo podmažem sapunom i onda lepo klizi.. kao kada ulazi u vlažnu picu...
Rekao sam joj.

-Sram te bilo !! Pogledaj se samo... i vidi kako ti se tvoj...
Rekla je ne odvajajući pogled od mog kurca.

Lupnula mu je "čveger", i pri tome kurac mi poskoči, napaljen. Obuhvatila ga je u ruku, osetio sam njen blagi pritisak. Krv mi je jače prostrujala kroz kurac i osećao sam kako mi još jače bubri i pulsira u njenoj ruci a vene su mi iskočile do pucanja. Iznenađeno me je pogledala, jer je u svojoj šaci mogla da to oseti. Vrhovima prstiju je dirnula nabrekli glavić, lagano ga je stiskala, kao sunđer. Igrala se da njime kao sa lopticom. Meni je to bilo vrlo stimulativno i bio sam prenapaljen, osećao sam da ću svršiti.

-U... stani, svršiću ovako. Baš sam se napalio... Dođi, želim da me gledaš kako drkam...
Rekao sam joj i odveo je u kupatilo.

Prilikom hoda kurac mi se ljuljao levo-desno, što je njoj bilo vrlo zanimljivo. Ušli smo u kupatilo, a meni kurac nabreknut i dignut u vis kao nikad pre. Mnogo puta sam tako odlazio na drkanje, samo što je sad i Jeca bila sa mnom. Stao sam ispred lavaboa u svoju uobičajenu drkačku pozu, malo se izdigao na prste, toliko da obešena muda ubacim preko ruba u umivaonik. Prijao mi je kontrast napaljenog kurca i osećaj hladne keramike na mudima. Pokvasio sam kurac toplom vodom i dobro nasapunjao ruku, uhvatio sam ga i polako započeo drkanje. Sapun mi je pomagao da ruka dobro klizi preko celog obrezanog kurca. Pogledao sam u nju, ona je samo posmatrala. Već unapred prilično napaljen, nije mi trebalo mnogo za svršim. Nekoliko puta sam provukao rukom preko kurca, i za svega nekoliko sekundi izleteo mi je prvi mlaz sperme, a odmah za tim, još nekoliko manjih. Nakon svršavanja isprao sam ga vodom i obrisao peškirom. Bilo mi je to najkraće ali najlepše i najuzbudljivije drkanje ikad. Jelena je bukvalno izletela iz kućice u kojoj smo bili.

Sledećeg dana na polju Jelena je radila u blizini svoje majke koja mi je u tom momentu ličila kao na one tipove što čuvaju poznate ličnosti – bodyguard. Bio sam daleko od njih u nekom trenutku njena majka je otišla, verovatno kući da sprema ručak. Malo po malo, mic po mic, eto Jelene pored mene.

-Hoću da te vidim golu, da mi pokažeš picu i kako se dodiruješ... rekla si mi da voliš da dirkaš svoju brazdicu. Želim da gledam kako to radiš.
Govorio sam joj.

-Kretenčino...
Rekla je.

-Ti vrlo dobro znaš da ja tebe jako cenim i da te neću nikada povrediti ili iskortistiti. Znam da čekaš brak i čuvaš nevinost. Samo želim da ti kažem da mi se jako sviđaš i privlačiš me... seksualno. Želim samo da te vidim golu, da ti dodirnem picu, da osetiš moj dodir. Hoću da ti je izljubim i poližem. Biće ti jako lepo, a sasčuvaćemo tvoju nevinost. Usnama i jezikom ne može se probiti himen.
Dok sam joj tako govorio njeno raspoloženje se menjalo.

Nije rekla ništa, nastavili smo sa poslom na polju i nismo ništa više pričali. Tog dana nismo više ništa razgovarali, niti me je pogledala ni jednom, ma ni onako bez veze kao u prolazu. Pomislio sam kako sam preterao i sa pravom se ljuti na mene.
Uveče sam otišao u onu "moju" kućicu, i desio se isti scenario kao prethodno veče. Ja u gaćama na krevetu, gledam tv kad evo Jelene. Prijatno me je iznenadila.

