Popodnevno druženje

Stižu na hotelski parking skoro istovreeno... taxi i crveni Fiat 500 (za koji već uveliko prave šale kako je za švaleraciju trebao birati neku diskretniju i manje upadljivu boju automobila).. Ona izlazi sa širokim osmehom iz taxija, on prilazi vidno raspoložen. Upada mu u zagrljaj, usne im se nestrpljivo spajaju u poljubac koji traje... Držeći se za ruke, upućuju se prema ulazu.

Zastaju u hodniku kko bi se ljubili i svaki put ubrzavaju korak. Nestrpljivo otključava vrata sobe i propušta je da uđe, zatvara vrata i naslanja se leđima na njih dok je privlači u još jedan zagrljaj ljubeći je nestrpljivo i šarajuči rukama po njenom telu. Lagana letnja haljina se uskoro nalazi na podu, i dok odlazi i vraća se iz kupatila njegova odeća je već uredno složena na stolici pored kreveta. Ljubi je gladno, sve strasnije kada se sretnu u malom hodniku kod kupatila... šapuće: „Brzo dolazim!“ i ona odluči da ga tu i sačeka. Njihova tela žedno upijaju jedno drugo, preostaa odeća je ubrzo na podu i dva tela nesputano kreću da zadovolj jedno drugo...

Jedna ruka se spušta na njenu sisu, uskoro usne obuhvataju bradavicu dok druga klizi niz kičmu i spušta na procep guze pa nastavi laganije da klizi igrajući se prstima i šireći procep. Prepušta mu se, njeno telo drhti pod njegovim rukama, pokretima, polupcima. On se uspravlja, spušta i drugu svoju ruku na njenu guzu i privlači je još bliže sebi. Ljubi ga... pa se spušta na vrat... grudi, stomak, pupak... i konačno stiže do najpoželjnijeg mesta... Liže polako sam koren... pa se lagano jezikom penje do vrha... spušta poljubac na sam ogoljeni glavić pa ga polako obuhvata usnama. On glasno uzdiše, ona rukama obuhvata njegove guzove I držeći se tako diktira ritam njegovog tucanja njenih usta. Baca bezobrazni pogled prema njegovom licu, oči im se sreću I on gubi svaku vezu sa realnošću. Nastavlja, po malo se zagrcne ali ne prestaje svesna koliko ga čitava scena pali I izluđuje. On je odgurne lagano, šapne “Mmmm… predivno to radiš, ali ne želim još…”podiže je I vodi prema krevetu. Spušta se preko nje i najpre zagnjuri glavu među njene noge, tek toliko da se uveri u vlažnost i spremnost da ga primi. Podiže se, lagano namešta na ulaz I naglo prodire. Sobom odjekne njen krik zadovoljstva, da bi im se odmah zatim uzdasi stopili i dopunili atmosferu potpunog erotskog užitka.

Lljube se… šapuću bezobrazluke i nežnosti, grabe jedno drugo usnama, rukama, čitavim telima. Prepuštaju se strasti i užitku, tonu u vrtlog zadovoljstva koje svako od njih jednako oseća i pruža. Potpuno obuzeta njim, trenutkom, sopstvenim telom prepuštenim užitku, gubi se potpuno, mmlja nekontrolisano, brblja najbezobraznije da bi se konačno sve stopilo u nekontrolisano drhtanje čitavog tela i snažan vrhunac propraćen vriskom užitka. Gledajući u njene širom otvorene oči zamagljene strašću, držeći čvrsto njeno telo potpuno prepušteno njegovom, i sam je izgubio svaki drugi osećaj osim onog koji vodi u fantastičan i snažan vrhunac. “Napuniću teeeeee…” samo je promumlao, puštajući da njegovo seme nekontrolisano šprica po njenoj utrobi.

Spušta se preko nje, kad malo dođe sebi, počinje lagano da spušta poljupce na njeno lice. Usne im se sreću zajedno sa pogledima, smeju se veselo srećno, zadovoljeno. Leže neko vreme potpuno slepljeni pa se on lagano pomera mazeći je i ljubeći od usana pa na dole. Predano se zadržava na braavicama, ona šapuće kroz smeh: “Ne pali vatru ponovo!”. “Hoću” odgovara između poljubaca. “Hoću jer želim da je gasim… ali pre toga da goriš potpuno!” I nastavlja igru jezika I usana. Spušta ruke na njene grudi, usnama klizi dole i konačno zastaje pre nego što jezikom uroni skupljajući ostatke sopstvenog semena pomešanog sa njenim sokovima.
Nastavlja igru sa najvećim zadovoljstvom prateći njen neskriveni i nesputan užitak. Širi noge, savija leđa u luk bestidno mu se nudeći i tražeći još malo i još malo tih veličanstvanih dodira njegovih usana i uranjanje njegovog nemirnog jezika. Sve radi polako, ne žureći nikud želeći da isprati svaki trenutak njenog užitka, da uroni u njeno telo koje kao da je izlivno po njegovoj meri. I dok joj usnama i jezikom mazi i nadražuje napaljeni klit, lagano prstom zaranja u sklisku unutrašnjost. Prati grč i neskriveni užitak njenog tela pa nastavlja svoju igru. Još malo razmiče guzu i jezik klizi do druge rupice dok njeno telo sve jače podrhtava. I onda se još jednom izdigne, nekontrolisano zgrči i konačno počinje da prska u mlazevima. Voleo je taj neoborivi dokaz njenog beskrajnog užitka, potpuni izliv strasti i zadovoljstva i gutao je što više sa neskrivenim zadovoljstvom.
Onako musavog lica, okupan sokovima strasti, penje se do njenog lica i ljubi je još uvek ošamućenu, prepuštenu, sasvim njegovu…

Sklupčaju se u neki položaj potpuno utonuli jedno u drugo, opuštenih tela, zamćenih misli, sasvim prepušteni užitku.

Samo malo da dođu do daha, pa će nastaviti…
Telefon joj se tog dana oglasio dok je klečala između njegovih nogu, punih usta njegove napaljenosti. Nije reagovala na zvono, ali on joj je dodao telefon uključujući ga i prisiljavajući je tako da se javi. Upotrebila je svu snagu da se iskontroliše dok odgovara na jednostavna pitanja drugog muškarca pokušavajući da zvuči obično… “Nešto žvaćkaš?” čulo se pitanje iz slušalice. “Ne, samo pijem vodu” reče ona nekako između dva prekrasna liza njegovog predivnog i sasvim napaljenog kurca.
On se smajao posmatrajući je, detinje radostan zbog te male pobede i trenutne dominacije nad onim koji je može imati gotovo uvak kad poželi…

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

@slobodoumni, hvala.
@Radoznali... detalj je i napisan zato da nasmeje. Drago mi je da je uspelo Wink
@Ivane, hvala.
@zanemreni, može biti i lizalica i npr. sladoled. Sve je veoma slatko i izaziva zadovoljstvo na svoj način.
@Emma_s hvala na čitanju i komentaru, ali ponoviću ti svoj savet ne veruj baš svemu što pročitaš.
@Dragan.kragulj, hvala, drago mi je da ti se dopalo.

Korisnik

Savrsena prica Kiss