Mlad i neiskusan... ali samo prvi put

Dan siv, tmuran, kišovit. Dovezao sam ženu na aerodrom da se ne bi cimala po kiši. Odlazi na službeni put od nedelju dana, što znači da sam "beli udovac" od ponedeljka posle podne, pa sve do subote predveče. Sasvim dovoljno vremena za sve što mi je padalo na pamet proteklih dana. Švalerka je na vrhu liste. Čim sam ušao u kola ispalio sam SMS sa pozivom na obnovu ugovora. To je naša šifra za... znate već šta. Negde kod Zmaja stigao je odgovor "ugovor ću obnoviti sledeće nedelje".

-A u tri lepe - promrsio sam sebi u bradu. Odgovor znači da nije u mogućnosti da se vidimo ili da je dobila menzis. Nisam gadljiv na nešto što se pere toplom vodom i sapunom, ali ona ne voli seks dok "nije čista". Znači, od švalerke nema ništa, bar za sad. Kiša je i dalje slinila, novopečeni vozači su gnjavili kao da padaju tenkovske prepreke, a ne kapi vode. Pa majke vam ga spalim, svi vozite kao pičkice. Situacija me je užasno nervirala i svim silama sam se trudio da seratore za volanom prihvatim sa filozofskim mirom. Pred kućom, komšinica je uzaludno pokušavala da se parkira vožnjom u napred, umesto u nazad, kako to rade normalni vozači koji znaju da voze.

Otvorio sam prozor i dreknuo - glupačo, teraj se u tri lepe, ako ne umeš da voziš, okači ključ o klin i vozi se taksijem. Pusti mene da stanem tu, a ti idi na Surčin, pa tamo uči da parkiraš pored A310.

Opsovala me je, navila pun desni, dala gas i zakačila kola ispred. Hehehehee... kako mi je bilo drago što sam joj se posrao u dan. Otišla je niz ulicu, a ja sam se mirno parkirao iz prve. Da je bolja riba, sad bih joj uparkirao auto, pozvao je na kafu, a posle bi dobila i "šlag". Budući da je odavno znam, jasno mi je da je obična, nabusita kretenka, te je dobila što je i tražila. Baš sam bio nervozan.

Ušao sam u kuću i odmah pristavio džezvu. Bio mi je potreban kofein, da me digne ovog mokrog dana, prepunog nervoze. Em me je odjebala švalerka, em sam sat vremena mileo do kuće, jer zaboga, pada kiša, pa su uslovi za vožnju otežani. Jebem ti nesposobnjakoviće koji običnu kišu doživljavaju kao "otežan uslov". Kako bre preživesmo do sada bez žutog meteo alarma, metem im ga majke? Seo sam za komp da završim neki započeti posao. Usput, iz čiste navike, ušao sam na par sajtova za upoznavanje. Nisam uopšte imao nameru da se sada time bavim, ali pažnju su mi začačkale slike iz nekog profila. Lepo građen, očigledno mlađi momak, slikao se s leđa u ogledalu. Zgodna guza, okrugla, lepe noge, šira ramena. Zainteresovao sam se i otpočeli smo komunikaciju pošto je bio online.

Posle par uobičajenih pozdrava i komplimenta za slike, prešli smo na konkretne stvari. Momak je odmah postavio najgluplje pitanje "šta voliš?" - Ćufte u paradajz sosu - odgovorio sam gotovo besno. Odmah sam zauzeo stav da je to samo još jedan od zgodnih, ali kataloški tupavih momaka u drugoj polovini dvadesetih, koji nema svest o tome da se ista stvar može zaključiti iz drugačije komunikacije. Spreman da zatvorim chat, palio sam cigaretu kad je stiglo izvinjenje za postavljeno pitanje i "opravdanje" da nema nikakvog iskustva, ali žarko želi da proba seks sa starijim muškarcima jer ga to privlači od rane mladosti. Aj da momku pružim šansu da se ispravi do kraja. Nije mi se radilo pa sam zatvorio posao i okrenuo se neiskusnom momku i njegovim željama. Nastavili smo dopisivanje u mnogo mirnijem tonu.

