Cimer Nikola

Još od kada sam bio klinac voleo sam da eksperimentišem. Bio sam jako znatiželjan voleo sam sve da probam. Sve sto sam video na netu hteo sam i ja. Naravno to nije uvek bilo lako izvodljivo ali sam uspevao na svoj način.

Sećam se kad sam prvi put stavio prst u guzu i kako se odmah stisla oko njega naravno to mi nije bilo dovoljno hteo sam jos hteo sam da vidim kakav je osecaj sa nečim drugim pa stavljao sve sto mi padne pod ruku. Jednom prilikom sam stavio ceo marker i tako otisao na predavanje u skolu. Osećaj je bio neverovatan ja sa markerom u guzi i celo odeljenj sedi pored mene i nista ne slute. Izdrzao sam tako skoro ceo čas totalno napaljen kita mi se digla mislio sam da ce mi iskociti iz pantalona. Panika me hvata da me neko ne vidi ali osecaj idalje neverovatan.

Svaki dan sam razmisljao sta bi sledece mogao da koristim da se igram. Koristio sam svasta od sveća do raznih igračaka sve je to bilo ok dok jednog dana nisam nasao kevin VIBRATOR. To je to ono sto sam samo ne netu video pa to je skoro prava stvar, Ali kako sada da dodjem do njega i ako dodjem sta cu sa njim da li cu moci da ga stavim da li će me boleti šta ako me uhvate. Dani su prolazili a ja sve više razmišljam o njemu. Jednom prilikom ostao sam sam kod kuće to je to sad imam šansu da vidim kako izgleda prava stvar da vidim da li je to za mene i da li mi se to sviđa ili sam samo voleo uzbuđenje da se igram. Potpuno ne iskusan uhvatio sam ga naslonio polako na rupicu već sam osetio kako pulsira kako mi srce brže kuca pomislio sam u sebi ajde možes ti to. Polako sam napravio pritisak ali neće da udje adrenaln udara ja stiskam jos jače osećam kako se guza polako širi kako glavić onog vibratora hoće da uđe i u tom trenutku sam osetio jedan od najboljih osećaja samo je skliznuo taman toliko da se zaustavi ispod glavića. Ostavio sam ga tako da stoji par minuta mislio sam da probam da ga gurnem jos dublje ali sam vec bio toliko napaljen sam sam svršio a nisam se ni pošteno poigrao. Bilo je vreme da spakujem NjEGA da ga vratim da niko ne sazna.

Meseci su prolazili ja sam nastavio da se zanimam i da istražujem ali nijednom vise nije bilo isto. Posle par godina ukaže mi se prilika da se preselim u drugi grad. Prvi put živim sam. Dok sam razgledao po netu palo mi na pamet onaj moj prvi vibrator kako je to dobar osećaj bio i kako bi voleo opet da doživim to a sad to i mogu bez da se plašim da neko sazna. Odmah sam otisao na sajt sex shopa izbor neverovatan. Ima ovaka onakav pa u boji kože pa crni pa mali pa veliki zakrivljeni mom oduševljenju nema kraja. Odlučim se ja i poručim dva jedan roze mali i jedan u boji kože malo veći. Tri dana kasnije zvoni poštar stiže paket. Mislim da sam se skinuo pre nego sto sam otvorio paket i imam šta da vidim ovaj mali malo manji od onog mog PRVOG ali zato ovaj veliki woooow geldam ga i ne verujem. Pa to je to to je ono sto sam čekao. Krenuo sam polako prstićem opet da opustim guzu osećam puls svaki put kad ga stavim unutra to je to vreme je polako da probam pravu stvar. Zalepio sam ga na stočić opkoračio i blago se naslonio na njega već sam osetio kako je bio veći od onog mog Prvog. Adrenalin udara kapljice znoja polako se slivaju niz čelo udahnuo sam duboko i lagano se naslonio na njega osećam kako hoće da udje. Izdahnuo sam i u tom trenutku osetio kako je veliki plastični glavić ušao u mene. Zastao sam mozak je prestao da radi osećaj koji sam čekao toliko dugo. Sada znam sta sam čekao sada znam kako je bilo onima dok sam gledao na netu tada sam znao sve i nisam ništa znao.

