Garaža: 1. Četiri kite

Društvo je često blejalo kod Mateje u garaži, ona je bila izolovana od kuće skroz, tu je uvek stajao namontiran sto i okupljali bismo se i pili pivo, zezali se i slušali muziku.

Jedno veče smo sedeli i cirkali nas petorica: Mateja, Vuk, Nikola, Marko i ja. U pozadini je išao neki hip hop.

"Što mi se jebe sad." rekao je Mateja i pročačkao kitu.

"Uf i meni brate, nisam odavno." Nikola takođe pročačka kitu.

Ja sam ćutao, bacao poglede na njihove dlakave noge i kite koje su se blago ocrtavale na šorcevima.

"Mogli smo sad ono..." rekao je Vuk.

"Haha jbt mogli smo." Mateja dobaci oduševljeno.

Nisam kontao o čemu pričaju.

"Mislio si da nećemo nikad saznati, jel da?" pitao je Vuk.

Promeškoljio sam se u stolici, nisam razumeo o čemu pričaju.

"Ne razumem. Šta da nećete saznati?"

Zaćutali su na nekoliko sekundi, a onda je Vuk rekao: "Pa da si pederčina."

Nisam znao šta da kažem, nisam znao kako su skontali, nikad se nisam pred njima tako ponašao. Odlučio sam dq blefiram.

"Šta to jedeš govna?" pitao sam ga.

Vuk je ustao i došao do mene. Stao je tako da mi njegova blago dignuta kita dođe do face. "Znači ovo te kao ne loži?" rekao je bezobrazno a kita mu si dizala pred mojim očima

Hteo sam nešto da kažem, ali nisam mogao. Gledao sam kako njegova kurčina raste i kako postaje sve deblja i deblja.

"Tako sam i mislio." rekao je i krenuo da je nadrkava preko šorca. "Ajde na kolena."

"E skloni se, Vuče, dosta si se zabavio."

"Na kolena, pederčino glupa, da te ne bih odvalio od batina!", zaurlao je.

Nisam smeo ništa više da kažem. Spustio sam se na kolena, a on je i dalje nadrkavao kitu preda mnom. Dok je to radio skupio je pljuvačku i prosuo je po mom licu. Ostali su se nasmejali. Krenuo sam da je obrišem, ali je on dodao:" Nemoj da skidaš to! Nemoj da radiš ništa što ti ne kažem. Jel jasno?", rekao je i opalio mi šamar. Onda je izvadio kitu i krenuo da piša tik pored mene. Kad je završio, stavio ga je ispred mojih usta i naredio da ga očistim. Polako sam ispružio ruku i dok su delovi njegove pljuvačke i dalje klizili preko moje face uzeo ga u šaku i olizao glavić. Uhvatio me je za kosu. "Zini!"

Kad sam otvorio usta strpao mi je veliku kitu u grlo. Gurao ga je dok nisam počeo da se davim od njega. Onda ga je izvukao i udario me njima po levom, pa po desnom obrazu. Video sam da su ostali izvadili kite i da ih lagano nadrkavaju. Mateja je imao ogromnu kurčinu i baš velika jaja, odmah mi je zapao za oko.

"Ajde momci. Vidite da je droljica željna kurca." rekao je Vuk.

Mateja je prvi ustao i došao do mene. Stao je ispred i stavio mi preko face kurac. Mirisao je na oznojenu karu prelepo. I Nikola i Marko su takođe prišli i sad su oko mene stajala četiri tvrda kurca.

Markov je delovao najnabreklije i najdeblje, kožica je prekrivala ceo glavić koji je već bio vlažan. Olizao sam jezikom otvor i oko i ispod kožice. Osetio sam kako je zadrhtao celim telom. Uhvatio me je za glavu i krenuo polako da mi ga nabija u grlo. Uhvatio sam ga šakom za muda i blago ih mazio dok me je napušavao.

"Ne mogu više da izdržim!", rekao je, brzo izvukao kitu i drkao je mahnito dok nije svršio svuda po mojoj faci. Gusta sperma mi se slivala niz lice.

Nisam stigao da se obrišem jer je Mateja ponovo ubacio svoju mesnatu karinu u moje grlo.

"Trebalo je mnogo ranije da ti iskaramo grlo, pederu. Tako je, bre! Liži mi jaja."

Lizao sam mu jaja i gutao jedno po jedno, lizao ispod jaja i blizu rupice. Potpuno je odlepio, drkao je brzo i jako, trzao telo.

"Otvori usta!"

Zinuo sam i čekao da mi svrši u usta. Iznenada je topla sperma pala preko mog jezika. Olizao sam mu glavić i progutao sve. Bio je nasmejan, spustio se i gurnu mi jezik u usta. Kleknuo je pored mene i nije prestajao da me ljubi.

U tom trenutku sam spazio Vukovu kitu kako se približava. Preko mog i Matejinog obraza Vuk je izbacio svoju spermu. Ja sam uzeo i polizao je s njegovog obraza, on sa mog, a onda smo nastavili da se ljubimo.

Nikola je prišao i stavio kitu između nas dvojice. Kratko smo se pogledali i krenuli da ga ližemo sa obe strane. Iznenadilo me je koliko Mateja uživa u svemu tome i kakome bezobrazno gleda.

"Svršiću.", rekao je Nikola. Mateja mi je namestio glavu ispred Nikolinig kurca. Stao je iza mene tako da mi je njegova poluspuštena kita dodirivala glavu. Nikola je prsnuo svuda po mom licu i sad sam na njemu imao već dosta sperme.

Mateja mi uhvati za ruke i podiže. Okrenu me ka sebi i krenu da liže spermu s mog lica lagano povremeno zastajući da me poljubi.

"Nemaš pojma kako ću te jebati.", rekao mi je na kraju i lupio po guzi.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Super prica jedva cekam nastavak

Korisnik

Vrhunski doživljaj. Zavidim vam. Je li bilo još sexa nakon ovog puta? Nastavi.