Moj prvi crnac

Jedno septembarsko veče sam odlučio provesti u gay clubu. Naravno, išao sam tamo vođen željom da pronađem partnera za sex. Klub je uređen na dva nivoa. U prizemlju je uobičajen klupski enterijer sa dva šanka. U podrumu su tamni hodnici, glory hole i prostorije za osamljivanje.




Stajao sam za šankom i pio pivo kada je ušao on. Mladić tamnoput, moje visine, očito sjajno građen. U punoj snazi što bi se reklo. Bio je lijep, kratko ošišan sa kovrđavom kosom. Zubi su mu se bijelili u polumraku. Na sebi je imao jaknu, majicu kratkih rukava, farmerke i patike.



Stao je pored mene na šank. Kurtoazno smo se nasmiješili i pozdravili. Od njegovog smješka ja sam zatreperio i osjetio navalu požude. Nešto me je bezvezno pitao i počeli smo neobavezno razgovarati.



Rekao je da se zove Adi i da je iz Gane. Ima 25 godina. U Danskoj se nalazi 5 godina. Radio je i živio sam. Uspoređivali smo naša iskustva o životu u Danskoj i osjetio sam da bi moglo biti nešto. Nisam nikad imao sex sa crncem i to me je jako privlačilo. Osjećao sam privlačnost prema Adiju, a i on je pokazivao znake zainteresovanosti.



Malo po malo prešli smo na temu sexa. Rekao je da rijetko ima sex, ali i to uglavnom sa bijelcima mojih godina. Ja sam mu rekao da sam pasivan i on se široko osmjehnuo. Stavio sam mu dlan na grudi i nježno ga poljubio u usta. On me je sa obje ruke čvrsto zgrabio za dupe i gurnuo mi svoj veliki debeli jezik u usta.



Ljubili smo se tu za šankom. On me čvrsto držao za dupe, a ja moj dlan na njegovim grudima. Iz njega je izbijala energija i toplina.


-Čuo sam da su crnci čudesni u sexu, rekao sam mu.
-To ćeš morati sam da se uvjeriš. Od priče nema ništa, tiho je odgovorio.



Ruku sa grudi sam polako spustio na stomak. Bio je tvrd, ravan. Blago sam ga pomazio, a on je odgovorio sa čvršćim stiskom na moje dupe. Naručio sam nam po viski i pivo. Viskijem smo nazdravili za novo lijepo prijateljstvo.



Iako je bio dosta mlađi od mene, oko petnaest godina, u razgovoru je djelovao mnogo zrelije. Pričali smo o raznim temama usput se ljubeći, ali on nije skidao jednu ruku sa mog dupeta. Kao da je svima želio da pokaže kako je ta guzica njegova večeras.



Odjednom je obje ruke stavio na moje bokove i počeo me ljubiti po vratu. Kao da je znao gdje treba pritisnuti da se počnem topiti. Zastenjao sam mu u uho, a on me je blago ugrizao za vrat. Stavio sam ruku na njegovo međunožje. Kurac mu je napeo farmerke dobro. Pulsirao je i osjetio sam da ima poveliki komad.




- Želim te, šapnuo sam mu u uho.-

- Dugo čekam da to kažeš tatice, nasmiješeno je rekao.


Uzeo sam ga za ruku i poveo prema stepenicama koje vode u podrumski nivo. Kada smo sišli blago me je gurnuo ka zidu i poljubio. Sada je to bio odlučan, mužjački poljubac. Šarao je jezikom po mojim ustima. Ja sam se tresao od uzbuđenja.

-Idemo naći sobu, rekao sam mu.


Uskoro smo našli jednu slobodnu sobicu. Zaključao je vrata za nama. Svjetlo je bilo prigušeno crveno. Uz jedan zid se nalazio poveliki ležaj. Uz njega stočić sa kondomima i kremama. Na drugoj strani je visio televizor na kojem se prikazivao pornić.