Sobu je ispunjavao miris kafe i duvana. Čula se samo kiša kako dobuje po simsu, a kompjuter je jedva čujno šuštao. Smirio sam živce i lagano kuckao odgovore na brojna pitanja koja je postavljao momak sa druge strane monitora. Nisam ni primetio da se dopisujemo već dva sata. Pakla se ispraznila, šolja je ostala prazna. Rekao sam momku da moram do prodavnice. Odgovorio je da bi voleo da nastavimo dopisivanje jer me je doživeo kao "normalnog" i drago mu je što može da pita sve što ga zanima. Kao da sam ja neki doktor za neiskusne momke željne kite. No, obećao sam mu da ću se javiti kad se vratim.

U prodavnici, neki nepismeni klipan je tražio "majonezove". Opet dilea koji ne koristi mozak i nije naučio maternji jezik. Na vr' jezika mi je bilo da mu odbrusim i uputim ga da od škole traži povraćaj para jer ništa nije naučio. Umesto toga, sam sebi sam rekao "ma zabole te, ona guza sa slika je mnogo bolji sagovornik od nepismenog mamlaza". Kupio sam šta sam naumio i vratio se pred monitor. Momak je još uvek bio online. Podigao sam chat i napisao "vratio sam se. Tu si?"

"Da, tu sam. Drago mi je što ste se javili"

"Šta još želiš da pitaš?"

"Kako da počem sa intimnim upoznavanjem?"

"Nađi se sa tipom na kafi, popričajte, pogledajte se i znaćeš da li želiš da nastaviš. Neka ti se pokaže na kameri."

"Imate li kameru?"

"Ne i ne šaljem slike. Ako si skupljač slika, nađi drugog pacijenta."

"Izvinite, ništa loše nisam mislio. Poslao bih vam još mojih slika ako se slažete."

Mislim se, pošalji dete slike ako hoćeš, samo pređi već jednom na stvar. Hoćeš ili nećeš da pokušaš? Stigle su slike, još izazovnije od onih na profilu. Već je kita počela da mi se pridiže. Na kraju dana, baš bi mi prijalo pušenje, a tek seksić... mmmmm to bi bilo sjajno. Rešio sam da krenem u ofanzivu i kresnem to dupence koje se trti na slikama. Jeste da je mlađi od onoga što mi je po ukusu, al kad bolje razmislim, pa nije loše imati mladu guzu kao desert.

"Da li bi popio kafu sa mnom?"

"Vrlo rado. Mogu doći gde kažete. Mislim da bi mi razgovor uživo više prijao od dopisivanja."

"Ja sam kod... dođi u kafić... Za koliko si tu?"

"Za pola sata, ako nije gužva u saobraćaju."

"Ok, čekam te, nosim crni duks i farmerke, preko stolice ću prebaciti zelenu kabanicu".

"Farmerke, plava košulja, crni ranac, plavi kačket."

Na sreću, kafić je na bukvalno tri minuta hoda. Koračam između barica i već zamišljam scenario: ispijam poslednje kapi espresa, gasim petu cigaretu i polazim kući jer je ovo bila čista ispala. Budući da mi se nije sedelo u kući, ne bi bila nikakva šteta. Bar sam popio dobar espresso. Seo sam, prebacio kabanicu preko naslona i naručio omiljeni "porok". Priznajem, ja sam ovisnik o kofeinu. U kafiću je prijatno toplo, miriše na kafu, svira tiha muzika po mom ukusu, a stolice su zaista udobne pa je sedenje pravi užitak. Prava domaća stmosfera. Poznata klijentela, nema galame, svi čitaju novine ili tiho razgovaraju. Kelner me je poslužio kafom, vodom i novinama, uz uvek prisutan, službeni osmeh. Otpio sam prvi gutaljaj i zapalio cigaretu. Pojavio se tačno za 30 minuta. Kao da je čekao ispred da kucne čas. Uživo je još prijatnijeg izgleda nego na slikama. Rukovali smo se i seo je pored mene na sasvim pristojnoj udaljenosti, kao da ne želi da povredi ni moj, ni njegov lični prostor. Vidim da je uzbuđen, čak kao da mu je malo neprijatno. Pomislio sam da mu je ovo zaista prvi put da sa muškarcem stupa u ovakav odnos. Zapravo, da će stupiti u odnos.

