Dodatak za šejk

„Lepo sanjaj, vidimo se sutra!“
„E... sekund. Hteo sam nešto... ali samo ako je i tebi OK...“

„Reci“

„Može li šejk?“

Smejemo se oboje kao nenormalni.

„Može“ jedva izustim od navale smeha. „Od čega ćeš?“

„Ti biraj sastojke... pa ćemo zajedno smućkati glavni... ali imam jedan dodatak...“

„Šta si sad smislio?“pitam kroz smeh.

„Paaaa... ne treba kašićica. Promešaću ga ... sam!“

Smejem se... još više kad zamislim scenu sipanja pa mešanja...

„OK. Ja ću sve uredno olizati...“

„Mmmmmm... čitaš mi misli...“

„Ej... kasno je, laku noć... uživamo sutra!“

Sledećeg dana...

Ulazimo zajedno u stan... ulećemo u sobu ljubeći se. Lagana letnja odeća je brzo po podu i kojegde po sobi... On se nađe na leđima na krevetu, ja se spuštam klečeći između njegovih nogu i usnama obuhvatam vać podignut kurac posmatrajući mu lice. „Mmmmmmm“... uzdiše, pa me lagano odgurne.

„A šejk?“

„Želiš... sad?“

„Daaaaaaaa... ako te ne mrzi...“

„Ne, naravno...“

Ustjem, odlazim do kuhinje, ubacujem jogurt, breskve u blender, dodajem borovnice. Brzo se smućka, sipam u kriglu i nosim u sobu.

Nastavljamo gde smo stali...

Oboje uživamo u pušenju, lizanju pa spuštanju usana i jezika do jaja... pa do čmara. Tu se potpuo raspameti... pa mu lagano zavlačim prst... zatim vraćam usne na glević pa se polako spuštam niz kurac. Nabjem se tako da se zagrcnem... ali nastavljam. Prst lagano istražuje njegovu guzu, on mumla nerazgovetno i beskrajno uživam u tom njegovom zadovoljstvu. Okreće se tako da klečim pored njega i sad spušta ruku na moje dupe. Klizi prstom od početka procepa skroz niz guzu do pičke. Izdižem guzu, nameštam se na njegovu ruku, on lagano prolzi prstima i počinje da mazi klit pa da prodire prstima u pičku. Osećam da mi pička gori i i da iz nje nekontrolisano curi.

Kurac mu je kao kamen.

„Želiš moj kurac?“ pita

„Daaaaaaaa... uvek!“ promrljam između dva nabijanja u grlo.

„hajde... nasadi se n njega“ kažee, lagano me odgurujući.

Nije trebalo dva puta da mi kaže.

On je „nacentrirao“ ja sam se samo spustila sa najvećim mogućim užitkom. Naginjem se ka njemu i ljubimo se sumanuto. Pomaže mi da se nabijam svom snagom. Ruke su mu na mom dupetu, odjednom sklanja desnu i vraća je u vidu pljeska. Nastavljam da se nabijam. Dobijam novi šamar na istoj strani dupeta. Kako nema reakcije, oslobađa i drugu ruku i pljeska me naizmenično. Osećem vrelinu po koži i prija mi. Svršavam nabijena na njegov kurac dok mi nenormalna toplina obuzima čitavo tela. Ljubi me i čeka da se smirim. „Naguzi se!“ šapuće. Poslušno se postavljam na sve četiri, prilazi mi od pozadi i nabija kurac do kraja. „ufffffffffffff...“ jauknem od užitka.
„Želeo sam da vidim ovaj prizor...Tragovi mojih prstiju na tvojoj guzi!“

Grabi telefon.
Pljas! Pljas! Pljas!

Napaljena sam i srećna toliko da mi – prija. Znam da snima...

Sklanja telefon, prelazi prstima oko pičke, skuplja sokove i razmazuje po guzi... vadi lubrikant ispod jastuka. Osećam da mi guza želi njegove prste... Ubrzava ritam, nabija se svom snagom, baš me nemilosrdno jebe. Malo usporava i osećam prijatan hladan dodir lubrikanta. Polako zavlači prst. Usklađuje pokrete kurca i prsta. Vrištim. Svršavam u potpunom grču...

Kolena me izdaju, pada preko mene...
„Tek sam počeo“ šapuće.

Sačeka da se primirim pa me navodi da se okrenem i zavlači mi se između nogu.
Ljubimo se divlje dok kurac lagano klizi po potpuno mokroj pički.
Gorimo oboje.

Podiže se kleči isped mene, dodajem kriglu sa pripremljenim šejkom... šprica obilno unutra. Gura kurac unutra i bukvalno njme promeša. Spuštam se na kurac, ližem ga pedantno.
Lagano ispijamo šejk dodajući jedno drugom čašu i smejemo se oboje.
Zadovoljeni i srećni.

Kategorija:
Strejt erotske priče