Za trenutak smo pogledali na ekran na kojem je jedan brkati bilder jebao jednog mršavog mladića. Pogledali smo se i bez riječi se počeli skidati. Ja sam u sekundi stajao gol, a on je skinuo samo jaknu i majicu.

- Okreni se, rekao mi je.

Okrenuo sam se i osjetio kako mi rukama razmiče guzove i počinje da mi liže dupe. Njegov mesnati veliki jezik je šarao po mojoj rupici, a meni su koljena klecala.

-Volim da jebem debele bijele tatice. Svi budete ludi za mojim kurcem. Imaš perfektno dupe, govorio mi je dok me lizao.



Onda se ustao i zagrlio me sa leđa. Osjetio sam kako trlja kurac o moje dupe. Iako je još bio u farmerkama dobro sam osjetio njegov komad. Blago sam se izmakao iz zagrljaja i klekao ispred njega. Prvo sam mu skinuo patike i čarape. Uzeo sam mu lijevo stopalo u ruku i počeo sisati prste. Prvo debeli palac pa ostale prste. Zatim sam isto ponovio i sa desnim stopalom. On me mazio po kosi za to vrijeme.



On je raskopčao farmerke, a ja sam mu ih svukao. Ostao je u roza boksericama. Pogledao sam ga i bio je predivan. Moćno crno tijelo se presijavalo na prigušenoj crvenoj svjetlosti. Više nisam mogao da izdržim i svukao sam mu bokserice. Crni kurac je ispao u svoj svojoj veličini. Bio je veliki i debeo, sa glavićem poput jabuka sa čijeg se vrha sjajila kap tečnosti.Uzeo sam mu kurac u ruku i polizao tu kap. Adi je zastenjao, a ja sam uvukao cijeli glavić u usta. Bilo mi je to malo teško učiniti zbog veličine, ali sam uspio.



Adi me uhvatio za glavu, a ja sam mu krenuo uvlačiti kurac dublje.

--Ufff, dublje, zastenjao je.


Jednom sam mu rukom mazio poveća jaja, a kurac nastavio uvlačiti u grlo. Nakon nekoliko minuta sam savladao grč u grlu i progutao cijeli kurac. Suze su mi krenule na oči, a pljuvačka iz usta, ali kurac nisam ispuštao. Adi je počeo da nabija taj veličanstveni kurac u moja usta.


-Imaš beskrajna usta. Nadam se da je i dupe takvo, prošaptao je.


Samo sam ga pogledao i klimnuo glavom. Adi je izvadio kurac iz usta, podigao me i poljubio. Otišli smo do ležaja na koji je sjeo, a ja sam mu klekao između nogu. Počeo sam mu lizati jaja i drkati kurac mokar od moje pljuvačke. Adi je podigao noge i ponudio mi svoje dupe. Oblizao sam ga i izljubio. Mirisao je na voćni šampon. Nadrkavao sam mu kurac i lizao dupe uživajući u tome što radim.



Adi mi je dodao kremu i rekao da namažem dupe. Učinio sam to i polako mu sjeo u krilo. Držao sam mu kurac rukom i namjestio na ulaz u moje dupe. Počeo sam da se spuštam polako gledajući Adija u oči. On me držao za bokove, a ja sam se nabijao na njegov glavić. Osjetio sam kako mi polako širi dupe. Bolilo je malo, ali sam nastavio. Nabio sam dupe nešto jače i glavić je probio ulaz u moju rupu. Obojica smo uzdahnuli i nasmiješili se jedan drugome.



Polako sam micao kukovima dok sam uživao u osjećaju njegovog glavića u meni. Kurac mi je stajao kao kamen. Nakon jedne minute takve igre sam se svom silinom nabio na tu veličanstvenu kurčinu. Kriknuli smo istovremeno obojica. Poderao me je, ali užitak je nadvladao bol.