-Slušaj! Ajde da probamo... Budi jako pažljiv i nemoj da mi radiš ono što ne želim. I da nikome ne pričaš o ovome... I hoću da se ti prvi skineš!!
Rekla mi je kratko i jasno.

Nije mi bio problem skinuti se, na sebi sam imao samo one bokserice, naravno imao sam erekciju. Jelena je polako skinula majicu i šorc u kojem je došla, ugledao sam je u donjem vešu.. Izgledala vrlo erotično i seksi, okrenula mi je leđa.

-Pomozi mi oko brusa...
Rekla je.

Dodirnuo sam kopče kojima je vezan njen brus, polako sam ga otkopčao... Za nekoliko sekundi parče tkanine se našao u na podu, ostala je golih sisa. Dlanovima sam prošao preko njenih celih golih leđa. Jako mi se svidelo, a i njoj sudeći po uzdahu koji je tad ispustila... Sagnuo sam se i onako iza njenih leđa sam joj vrlo polako svukao gaćice. Konačno je ostala gola. Zagrlio sam je od nazad i svoje šake sam postavio na njene oble i čvrste sise, pod prstima sam mogao osetiti nabrekle bradavice. Kada su nam se spojila naša gola tela osetio sam kako mi je dugnuti kurac utonuo između njenih loptastih guzova, bio mi je preterano lep osećaj. Pomerao sam ruke sa njenih sisa na dole, preko glatkog i čvrstog stomaka. Dodirnuo sam njene svilenkaste dlačice na venerinom brežuljku. Na to mi kurac napaljen, poskoči, što je ona osetila jer joj je bio između guzova.

-Stani!
Rekla je i uhvatila me za ruke da ne idem dalje.

-Ajde prvo ti... da vidim ono tvoje... kao juče.
Kaže ona.

Nije mi trebalo dva puta reći. Uhvatio sam je za ruku i odveo je u kupatilo. Bio sam jako napaljen, kurac mi je pulsirao i poskakivao. Pogledao sam je od napred. Predivne sise sa malim nabreklim bradavicama, a pičkica sa retkim kratkim svetlim dlačicama. Bio sam opčinjen njenom golotinjom.

-Uh, kako si zgodna. Jako si lepa...
Govorio sam joj kroz uzdahe.

Ušli smo u kupatilo i ja sam se ponovo onako namestio u drkačku pozu. Stala je uz mene i svoju levu ruku je postavila na moja leđa zagrlivši me, a ja sam svoju ruku prebacio preko njenog ramena. Spojili su nam se bokovi naših golih tela. Ona je namestila na česmi toplu vodu i pokvasla svoju desnu ruku. Za malo da se nisam srušio kada je rukom pokvasila moj kurac. U dlan je istisnula malo tečnog sapuna. Pomislio sam: uh jebote, pa ona će mi ga izdrkati! Tako je i bilo, lepo ga je nasapunjala i nesigurno mi ga je uhvatila u ruku. Polako ga je drkala. Primetio sam njenu nesigurnost.

-Uhvati ga jače, slobodno ga stegno malo jače. Stisni glavić... i malo brže...
Govorio sam joj kroz uzdake u nadolazećem orgazmu.

Uradila kako sam joj i rekao. Vrlo brzo sam svršio, a ona se iznenadila kada je špricnuo prvi mlaz. Razlila se preko njene ruke koja je i dalje držala moj kurac.

-Kako ti je samo topla sperma...
Rekla je.

