Maja 2

Nakon nezaboravne veceri sa Majom i svega 2,3 odspavana sata, otisao sam na posao i nikako nijesam mogao da se skoncentrisem na rad; nego, kako je bio petak, uspio sam nekako da docekam kraj radnog vremena i otisao kuci da spavam.

U medjuvremenu sam se cuo sa Majom, rekla mi je da su njih dvije otisle na plazu i da ce doci predvece. Naravno, njoj sam dao rezervni kljuc od stana, kako bi ujutro zakljucale stan kada izadju. Kada sam se probudio, nazvao sam je i rekla mi je da dodjem po nju, posto drugarica ide kod nekog i nece spavati kod nas to vece.

Nije mi mogla ljepsu informaciju saopstiti, jer sam znao da nam predstoji jos jedna neprespavana, a opustena noc.

Namjerno nijesam opisivao drugaricu, jer nije vrijedna pomena, bila mi je antipaticna i nije me privlacila.

Navukao sam neke bermude i majicu i za cas se stvorio kod Maje. Ne treba da napominjem da sam cijelo vriejme bio napet i da su bermude htjele da eksplodiraju. Usla je u auto i odmah me poljubila tako da mi je svijest zavrtjela. Svratili smo usput nesto da pojedemo i posli kuci kod mene. Toliko sam se napalio bio, da sam je htio izjebati vec na stepenistu (zgrada nema lift, a zivio sam na 4. spratu). Dok smo se penjali, zastajali smo da se ljubimo, a ja sam iskoristio priliku da joj ubacim prst u picku i da polizem ukuse slane vode i njene picke.

Odmah je usla da se tusira, dok sam ja raspremio krevet i nesteprljivo cekao da se pojavi. Izasla je u nekom izazovnom brushalteru i donjem vesu i na putu do kreveta pocela da izvodi striptiz. Mislio sam da cu svrsiti, a da me i ne takne. Uspio sam nekako da se iskontrolisem, ali kada je dosla i kada je pocela da mi pusi, tu sam brzo izgubio svijest je svrsio kao da nijesam mjesec dana svrsavao. Obicno poslije svrsavanja treba bar deset minuta da mi se ponovo digne, a u ovom slucaju mi se digao nakon 3 minuta, ako ne i prije. Nijesam mogao da vjerujem, a ni ona. Sjeo sam na krevet, naslonjen na zid, ona je dosla u moje krilo, njene sise su mi bile ispred nosa, a moj kurac je samo ukliznuo u njenu vrelu picku. Jahala me je tako dok sam se ja igrao sa njenim sisama i naizmjenicno sisao bradavice. Svrsila je dva puta. Onda promjenili pozu, zeljela je misionarski, a ja sam samo razmisljao da ne svrsim, jer mi je bilo vazno da je jebem otpozadi. Napokon je dosao i taj trenutak, mislio sam da sanjam kad sam ugledao to dupe ispred sebe. Samo sam stao iza nje, moj kurac je bio na ulazu njene picke, a ona se sam nabila i ostala tako nekoliko trenutaka. Rekla mi je: Zelim ovako da me tucas cijelu noc! Uspjevao sam da diktiram ritam i da usporim kad treba, a ona je u medjuvremenu svrsila jos dva puta stiskajuci moj jastuk, mislio sam da nece ostati nista od njega. Na kraju mi je rekla: Svrsi u mene, nijesu mi plodni dani. U tom momentu kao da je neko pokrenuo neku lavinu u meni, poceo sam da ubrzavam i da je jebem najjace sto mogu, dok je ona ispustala krike, sve dok nijesam isporucio, cini mi se, litar sperme u nju.

Ostao sam tako jos neko vrijeme, a onda smo legli i mazili se jos malo i tako zaspali.

Sjutradan sam je ispratio na autobus, otisla je kuci sa drugaricom. Nastavili smo kontakt, vidjeli se jos jednom i od tada samo povremeno porukama na fb, ili medjusobnim lajkovanjem slika ,podsjetimo se jedno drugog.

Kategorija:
Strejt erotske priče