Spojler

Lule mi je do tada dva tri puta pušio kitu. Razmenili smo ponekad poruke, ali nismo mogli da dogovorimo kad i gde da se nadjemo jer je on često bio na terenu. Tog dana sam bio službeno u Beogradu i javim mu se. Kažem mu da ću sutra biti u Beogradu službeno i da imam obaveza do podne. Kaže mi da će i on biti tada u Beogradu jer mora neku robu da istovari. Dogovorili smo se da se nadjemo.

Završio sma posao oko 12 sati i javim mu se. Kaže mi mesto gde da ga čekam. Čekao sma ga i naidje on kamionopm malim koji ima spojler i ima iznad kabine prostor prazan . To je kao "tavan". Imao je oko četrestak godina, kršan razvijen i voli kitu.

Nalazimo se kod sajmišta i žali mi se da mora da odveze još nekom robu jer mu javio tako gazda. Kaže da ne sme da skreće sa rute jer ga gazda putem interneta prati gde je lociran. Pravio sam mu društvo u kamionu dok je vozio po Beogradu. Dok je vozio , jednom rukom mi je pipao kitu. digla se i htela je da pukne. Usput mi je pričao na kakve sve muke i nevolje nailaze vozači kamiona. ne bih o tome da pričam jer im nije lako tako sam ga shvatio. Došli smo na jedno mesto gde je bilo više vozača sa kamionima. Pričali su i brzo su stupili u kontakt. Vozači su mnogo solidarni i tada sam to shvatio. Bilo je dobrih macana i sa velikim kamionima i sa dobrim krevetima kao da su apartmani kabine im. dugo smo mi tako lutali po Beogradu i on mi je kroz pantalone nadrklavao kitu. Napalio sam se kao i on. Stali smo na nekom većem parkingu i rekao mi je da s epopenejm kroz otvor iznad moja glave. Popeo sam se i onda se i on popeo. Napravili smo pozu 69 jer je voleo da mu izdrkam dok mi puši. Uh kako ga je samo balavog stavio u usta i počeo da puši. Napušavao sam ga dok nisam svršio. Brzo sam svršio jer me je dugo palio i napalio. On je preuzeo svoju kitu i i izdrkao sebi u šaku.

Obukli smo se i sišli u kabinu. Odvezao me na autobusko stajalište i stigao sam na autobus medjugradski.

On je ostao da čeka do sutra kako mu je gazda javio.

Ima povremeno smeštaj i ako pročita ovu priču neka mi se javi da mi puši kod njega u sobi.Ako ima neko kamion sa krevetom neka se javi da uživamo.

Kategorija:
Gay erotske priče