Nežno je isprala kurac i svoju ruku od ostatka sapunice i sperme. Dok mi ga je brisala peškirom, erekcija je počela da popušta i ubrzo se skroz spustio.
Vratili smo se u sobu, ona je legla na krevet savila lepe noge u kolenima i raširila ih. Uh, jebote! Ta slika mi se urezala u sećanje za ceo život. Ugledao sam najlepši prizor, pica joj je bila malo rastvorena a ona je svojim prstima prošla kroz svoju brazdicu. Za nekoliko sekundi, kurac mi se ponovo digao. Prišao sam joj tako da sam se kleknuo na krevet ispred nje. Ruke sam postavio na njena kolena i još ih malo raširio, približio sam se njenom međunožju. Ona me je ugledala sa ponovnom erekcijom kao sam se "opasno" približio njenom međunožju. Instiktivno je dlanovima pokrila svoj cvetić. Ja sam se samo nasmešio i sagnuo se dole u njeno međunožje. Ona je i dalje dlanovima čuvala svoju nevinu i mladu picu. Nežno sam je poljubio u njene raširene prepone, čulo se samo ono – cmok. Pa onda sam je poljubio u prepone sa druge strane, pa onda na mesto iznad pice. Ljubako sam je svuda po goloj koži oko mesta koje je ona čuvala svojim dlanovima. Nisam navaljivao, ali bio sam nežan, pažljiv i uporan. Sklonila je jednu ruku i sad je samo jednom rukom pokrivala svoju pičkicu. Zavlačio sam jezik između njenog dlana i pice. Nije pružala otpor, dozvoljavala je da moj jezik uđe unutra. Naprotiv, sve mi je više omogućavala pristup jezikom u svoje lepo međunožje.

Iz nebrojeno odgledanih pornića, sam imao kakvo-takvo znanje oralnog zadovoljavanja. Svojim nosom sam bukvalno odguruo njenu ruku sa pice i zaplovio jezikom po njenoj toploj i važnoj brazdici. Ona je samo duboko izdahnula i svoje prste je provlačila kroz moju kosu. Njene male usnice sam uvlačio u usta i razvlačio ih. Lizao sam je po celoj dužini njene rastvorene brazde. Vrhom jezika sam dodirivao njenu neprobušenu malu rupicu, negde unutra je bio i himen. Ali to me nije sputavalo da joj pružim maksimalno oralno zadovoljstvo. Ona je prstom dražila svoj mali nabubreli klitoris. Nisam ga dodirivao, da joj ne bi bio prejak nadražaj, ona ga je sama dirkala. Ja sam se fokusirao na njenu sočnu brazdicu, usnice i nevinu rupicu. Njena pičkica je postajala sočna i prepuna sladunjavog soka. Lep je bio okus picine medovine, sokovi su bukvalno cureli iz nje. Jedan mali trag njene sluzi je curio iz pice, preko šupka do njenih guzova. Ne znam koliko je sve to trajalo, jer kao da je stalo vreme za mene. Ona je iznenada počela da izvija svoje mlado telo, u ekstazi. Njeni sokovi su sve obilnije i jače isticali iz nje. Primetio sam kako joj se čitava pica steže i otpušta, grčili su joj se unutrašnji mišići.

-Ah, aaaj. Uh!
Uzdahivala je.

Doživela je orgazam! Brzo i kratko. Ćutke smo ležali jedno pored drugog, goli. Nakon nekoliko minuta ona je ustala i otišla u kupatilo da se istušira. Za to vreme meni se kurac spustio, bez masturbacije.
Nismo nikome pričali o tom događaju. Evo ja sam sad napisao priču o tome, naravno da sam zamenuo njeno ime i okolnosti pod kojima se sve odigralo, ali suštini glavna radnja je nepromenjena.
Sledećeg dana završili smo posao na imanju njenih roditelja, a ja sam se vrato svojoj kući. Onaj njen momak je nedugo nakon onog događaja završio fakultet. Venčali su se, dobio je negde parohiju i postao seoski pop. I dete su dobili. Pronašao sam je na jednoj društvenoj mreži, sa vremena na vreme razmenimo po koji poruku. Kaže da joj je lepo u braku i drago mi je zbog toga. Jelena je jako dobra osoba.

Kategorija:
Strejt erotske priče