Nastavio sam polako da ga guram sve više osetio sam da je već ušao gde ništa do tada nije bilo. Ali u jednom trenutku bol je preovladala shvatio sam da je to kraj. Polako dok sam ga vadio osetio sam prazninu osetio sam da mi se guza raširla da je htela još.

Mesecima sam se igrao sa njim razne poze išao je sve dublje i dublje. Tek sam tada počeo stvarno da istražujem. Ali mojo sreći došao je kraj.

Useljava mi se cimer Nikola. Već sam tada znao da od mog igranja nema više ništa. Spakovao sam igračke i nisam ih koristio neko vreme. Polako upoznajem Nikolu jako dobar momak sportista visok crn uvek pozitivan i nasmejan. Počeo sam da razmišljam o njemu malo više ali sam ubrzo shvatio da to nije za mene da to nisam ja. Idalje mi je bio u glavi samo onaj moj plastični koji sedi sakriven sam. Sve više sam razmisljao kako bi voleo da se opet igram sa njim.

Jedan dan Nikola dolazi u sobu i sa vrata govori e odoh neće me biti do poslepodne. U glavi mi je bila samo jedna stvar. Sada mi je prilika da ga izvučem i da se setim starih dana. Otkopavam brdo stvari napacanih an njega uzimam ga u ruku i osećam to je to opet si moj bar na kratko. Već sam ga namestio na omiljenu poziciju i polako se nameštam na njega. Ulazi polako se vraća osećaj to je to sve više se nabijam na njega. Polako ulazi do kraja već sam zagrejan polako ubrzavam tempo sve brze skačem na njega menjam poziciju lepim ga na orman pa se nabijam na njega doggy style. Hoću da eksplodiram to je ono što mi je falilo. Sve do trenutka dok nisam video da se vrata otvaraju. U trenutku sam se sledio srce mi je propalo u petu. Stao sam skamenjen i sa dildom više od pola u meni. Na vratima Nikola video sam mu u pogledu da ne zna šta da kaže zastao je na trenutak i brže bolje zatvorio vrata i izašao iz stana bez ijedne reči. A ja sam ostao skamenjen. Izvadio sam ga iz sebe bacio onako lepljivog u orman i seo u panici ne znam šta da radim. Celog života ovo je bila moja tajna moja stvar. A sada i moj cimer zna, nrazmišljam koja će mu biti reakcija šta će da uradi, kako će reagovati da li će nekome reći. Hvata me panika razmišljao sam da pokupim stvari da se vratim kući kod svojih ali to nije bila opcija morao bi njima da objasnim što se vraćam.

Narednih pola sata izgledalo je kao da traje danima. Pokušavao sam u glavi da smislim kao da reagujem kako će Nikola reagovati. Sve dok mi nije stigla poruka OK je brate. Tada sam malo odahnuo. Ništa mu nisam odgovorio.

Vratio se Nikola te večeri u stan ja sam ga izbegavao a mislim da je i njemu bilo tako lakše. Dani su prolazili komunikacija je bila na vrlo osnovnom nivou izbegavao sam ga koliko sam mogao. Sve dok jednog dana Nikola nije ušao u sobu i reako dobro reci mi jesi ti gay.

