Moja Milica


Milica je bila perfekcionista, sve je kod nje moralo da bude najbolje, frizura, garderoba, škola... Kako sam se ja tu uklapao neznam, u stvari i znam. O meni je kružila priča da sam idealni jebač sa perfektnim kurcem, velikim i debelim i da mogu da jebem celu noć, da razvlačim pičke kao žvake, da su svršavanja višestruka i žestoka i tako to. Ma znam ja i ko je podgrevao te priče ali nisam želeo da ih demantujem a i ko bi. Pojebao sam tako dobrih pičaka a bez obaveza da mi se baš osladilo. I mlade i stare, debele i mršave, visoke i niske, siromašne i bogate omrsile su se na moju tvrdu kurčinu na obostrano zadovoljstvo. Sad ja nisam pričao već samo karao a priča je išla zamnom. Koja je pričala neka je pričala, njeno zadovoljstvo, ja u priči nisam uživao i verovatno su one to cenile a bogami i nagrađivale.

Elem Milica se nije uklapala u kliše ali i ona je pala, pa opet, pa uzjahala, pa se natrtila i bogami baš se i navukla na sex. Nije delovalo tako u prvo vreme ali njena pusta želja za perfekcionizmom ju je terala da ponavlja i ponavlja i da uči i napreduje. I sve bi bilo kao i pre da joj pušenje nije nikako išlo od ruke. Oralno ga zabalavi, promulja a onda počne da ga trza, sisa i grize i on ode u meke momke. Pokušavala je ona nešto ali talenta nije imala a bandoglava kakva je bila nije htela mene da pita, kao ja neznam kako je mom kurcu najlepše, nijedna mi ga nije dudlala kvalitrtno nego će ona. Žensko, šta drugo reći. Naučio sam da žene treba voleti a da ih ne možeš razumeti i nastavio da je rabim vaginalno. I tu ima i te kakvog zadovoljstva.

Jednog letnjeg popodneva priđe ona meni, privi se onako kurvanjski kako ona zna i prošapta na uvo:

Ljubaviiii, a da li bi ti mene usrećio malo. Znas da ti ga ja loše pušim a volela bi da to popravim.

Klimnuo sam glavom ni ne sanjajući šta mi se sprema.

Ljubavi, jel bi ti pristao da mi jedna dobra drugarica pokaže kako se to radi. Kažu da je ona vrhunski majstor oralne obrade. Kažu da nema toga koji je izdržao u njenim ustima a da nije propevao.

E sad ovo je od mene naučila, mislim da priča bezobrazno i pogano i jako sam zadovoljan što je tako.

-A ljubavi ima tu jedan problemčić. Znaš ona te poznaje i sramota ju je od tebe.

Napravio sam glupavu facu,

štooo?

Pa ljubavi, ona to mora da mi pokaže na tebi, kako će drugačijeee

Uhhhh, ovo je bilo napaljujuće, kurac je počeo već da podrhtava u gaćama a ona je to osećala jer ga je sve vreme držala u ruci i poigravala se sa njim.

Jel možeee aaaaaa hmmmm

To njeno mumlanje i stenjanje je značilo samo jedno, da je napaljena i željna kurca, da joj se pica nasapunala i da smo krenuli na dobro poznati put.

Ona gaće nije ni nosila a ja sam svoje u trenu skinuo, okrenuo je i prebacio preko kauča tako da joj je gola guzica bila u vazduhu a sočna pica se pokazala kao na dlanu. Razvukao sam joj guzove i dao jedan duboki liz. Zabio sam glavu i sav se umazao u njene sokove. Ciknula je pa stisla zube i poča da meša njenim zaista savršenim guzovima. Nasađivala se na moj jezik i facu i polako prelaza u drugu fazu napaljenosti, onu kada počinje da stenje, zavija i dahće, kada počinje da se otima i traži put ka svršavanju. Moj jezik duboko u njenoj pici je bio dobra stvar za nju ali daleko od onoga šta je sada tražila.

Daj mi ga daaaajjj. Nabij ga mooliim teeee

Već je jecala i ja se izmakoh nacentrirah ga i sjurih celog odjednom, izcela, do daske, do jaja. Zakucah joj ga i pritegoh je uz kauč.

Aaaàa, uhh, aggguiiiiiii mmmmmm

Počela je da se guši nabodena na moju kurčinu. Cepao sam je brzo i žestoko, nisam žalio ni nju ni sebe a ni mog jarana a bogami njenu raspevanu pičkicu. A voleo sam kad se natopi pa raspeva i počne da šljapka, da se cedi i žmrćka. Onda bi ga vadio i ponovo nabijao da je još i vazduhom napunim pa to bila sinfonija. A i Milica bi u tim trenucima propevala, dantala i stenjala i nije mi bilo teško da je dovedem do žestokog svršavanja a zatim i obilno napunim vrućom spermom.

Obožavao sam Miličinu picu i seks sa njom, al ozbiljno. Mislim da je i ona mnogo volela moju kurčinu i da se naša veza i bazirala na tolj ljubavi. Ostalo i nije baš bilo za priču.

Kategorija:
Strejt erotske priče