Kako to obično biva, razgovor je potekao o sasvim običnim, dnevnim stvarima. Ni nagoveštaja onoga zbog čega smo se sastali. Za to će biti vremena kasnije, ako poželi da odemo do stana i nastavimo započeto. Polako je počeo da se opušta. Nestala je nelagoda. Shvatio je da mu se ništa loše neće desiti, neće ostati bez bubrega, jetre, ostalih "rezervnih delova", neće biti silovan ili ko zna šta još je bilo u njegovoj glavi. Iako sam iskusan, u godinama, prošao svašta, ni meni nije baš sve jedno kod ovakvog upoznavanja. Jeste da sam majstor nekih veština, okoreli ratnik i u snazi, ali ipak postoji mogućnost da doživim nešto nepredviđeno ili, ne daj bože, neprijatno i loše. Moja prednost je u veštini da brzo procenim sagovornika.

Ovo je bio pristojan, mlad čovek koji želi da proba nešto novo, nešto za šta još ne zna da li mu se dopada. Možda mu neće biti prijatno. Možda će se predomisliti i otići sa iskustvom i saznanjem da ipak ne želi to o čemu mašta. A možda će mu biti lepo. Ispuniće svoju maštariju i iskusiti užitak drugačiji od dosadašnjeg. Kako god, postoji samo jedan način da to sazna, a to je da proba. Predložio sam da odemo do stana i tamo nastavimo razgovor u intimnijoj atmosferi, bez tuđih ušiju oko nas. Pristao je uz tiho izgovoreno - da, voleo bih to.

- Dnevna soba je desno, izvoli, sedi gde god želiš.

- Hvala, mogu u fotelju?

- Naravno, kao kod svoje kuće - i počeo sam da deklamujem spisak pića u kući.

- Šta pije domaćin, to ću i ja.

Iskusan odgovor. Jedan od načina da procenite domaćina je da vidite šta pije. Ako pije brlju, batalite posao i idite kući. Ako vam odmah ponudi najskuplji od svih najskupljih viskija, praziluk mu viri iz dupeta i hoće da vas zaseni. Isto kao i sa brljom, idite kući. Znam da bi ga malo alkohola opustilo, ali nisam želeo da se podnapije i bude polu svestan šta radi. Hteo sam da čiste glave učini ono, što oseća da bi mu prijalo. Ponudio sam proverenu kajsiju. Sipao sam obojici po čašicu i sklonio flašu. Razumeo je da je to sve što će dobiti od alkohola. Seo sam u fotelju pored njegove i nazdravili smo.

- Da li se kod vas puši?

-Da, u celom stanu. A za duvan, gostima dajemo i pepeljaru.

Pocrveneo je i nasmejao se.

- Nemaš baš nikakvo iskustvo sa muškarcima?

- Baš nikakvo. Volim gay porniće ali to je sve. Maštao sam o tome kako to izgleda, privlači me, ali nisam nikada ni pokušao nešto slično.

- Želiš da pustim neki pornić?

- Ne mora. Možemo li da pričamo?

- Naravno.

- Da li je ljubljenje obavezno? Mislim, kao predigra, za uvod...

- Ništa nije obavezno. Radimo samo ono, i samo onako, kako obojici prija u trenutku. Nema ništa na silu.

- Samo pitam. Ako nije problem, preskočio bih ljubljenje za sada.

- Preskoči šta god osećaš da nisi spreman.