Odmah sam počeo da ga divlje jašem. Nagnuo se i poljubio ga u usta. On mi je mijesio dupe dok sam se nasađivao na moj prvi crni kurac.

-Nisi uzeo kondom, tiho je rekao.


-Želim da ti osjetim kurac kako treba, a ulijevaš mi povjerenje, rekao sam i u trenutku pomislio da sam uradio nešto glupo.




Adi kao da je to osjetio i počeo je da me ubada. Tek tada sam osjetio koliko je u stvari jak. Bez problema je mojih skoro sto kilograma pomicao gore dole. Osjećao sam se kako mi se orgazam bliži. Bio sam igračka u njegovim snažnim rukama. Naticao me je na kurac kako je htio. Odjednom je ubrzao i počeo da stenje jače. U tom trenutku sam svršio. Sperma je šikljala iz mog kurca po Adijevim grudima i stomaku. Onda me je jako nabio na kurac do jaja i urliknuo. Osjećao sam kako mu kurac pulsira duboko u meni dok je svršavao.



Pao sam na njega i počeo ga ljubiti. On me mazio po dupetu, a njegov kurac je stajao tvrd u meni i dalje.


-Jesi spreman za još, upitao me.


Brzo sam se digao sa njegovog kurca i naguzio na ležaju. Adi mi je ušetao sa leđa među noge i silovitim trzajem zakucao kurac u mene do jaja. Pao sam na stomak od siline udarca, a on na mene. Počeo je da me jebe kao mašina. Mljeo me i mljeo. Pokušao sam ga malo odgurnuti i doći do daha, ali je bio jači. Zakucavao me u ležaj poput mašine.


Osjećao sam kako mi kurac raste dok me Adi rastura. Bilo je bogovski. Adi je ležao na meni i nije mijenjao ritam. Brzo i jako. Odjednom se ukočio i počeo da jebe divljački jako. Znao sam da je blizu. Ugrizao me je za vrat i šaptao kako mi puni pičku crnom spermom i da ću roditi sina crnca.



Kako je to izgovorio ja sam svršio. Adi je legao na moja leđa i grizeći me za vrat i govorio mi da još sipa spermu u moju utrobu. Ja sam bio u transu. Nešto sam mrmljao i govorio mu da me samo jebe.



Izvadio je kurac i okrenuo me na leđa. Osjetio sam kako mu sperma curi iz mog dupeta. Raširio mi je noge i vidio sam da mu je kurac još tvrd. Sav mokar od sperme. Gurnuo mi je noge prema glavi i lagano uletio kurcem opet u mene. Osjetio sam novi intenzitet jebanja.Koljena su mu bila u visini glave, a Adi je radio na atomski pogon.


Nikad do sad nisam imao tako fizički jakog jebača. Razvalio me totalno. Osjećao sam se kao lutka u njegovim rukama. Nabijao je svoju kurčinu u mene tako da sam vrištao od užitka cijelo vrijeme. Odjednom ga je izvadio iz dupeta i sjeo mi na grudi. Samo sam otvorio usta i Adi mi je ubacio kurac. Namjestio se kao da će raditi sklekove i počeo me jebati u usta. Počeo sam mu jednom rukom maziti jaja, a drugom rupicu. Kada sam mu ubacio vrh prsta u dupe Adi je počeo da svršava.



Prva tri mlaza su uletjela direktno u grlo. Naredna tri sam dobio u usta, a ostatak sperme po licu. Halapljivo sam progutao sve i polizao spermu sa lica, a onda se bacio na njegov kurac. Sperma je stalno kapala, a ja sve požudno gutao.


Ubrzo smo legli jedan pored drugog i nježno se ljubili.



-Bilo je čudesno kao što sam i čuo, rekao sam mu.

- Nismo još gotovi. Idemo kod mene sada. Želim te cijelu noć, odgovorio je Adi.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Extra uhhh

Korisnik

Vrhunski doživljaj. Zavidim ti.