Veliki-mali pomoćnik - Cock Sleeve

Ništa slađe od zadovoljene pice. Povod mojim "igricama" dale razne slike. Nisam mogao ovde izbeći i takve, gde se neke kite kočopere.. Sa nekim prstenom... Uvezane i sl..

Rešio da probam kako to deluje i uzeo od devojke gumicu za kosu.. Namotao dva puta i... Gle kurca

Natekao, baš pošteno.. Vene poiskakale, glavudža ko da je tudji... Pomislio mora da i masira picu dobro kad tako natekne.

Rešio obradovati sebe i dragu i prvom prilikom.. Po mraku i kiši da izbegnem poznanike u erotic shopu odabrah jednu navlaku.

COCK SLEEVE.. providna, silikonska navlaka, reljefa kao da su krupne kapljice po njemu...

I prvom prilikom kad ostadosmo sami reših da se konačno oproba... Izbegavala je ikakve igračkice i pomagala... Uvek..

Nije želela.. Ali računam kad je naposletku pristala na pušenje.. Pristaće i na ovo... Doduše oko pušenja se dugo nećkala...

Lizao je bar 10x ne bi li popustila barijera koju je imala... Ali ispada da joj nije prvi, barem tako mislim koji pušila... Samo želela tako da deluje..

Coktanje.. Zavrtanje glavića jezikom.. Usisavanje... Ma kao profi se ispostavilo.... Ili se dosad nasisalaveć ili se nagledala pornića pa samouka.

Imao sam lepu nameru.. Sakrio navlaku pod jastuk i dočekao je malo umornu s posla... Izvalila se... I kad se smestila u krevet dalje već znao kako ću...

Već je upoznao šta voli... Najpre na gole sisetine... Kojima obdarena mazio bradavice da se rasani od TVa.. Kako joj zavukao ruku u gacice.. Baršunasta i izdepilirana pica za manje od minute pustila sokiće... Već znam šta mi je činiti.. Skačem i ronim... Raskrečenu ljubim i jezikom i srčem sce što obilato curi iz nje... To obozava... Da joj zagnjurim u medjunožje.... Tačno mi zabranila da obrijem bradu...

I sve ide kao što se nadao... Kad poludi.. Gurnula me ledjima da se izvalim na jastuk... A ona me opkorači žustro kao da se na motor penje...

Dok se priprema za njenu rutinu... Iskoristih trenutak njene razuzdanosti i izvukoh navlaku ispod jastuka... Dok se nije smestila.. U dve sekunde je bila namontirana navlaka.. Raširena ko čarapu natakoh je do korena kurca... Ima naviku tako da se navali laktovima, medju moje raširene noge i ledjima okrenuta da ga trlja istrćenom pičkicom... No nisam joj smeo dati do znanja da ima i dodatak.... Te joj ponudim odmah zadebljao glavić na ulaz... Što je slatko prihvatila onako već uzavrela.. Krenula polako da mlati guzom gore dole i sve dublje... Kako je prišla korenu osetila je zadebljanje i džombice koje su joj bile još nepoznate... Da ne bi skočila i okrenula se da vidi šta je to... Te da mi ne pokvari plan... Sčepah je rukom za guz. Stavih palac na šupčić i obzirom da ne voli u guzicu.. Stala je u sekundi... Drugom rukom sam joj podišao ispod guzova i malo sa jedne malo sa druge strane mazio usmine oko kurca... Polako istovremeno podmazivao taj komad silikona.. Koji kada je su nije tako klizav... Osetih kako mi već na preponama curi iz nje i prepoznah da je to momenat da se upozna sa tim.. dotada nepoznatim joj, zadebljanjem.. Počeh polako rukom kojom sam joj kontrolisao anus vuci je ka dole... Smestila se konačno do jaja.... UUUUHHHHHH... Otrglo joj se... Gotovo, kolko je bila iznenadjena i napaljena novinom.. Svršila.... Napravih se nevešt.. Jel te boli... M-m.. Znači ne.. Sad već vidim da joj je nešto tu bilo čudno.. "a jel ti smeta"? Ćutala..

Umirila se samo na kratko i onda počela svoje... Da se klati napred, nazad lagano.. Uz mešanje guzom... Kako bi tu džombicu koja joj je rendala po usminama bolje osetila, sve se vise počela izdizati guza i sve jače udarati u povratku.. Da je u roku od 5 minutu opet stala i duboko zastenjala MMMMMMMM Opet je pitam"da li smeta nešto? "ne progovata.. Samo mumla od užitka.

Sad je bio red na mene,.. izdigla se do pola kurca a podupreh se rukama i počeh svoj deo... Da "podjebavam"

Sve sam se propinjao u njoj. Udarao iz više strana... Kurcem kao kada bušilicom neko hoće da proširi rupu burgijom. A najžešće kad joj usmine preklope celu navlaku... Stenjala je sve glasnije.. Ne obazirah se svrsava li opet ili ne... Da je stišam povukao sam je da ustane i na uzglavlje kreveta postavio stojeći... Da zarije lice u jastuk.. Sad nek vrišti... Uhvatio je jako oko struka i udri...

Ne znam da li je više navlačim šakama ili jače guram iz petnih žila.... Udara rukom po jastuku.. Ahaha.. Stanem.. Sve "jel te boli, hoćeš da stanem"?

Nema boljeg odgovora od njene guzice koja je sama krenula da se nabija do kraja... Kad ke suvnulo mi u ušima iexplidirao u njenu utrobu... Otrčala je samo da se opere.. I zaintrigirano htela da vidi šta je to.. A kako radi, već osetila.

Nakon dva dana mi je se požalila kako je pecka dok piški.. Izrendana jako dobro bila... Upitao sam je "pa ako te je bolelo, hoćeš da bacim to u smeće?"

A njena rekcija je bila, zlata vredna.. Razrogačila oči.. Uplašeno... I klimnula glavom... ODRIČNO... Zacrvenela se opet u sekundi i prošaptala... "NEMOJ"

Kategorija:
Strejt erotske priče