Uzbudljivo ljeto 2018 - cetrvti dio

Ovo je nastavak price koju mozete procitati ovdje: https://www.klubzaodrasle.com/blogs/view/6056/Uzbudljivo-ljeto-2018-treci-dio

Nakon tusiranja sam se preselila u dnevni boravak gdje je moj decko gledao tv. Tu si slatkice - obratio mi se na ulasku - tusiranje je bilo super, uhvatio sam te u pravom trenuku... smijuci se. Sutra cu morati na put - nastavio je - i bicu odsutan skoro cijeli tjedan. Mislio sam ti to reci ranije ali si me iznenadila - rekao je sa smjeskom.

Sjedala sam pored njega omotana u rucnik, a on je nakon nekog vremena otisao spavati. Nastavila sam gledati tv cekajuci da mi se kosa osusi kada se mob ponovo oglasio. Poruka je bila od iste osobe - opet je poslao fotku svog velikog kurca, ali sada sjedeci u fotelji, pred kojom sam prije nekoliko sati klecala i pusila njegovu kitu. Ispod fotke je pisalo - Ovo mjesto si upoznala :-) Zena mi spava i sada zelim fotku tvoje pickice ciji mi je okus jos uvijek u ustima...
Osjecala sam se cudno, bila sam vlazna trenutno ali i ljuta na sefa, sto on misli da sam ja... Neka kucka ili? Razmisljala sam nekoliko trenutaka kada je dosla i d**ga poruka - kratki video na kojem on navlaci svoju kitu gore dole, ispod je opisao kako me zeli izjebati, ispuniti i zadovoljiti sve moje rupice. Vec jako vlazna, spustila sam rucnik sa sebe, namjestila mob i napravila fotografiju svoje pickice i guze, te mu je poslala.

Nakon nekoliko bezobraznih komentara, sam se vec trljala jednom rukom po pickici a d**gom stiskala grudi. Vec sam znala da cu ponovo svrsiti kada me sef nazvao video callom i kamerom koja je bila uperena u njegovu ogromnu kitu. Svrsavao je i prskao velikom kitom, dok sam se ja trljala i uzivala. Misleci o sefovoj debeloj kiti i sta sve zelim raditi sa njom sam ponovo svrsila, prekrivajuci usta jednom rukom kako me decko ne bi cuo. On je vidio sto se desava, zavrsio video call i napisao - vidimo se sutra na poslu. Umorna od cijelog dana i stalnih orgazama sam legla shvativsi da je danasnji dan bio super i da ma koliko bila dama jednu stvar volim - tvrdi kurac.

Sljedece jutro sam ustala ranije da pripremim dorucak za decka i sebe jer je on trebao ici na put. Nisam nista specijalno imala u planu, ali znala sam da ce ga orasploziti kava plus malo hrane. Takodje mislila sam da ce mu se svidjeti nacin na koji cu servirati dorucak - u maloj uskoj majici i bez gacica.

Dok sam zavrsavala dorucak cula sam njegov glas - Slatkice, ustao sam, uskoro cu na tusiranje samo da te - muk je uslijedio kada je usao u kuhinju i vidio moju guzu izbacenu dok vadim mlijeko iz hladnjaka. Okrenula sam se a on je zbunjeno zavrsio recenicu - ... samo da te poljubim.

Nasmijesila sam se vidjevsi ono sto sam i ocekivala, jutarnju erekciju i tvrdu kitu koja je izoblicila njegove gace. Bez rijeci sam mu prisla, stavila prst na usta i njezno rekla - Nisam tvoja slatkica sada, nego tvoja kurvica. U isto vrijeme sam izvadila njegovu tvrdu kitu, spustila se dole i pocela je lizati.

Opustio se i prepustio mi da mu lizem kurac kako najvise volim - od jaja do vrha. Uskoro sam gutala njegovu kurcinu duboko dok je on uzdisao i suzdrzavao se da me odmah ne isprska. Osjecala sam da je blizu vrhunca i smjestila sam njegov kurac medju svoje sise i pocela pritiskati njima. Gledajuci ga u oci rekla sam mu da ne bi bilo dobro da zakasnim na posao, te da moze izabrati rupicu koju ce mi ispuniti...

Neocekivano me uhvatio za glavu, izvadio svoj kurac i nabio mi ga do kraja u usta... Skoro sam povratila dok mi je govorio - Slusaj kurvice, ja cu da te jebem kako ja hocu! - Uhvatio me za kosu, okrenuo i natjerao me da se naguzim ispred njega. Naslonio je svoje ruke na moju guzu i spustio svoj kurac na moju pickicu.

- Sada ces vidjeti kako se ponasam prema kurvicama! - Usao je u mene grubo i ispunio moju mokru pickicu. Osjetila sam bol i zadovoljstvo jer sam ispunjena, a on je nastavio da me jebe jako i grubo, govoreci mi da je prema mojoj pickici bio blag do sada i da ce me svaki sljedeci put jebati sve grublje...
Ja sam uzivala u nacinu kako me puni, pickica je zeljela da to potraje dugo. Govorila sam mu da me jebe jace, da sam njegova kurvica, da zelim da me razvali, a svakom mojom rijeci je bio blizi svrsavanju... Osjetila sam da ce gotovo svrsiti u moju pickicu i napuniti je kao sinoc, kada je izvadio svoj tvrdi kurac iz mene.

- Ne, necu ti svrsiti u pickicu kurvice - na koljena i ispred mene. Poslusno sam se namjestila a on je stajao tvrde kite ispred mene. Podigao mi je glavu, priblizio svoje usne mojima i gledajuci me u oci rekap - Kurvice, sama ces ga iscijediti ovaj put i biti isprskana po licu - Nakon toga se oslonio i ostavio mi da se igram sa njegovom kitom. Ponovo sam je lizala, cuclala i na kraju rukom dovela do vrhunca. Poprskao me cijelu, a najvise je pokrio moje sise.

Povukao me k sebi gore i poljubio, dok sam ja i dalje cvrsto drzala njegovu kitu. - Kuckice, sada moram ici pod tus i na put. Nedostajace mi te rupice sljedecih nekoliko dana, ali kada se vratim pobrinucu se da ih sve napunim - Krenuo je pod tus i ostavio me golu i isprskanu njegovom spermom... Jos uvijek nezadovoljene pickice, bacila sam pogled na sat - Jebote kasnim, moram prva pod tus! - vikala sam za njim...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Naše perverzije su normalne ali je isto normalno se kriti ... Sve do tog izvrsnog dana gde se dvoje nađu

Korisnik

Sve pohvale toliko slikovito da ne možes ostati ravnodušan..

Korisnik

Next story...office fuck Devil

Korisnik

Obilno sam svrsio čitajuci ovu tvoju priču. Ispraznio sam moja velika jaja a iz rupice na glavicu mi je štrcala vrela sperma u nekoliko dugih mlazeva.

Korisnik

E jba ga sve je ok samo da ja imam 45g i da sam neki zgodni lovator Wink sve bih ti radio k a o u priči i još mnogo toga a l ja sam žgoljavi seljo sa solidnom kitom od 18cm tako da se samo mogu diviti tvom moćnom tijelu Kiss :kiss: Kiss :kiss:

Korisnik

Tvoj život je dobar scenario za porn
5×izdrkao/5

Korisnik

Šta je kasnije bilo sa šefom

Korisnik

hvala Smile

Korisnik

Wow, kakve priče. Ovo treba da ima barem još 50 nastavaka...