Pamti pa vrati 2

Filip i ja smo sedeli u dnevnoj sobi i neobavezno caskali. Uvek bismo poceli tako, sa nekom laganom pricom, da bi zavrsnica bila zestoka. Ali ovaj put sam osecao neki strah, nelagodu. Nisam se osecao prijatno u ulozi onoga koji ce da prevari. Ali znao sam da sada vise nema povratka, Filip mi se opasno priblizio. Nezno me je poljubio u vrat, uzeo moju ruku i lagano je stavio na svoju poludignutu kitu. Malo sam je mazio tako preko farmerica dok nije dosla do faze pucanja. Otkopcao je slic, blago se izdigao i skinuo se do clanaka. Nisam mogao da verujem da ponovo gledam tu kurcinu, nakon skoro dve godine. Koliko puta sam mastao o njoj, koliko puta sam svrsio misleci na njega. "Hajde malo da mi ga izduvas", rece sa bezobraznim osmehom. Uvek je imao te neke izraze koji bi me tako napalili da bih izgubio sve kocnice. Nije morao dva puta da mi kaze. Poceo sam polako da ga sisam, lizem glavic, rupicu, pa onda da se spustam sve do korena i masivnih jaja koja su jedva cekala da se isprazne.

"Mmmm kako volim tvoju kitu", rekao sam diveci se toj zveri, ali u isto vreme plaseci se. Razmisljao sam kako li ce da udje u guzu. Filipova kita je nesto kraca ali skoro duplo deblja od kite moga decka.

"Znam da je volis. Ne dam ja svima da puse, ali ti znas da radis posao", rekao je osmehujuci se. Pusio je cigaru sa uzivanjem dok sam ja pusio njegovu kitu, osecajuci se kao prava drolja. Toliko sam ceznuo za tim.

"Hajmo u spavacu sobu", rece Fica i uze me za ruku. Nemo sam ga pratio, dok mi je srce lupalo od uzbudjenja. Bicu jeban, i to jako, bas onako kako volim.

Sa vrata me je gurnuo na krevet, bacio na stomak. Zna dobro sta me pali. Pljas po guzi, pa drugi. Brzinski je stavio je kondom, namazao lubrikant i poceo polako da trlja svoju kitu o moju rupicu. "Kako imas dobru guzu, razvalicu te veceras!"

"Ahhhh, samo polako u pocetku", rekoh iz straha od bola.

"Ne boj se, polako cu. Evo, samo ovako, lagano cu da te karam" i polako ubaci vrh kite u moju guzu.

"Kako volim tvoju kitu Filipe, obozavam da me tucas."

"Vise nego decko, a?" namerno je provocirao. Gurao ga je malo po malo sve dok nije usao do kraja a onda zastao na nekoliko trenutaka. Pustio je da se moja guza navikne na njegovu kitu, i polako poceo da tuca.

"Aaaaah, jebi me Filipe". Ubrzavao je tempo, i sve su bili glasniji zvuci udaranja njegovog tela o moju guzu. Zabadao ga je iz sve snage, bukvalno odskacuci o moje telo pri svakom ubadanju. Malo od bola, malo iz straha da ne cuju komsije, nabio sam glavu u jastuk kako bi moji jauci bili tisi. Ali Filip je imao drugu zamisao. Podigao me je u doggy style, stavio svoju snaznu saku preko mojih usta i povukao me prema sebi. Poceo je da me pumpa u doggy pozi.

"Jel volis moju kurcinu u guzi, a? Prava si droljica."

"Mhm", bilo je sve sto sam mogao da izustim. Bukvalno sam vristao ali nista se nije culo od njegovog stiska. Pljas po guzi. Ponovo me je spustio na stomak i poceo ludacki da se zabija u mene.

"Kako imas dobru bulju, mesnatu. Obozavam tvoju usku rupicu. Jesi ti moja kurva?", govorio je svasta.

"Daaaa, samo tvoja kurva, nemoj da stajes."

"Sledeci put cu da te vezem i da snimam dok te tako tucam. Zamisli kakav bi to pornic bio", govorio je dahcuci sve brze. Znao sam da je blizu. Zastenjao je jako i kita je pocela da mu pulsira u mojoj guzi. Punio je kondom kao blesav.

Ubrzo se obukao, malo smo jos procaskali i otisao je. Pitao sam ga da prespava, ali nije hteo. I bolje sto nije, nije mi on decko nego jebac koji se zadovoljio i otisao. A i ja sam bio zadovoljan. Pogledao sam u sat i video da je vec 05h.

Pustio decku poruku "pamti pa vrati". Samo mi je odgovorio sa upitnikom.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala ti puno draga OljaCrossNS Kiss

Korisnik

Sjajne price imas.. nadamo se nastavcima... p.s. podeli Filipa i sa nama Wink