Skoknuo sam do kupatila i oprao kitu iako sam se na brzinu istuširao pre kafića. Nisam hteo da mu prvi kontakt sa tuđom kitom bude neprijatan. Kad stekne neko iskustvo, sam će znati da li mu prija muški miris ili voli miris oprane kite. Za početak, oprana kita je bolja varijanta. Kad sam se vratio u sobu, video sam da se češka među nogama. Znači, pali ga situacija. Za promenu, seo sam na ugaonu garnituru i pozvao ga da sedne pored mene. Spustio se skoro na ćošak. Malo sam se odmaknuo da bi mu pokazao da neću odmah skočiti na njega. Pustiću ga da sam priđe kad oseti da želi. Nastavili smo priču i u jednom trenutku se nagnuo prema meni i oslonio na lakat. Učinio sam isto i glave nam se nađoše na svega par santimetara jedna od druge. Pustio sam neki amaterski gay filmić na televizoru i počeli smo da komentarišemo. Klipovi su se ređali, a komentari su bivali sve slobodniji. Otvoreno je nazivao stvari svojim imenima. Kad je počelo dudlanje na filmiću, uzeo sam mu ruku i stavio je sebi na kitu. Osetio je kroz farmerke da mi se digao. Gledao me je u oči sa upitnim izrazom na licu.

- Slobodno, nemoj se stideti ničega. Hoćeš da se skinem?

- Hajde da se obojica skinemo.

Poskidali smo se i opružili na ugaonoj, sada sasvim blizu jedan drugog tako da su nam se tela dodirivala. Prebacio sam ruku preko njegovog ramena i nastavili smo da gledamo porniće. Mazio sam ga po grudima. Sasvim polako je spustio ruku na moju dignutu kitu i podrkao je. Glavić je odavno bio go. Sklonio sam svoju ruku sa njega kako bi mogao da se nagne prema kiti. Njegova je bila dignuta i jasno se videlo kako pulsira i kako mu se jaja dižu i spuštaju. Približio je glavu mojoj kiti i liznuo glavić. Prvi liz je bio drhtav, kratak, kao kad probate nešto vruće. Sledeći je bio duži i nežniji. Na televizoru je opet počelo pušenje, što je gledao iskosa, pa je pratio "fabulu radnje" i ponavljao ono što vidi u porniću. Za kratko vreme je već pušio i balavio. Oblizivao bi glavić, pa bi lizao sve do korena, pa opet glavić u usta. Nije ni pokušao da ga uzme celog do grla, a meni nije padalo na pamet da ga teram. Sam će to poželeti u nekom trenutku. Mazio sam ga po glavi i vratu. Polako sam počeo da mu guram glavu na kitu čisto da mu dam ritam. Jednom rukom je drkao moju kitu, drugom je drkao svoju. Kleknuo je pored mene i nastavio sve dublje i duže da uzima glavić u usta. Bodrio sam ga rečima da dobro pusi, da mi jako prija to što radi, da me pali... Video sam da mu je lepo kad to čuje.

Dok je klečao, prešao sam prstima preko njegovog guza. Pogledao me je iskosa i nastavio da dudla. Malo po malo, moj srednji prst se našao na njegovoj rupici. Stisnuo je guzu čim je osetio prst.

- Ne boj se, samo te mazim. Nema ništa od anala. Ovo je sasvim dovoljno.

Uz prasak, izvadio je kitu iz usta i rekao - ako želite, možemo i to probati ali nisam siguran da...

- Nećemo ni probati - prekinuo sam ga u pola rečenice. - Ima vremena. Mlad si, ovo ti je prvi put i nema potrebe da probaš sve od jednom. Idemo redom. Vrati se tamo gde si stao.

Nastavio je da dudla sve bolje i brže. Drkao mi je kitu i uvlačio je u usta, mumlao, mljackao, balavio... Vrlo brzo je sticao iskustvo i sve više je pušio tako da tačno zna šta radi. Počeo je i da prati moju reakciju pa bi duže radio nešto što mi je izmamilo uzdah. Uzeo sam njegovu kitu u ruku i drkao mu polako. Mesio sam mu jaja jer je klečao i sve je bilo na dohvat ruke. Osetio sam da mu to prija i nastavio sam malo jačim stiskom. Drugom rukom sam ga držao za glavu i već ga skoro nabijao ustima na kitu. Nisam hteo da svrši pa sam ga zaustavio i rekao mu da sedne.

