Iskustvo sa lezbo parom

Sve je pocelo sa dobijanjem posla u Holandiji, zemlji koja je legalizovala sve vrste sexualne slobode.

Posle poprilicno dugog leta iz Budimpeste za Amsterdam, slecem na Schiphol medjunarodni aerodrom. Za mene je to bilo kao da sam sa neba Evrope upao direktno u neki holivudski film. Prvi prizor koji sam mogao da ugledam jeste kako se gey i lezbo parovi drze za ruke i ljube, dok se oseti blago neprijatan miris kanabisa iz obliznjeg coffee shopa. Seo sam da popijem kafu,i da odmorim posle leta. Posto je shop bio krcat, ugledao sam dve devojke koje su me pitale da li mogu da sednu za moj sto. Dao sam pristanak. U medju vremenu dok sam ja visio na telefonu, one su cavrljale nesto na holandskom. Posle malo duze pauze pitale su me odakle sam. Ljubazno sam im rekao da sam doleteo iz Budimpeste, i da sam iz Srbije. Pitale su me da li sam prvi put u Holandiji. Odgovorio sam da nisam. Zatim je usledilo pitanje sta radim ovde, da li sam turista ili planiram da zapocnem zivot u Holandiji. Moj odgovor je bio da sam dobio posao, i da cu ziveti neko vreme ovde.

Super da li poznajes nekoga u Holandiji?

Ne poznaje nikog osim mog poslodavca.

Super sada poznajes i nas.

Jedna od njih mi je dala broj, i rekla javi se pa da izadjemo negde, osim ako ti ne smeta sto smo mi u vezi. Naravno da ne, cujemo se uskoro.

Stigao sam u smestaj, raspakovao se, posto sam od poslodavca dobio dva dana slobodno da se odmorim, odlucio sam da ih iskoristim da obidjem Amsterdam i da se malo provedem. Kupio sam holandski broj, i nazvao moje nove drugarice. Jedna je bila plavusa, a druga brineta, bas moji tipovi devojaka. Obe su bile prosecne zenske visine sa lepim oblinama. Dogovorili smo se da idemo u neki od poznatih gradskih klubova. Bilo je super, celo vece smo cugali dzin-tonik i viski. Kao svaki muskarac obrnuo sam prvu turu o svom trosku. Iz kluba smo izasli oko pola 4 i krenuli taxijem kucama. U taxiju su mi ponudile da odem do njih u stan, pa da nastavimo druzenje, na sta sam pristao. Stigli smo u stan i to velelepni stan, udarili smo po alkoholu koji smo usput kupili u nocnom sopu. Kreule su vruce price o sexu i sexualnim opredeljenima. Meni je pomalo postajalo neprijatno da pricam o tome, jer u Srbiji mi nemamo ni upola slobode koji oni tamo imaju. U jednom trenutku iznenada, poceli smo strastveno da se ljubimo medjusobno. To je bilo prvi put u mom zivotu da sam se ljubio sa dve devojke u isto vreme, bez ikakve ljubomore. Pocele su da me vataju, na sta ja nisam ostao njima duzan, pa sam uzvratio. Ubrzo smo poceli da odbacujemo komad po komad garderobe sa sebe, i ubrzo smo bili potpuno goli. Rekle su mi da su oduvak zelele da probaju grupni sex sa muskarcem, ja sam im odgovorio pitanjem "Pa sta cekamo onda?" Krenuli smo u akciju. Plavusa mi je pusila dok sam ja ljubio i grckao grudi brineti, pa su plavusa i brineta zamenule uloge. Palile su me kao niko do sada u zivotu. Poljupci su prstali svugde po telu. Zatim je plavusa rekla da zeli da je jebem. Uzela je dildo i pocela da jebe brinetu dok sam ja plavusu jebao u cuvenoj dogi pozi. Posle su se opet zamenile, tako da sam imao prilike da uteram i brineti. Razne poze i sexu kombinacije su se vrtele do ranih jutarnjih sati. Poceo sam da uzdisem od zadovoljstva, znale su da sam blizu vrhunca. Izvadio sam i skinuo kondom, dok su one klekle pred mene, rukom sam izveo zavrsnicu. Poceo sa da priskam spermu u rafalima po njihovom licu i bradi, a kapljice mog soka su zavrsile i na grudima. Bilo je fenomenalno.

Otisli smo u kupatilo i tusirali se u trojci. Palo je jos koje pusenje u kupatilu dok su se poljupci redjali jedan za drugim.

Legli smo u krevet i zaspali. Sutradan sam se probudio sa misljenjem sta sada misle o meni i slicno. Medjutim sve je bilo ok. Bolji smo nego ikada. Dogovorili smo se da ponovimo ali da sledeci put dokumentujemo video zapisom, na sta sam ja pristao. Sexali smo se jos par puta, a sta je bilo sledeci put, citace te u novoj prici. :-D

Kategorija:
Strejt erotske priče