Vratio mi se onaj osećaj kao kada me je video nisam mogao da govorim nisam ni znao šta da mu kažem. Nekako sam izustio nisam. Na šta je on odgovorio pa šta si radio onaj dan. Ja nisam više mogao ovo mi je bila prilika da nekome kažem svoju tajnu. Pokušavao sam da smislim kako je nabolje da mu kažem ali ni sam nisam bio siguran. Pokušao sam da mu objasnim da nije to da me muškarci privlače nego da volim taj osećaj. Zbunjeno me je gledao. Samo je rekao šta volis KITU? Ja sam samo klimnuo glavom. On tu nije stao jos se raspitivao sada mi je već bilo malo lakše. Pitao me je šta kako odakle mi onaj dildo koliko ga često koristim. Na sve sam mu odgovarao iskreno. U jednom trenutku rekao je daj iyvadi onog plastikanera da vidim. Ta rečenica me je iznenadila, nisam to očekivao polako sam ga izvukao i stavio na sto. On ga je pogledao lagano ustao i rekao mislim da je bolja prava stvar. Tu me je potpuno ostavio bez teksta samo sam klimnuo glavom i kao da sam mu dao odobrenje počeo je da otkopčava farmerke. U tom trenutku pojavljuje se čudovište dobro nije baš čudovište kraći je dosta od dilda ali zato je deblji bio sto je u mojim očima bilo neverovatno. Spustio je pantalone do članka i rekao i šta misliš. Nisam znao šta da odgovorim. Razmišljao sam ovakva prilika mi se nece ponovo ukazati probaću pravu kurčinu.

Prišao sam do njega on ga je lagano nadrkavao pružio sam ruku u stavio ga u nju. Sve se promenilo što sam do tada znao više nije onaj hladan plastični osećaj. Kita mu je bila tvrda vrela mislim da se svakim otkucajem njegovog srca zatezala mogao sam osetim puls na njemu. Nisam znao šta da uradim bilo mi je uvek ne zamisljivo da cu staviti nečiju kitu u usta ali u tom trenutku učinilo mi se kao jedina ispravna stvar. Spustio sam se na kolena rukom mu polako zategao kožicu i prilonio usne na njegov glavić osetio sam toplinu osetio sam njegov pokled na meni nisam smeo da ga pogledam. Polako sam kao da sam ovo već radio izvukao jezik i krenuo da ga ližem oko rupice video sam da mu se svidelo. Samo me je pitao ti si ovo već radio na sta sam ja klimnuo glavom da nisam. Polako sam ga gurnuo celog u usta pokušavao sam što više da ga nakvasim jer sam znao šta sledi nakon par minuta legao je na krevet sa nogama na podu kurac mu je stojao kao barjak ostalo je još samo jedna stvar. Polako sam ga uzeo u ruku okrenuo se i naslonio na rupicu mogao sam da osetim da se i on blago trese od uzbzdjenja setio sam se onog prvog vibratora udahnuo i u sledecem izdisaju već je bio u meni. Krenuo sam polako da se spuštam video sam kako je samo zabacio glavu iza. Osećao sam njegovu vrelu kurčinu kako ulazi sve dublje i dublje osetio sam nešto što nisam nikada do sada. Svaki nabor njegove kože svaku venu sve sam mogao da osetim. Seo sam do kraja već sam bio spreman da eksplodiram Nikola me je uhvatio za ruke i kao da mi je rekao ne nekreci gore. Ostao sam tako na njemu jedno 20 sekundi video sam da je i on bio na ivici. Pustio me je i ja sam polako ustao ali sam payio da ga ne izvučem celog opet sam seo na njega video sam da mu prija. Osetio sam kako je i on počeo da se kreće. Opet me je uhvatio za ruku stao sam. Izvadio ga je taj osećaj nikada neću zaboraviti. Samo me je prebacio preko stola znao sam šta želi namestio sam se ušao je u jednom potezu naslonio se preko mene osetio sam da je ušao najdublje do sada. Krenuo je jako nešto što ja sam nikada nisam mogao. Počeo sam da grizem usnu bol koji sam osećao nije bio ništa u poređenju sa time sta sam doživeo. Karao me je jako narednih par minuta i samo je stao osetio sam nešto što nikada nisam vrela sperma me je ispunjavala glasno je ispustio vazduh. A ja sam ostao tako preko stola jos par minuta. Samo je otišao u sobu bez reči. Hvala Nikola

Kategorija:
Gay erotske priče