Popeo sam se na ugaonu i počeo da ga jebem u usta. Gurao me je rukama za kukove i butine da mu ne bih duboko nabio kitu. Poštovao sam to i vrlo vodio računa da se ne zagrcne. Nema potrebe ići na silu iako sam želeo da ga žestoko iznapušavam i izjebem u usta. Bila su sve vreme vrela. Osećao sam kako stiska usne, kako pokušava da otvori grlo kad bi mu ga nabio do krajnika, ali sam odmah povlačio kitu unazad. Hteo sam da korak po korak osvajam ta usta željna muškog mesa. Napalio sam se i bližio se trenutak kad ću početi da prskam. Pitao sam ga da li želi da mu svršim u usta. Rekao je, između dva dudlanja, da želi po licu. Drkao sam ispred njegovog lica koje je odjednom poprimilo neki čudan, dečački izraz. Kao da se vratio u obdanište. Kao kad kuče gleda gospodara sa divljenjem i čeka svoju poslasticu. Mesio mi je jaja dok sam sve brže drkao.

Najzad je došao vrhunac i provalio se prvi mlaz, gust, beo, vreo od moje uzbuđenosti. Prskao sam ga po licu, a on je žmurio stisnutih usta, glasno dišući samo kroz nos. Dobro sam ga isprskao, i dok sam se smirivao, pazeći da ne padnem na njega koliko su mi se noge tresle, video sam da iz njegove mlade, tvrde i žilave kite prska sperma u dugim mlazevima i pada na njegove grudi i stomak. Gotovo da je vrisnuo negde pred kraj, jer je sve vreme držao stisnuta usta dok sam ga zalivao.

Otrčao je u kupatilo i čuo sam kako se umiva nad lavaboom. Prišao sam i stao na vrata kupatila. Umivao se, pljuskao lice, trljao, pa opet pljuskao. Ispirao je usta iako u njih nije ušla ni kap semena. Zatim je uzeo sapun i trljao i lice i čelo i kosu... Gotovo je bio u panici.

- Izvoli istuširaj se. Imaš gel, sapun, šampon za kosu, na mašini ti je čist, ispeglan peškir. Slobodno se operi. Doneo sam ti i papuče da ne gacaš bos po pločicama.

Okrenuo se i sa osmehom odgovorio - polako, ima vremena, tek smo počeli. - Zatim je ušao u tuš kabinu i pustio vodu.

Bio je u pravu. Tek smo počeli. Te večeri mi je popušio još jednom, mnogo slobodnije i sa više strasti. Videli smo se još par puta i svaki put bi mi popušio za medalju. Poslednji put kad smo se videli, pre mog odlaska na drugi kontinent zbog posla, sam je kleknuo, rukama raširio guzove i rekao - sad je vreme da probam sve. Uđi u mene i pokaži mi kako uživaš kad me imaš do kraja. - I to sam i učinio. Ušao sam do kraja i imao ga u celosti.


p.s. ideju za priču je dao Kojot333

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Omiljena prica, bas onako kako bih želeo svoje prvo pušenje. Pacman

Korisnik

Izmišljena priča umišljenog dekice... Odlična za zatvor

Korisnik

ovaj bre kao slobodan radanovic

Korisnik

Oooo napokon, posle sto godina nova prica. Odlicno kao i uvek Smile

Korisnik

Priča je dobra i lako ostvariva.Sviđa mi se to što opisuješ svoje i njegove dileme kao i njegove strahove.Uvek je prvi put pun straha,isčekivanja i pomalo nelagodnosti.Poznat mi je taj osećaj već sam ga doživeo-la davno.

Korisnik

Malo perverzija i bilo bi extra.. Obecao si mi te perverzije.... Ostao mi je u lepom sećanju prvi i jedini susret (sex) ....javi se..

Korisnik

Fenomenalno, kao i uvek!