Vikendica

Hladni zimski dani su davno stigli. Ugrabili smo malo godišnjeg odmora koji nam je preostao od letos, i otputovali u vikendicu mojih roditelja na Avali, nedaleko od naše kuće u Beogradu. Vikendica je bila spremna za zimu, što podrazumeva mnogo ćebadi, drva, dobrog vina i #nowifi zonu.

Prvo veče u vikendici je bilo čarobno zaista. Čist sex, klinački, uza zid, na podu, krevetu, u kuhinji, kupatilu, stolu i pored improvizovanog kamina. Sledeće jutro je ona ostala duže da spava, a ja sam se po običaju probudio ranije. Vatra se nije gasila od sinoć, samo se malo pritajila, pa sam dodao još drva, čime sam je dodatno raspalio i temperaturu vazduha podigao na 30 stepeni. Dok je ona spavala, ja sam se istuširao i skuvao čaj. Onako u boksericama sam stao ispred prozora, gledajući kako sneg zatrpava put. Automobil je svakako bio parkiran malo dalje, i nije mi smetalo da nas zaveje sneg.

Toliko sam se uživeo u pogledu da prosto nisam osetio trenutak u kojem je ona ustala iz kreveta i dopuzala do mene, kako je ne bih ni video. Uhvatila me je lagano za kukove otpozadi, pridigla se, i bez ispuštene reči me zagrlila svom silinom. LJubila me je po leđima i vratu. Mazila me je po grudima i ramenima. Stiskala me je svojim telom što je više mogla. Šolju čaja sam spustio na sims prozora, i pokušao da gurnem ruke pozadi, kako bih i ja nju zagrlio. Osetio sam da je još u mojoj majici, u kojoj je i noć provela. Zavukao sam ruke ispod nje, i polako je zadigao. Nije se mnogo libila kod činjenice da mora da me pusti. Pustila me je i svukla svoju majicu. Sada smo oboje ostali samo u boxericama i tangicama. Okrenuo sam se. Njene bradavice se bile jako ukrućene, te su mi se zabile negde u stomak. Zagrlili smo se jako, poljubio sam je u čelo, i spustio ruke na kukove. Čim sam je uhvatio za njenu guzicu, poskočila je i opkoračila me oko kukova. Ni jednog trenutka nije prestala da me ljubi po vratu. Sem kada je prešla na usne.

LJubili smo se strasno. Nosio sam je tako do kreveta u kojem smo spavali. Bacio sam je sa kukova pravo na krevet. Legla je na leđa, a noge podigla u vis. dala mi je znak da joj zubima skinem tangice. Što sam i učinio. Noge nije spuštala, čime je njena vrela mala pička bila stegnuta, čime je pružala svu svoju lepotu posmatraču. Kako sam se sagao da je pogledam, stavila je noge na moja ramena i spustila me je dole. Nije mi se preterano svideo taj potez, jer se onda pička vratila u uobičajeno stanje. Zbog toga sam skinuo noge, i gurnuo ih prema njenoj glavi. Tako reći, ljubila je svoja kolena. Svojim rukama je držala noge da se ne bi pomerale, a ja sam svojim jezikom uživao u čarima njene pičke. Dok sam je lizao, bila je sve mirišljavija, ukusnija i vlažnija. Čini mi se da je počela da se otvara, samo što nije rekla da je gladna moje kurčine. Toliko sam se posvetio lizanju pičke da sam gurnuo dva prsta, kako bih je raširio, i nesmetano lizao iznutra. Gurnuo sam jezik do krajnjih granica, tako da mi je upala skoro cela faca do nosa. Ceo sam se umazao, i bio sam presrećan.

NJena faca mi je otkrila da je ona već izebezumljena, i da joj kurac skoro nije ni potreban. Sva sreća, pa je nisam mnogo pitao. Svukao sam bokserice, a batina je svom silinom izletela iz njih. Ležala me je i gledala sa strahom u očima, jer joj ništa nije bilo jasno. Dok je tako ležala na leđima, stao sam iznad nje, a potom i kleknuo negde u visini njenih ramena. Nije joj mnogo trebalo da shvati da će mi pušiti iz gotovo nemoguće poze. Nije se mnogo bunila. Prihvatila ga je oberučke, namestila kako odgovora i zinula što je više mogla. Lepo sam mogao da čujem kako joj pljuvačne žlezde natopljavaju unutrašnjost usta, i mogao sam da osetim kako je kurčina sve veća i vlažnija. Spuštao sam i podizao, tako reći, jebao sam je u usta. Zažmurila je, čime sam bio siguran da uživa. Uhvatila me je za dupe i gurala ga prema svojoj glavi, kao da je htela da kaže jebi me jače u usta. Nabij mi kurčinu što više možeš.

Kako je poza bila zahtevna i za mene i za nju, brzo sam ga izvadio, i vratio se u početni položaj. Tražio sam joj da opet uhvati svoje noge, kao na početku kada sam joj lizao, zatim izvukao kaiš iz pantalona i svezao joj ruke negde kod šaka, tako da ne može da promeni pozu. Privukao sam je kraju kreveta, prišao i gurnuo pod uglom od 90 stepeni. Stajao sam mirno, nisam mrdao kukove, a nju sam uhvatio za zavezane ruke i privlačio i gurao od sebe. Video sam koliko uživa u ovoj potčinjenosti, pa sam shvatio da voli da bude poslušna, i nisam je dugo držao u toj pozi. Oborio sam je na bok i legao iza nje. Nastavio sam da je jebem, ali sam je ovaj put i ja stegao (još uvek nam nije jasno kako joj kukovi nisu popucali). Jebao sam baš brzo i silovito, dok joj dlanovi nisu pocrveneli od krvi koja joj se zaustavila u zglobovima. Morao sam da je odvežem.

Prišli smo prozoru. Navukli zavesu i preko nje se ona uhvatila za sims. Raširila je noge što je više mogla i otpozadi počela da drka svoju pičkicu, dok sam ja sedeo na krevetu i gledao je. Neverovatno mi je ovo bilo napaljujuće, pa sam morao malo da ga drkam dok je gledam. Prišao sam je, uhvatio desnom rukom oko struka, a levom za sise. Počeo sam kao manijak da je jebem, tako da joj se glava skroz zalepila za prozor. Od siline udaranja su joj butine i guzovi brideli i bili skroz crveni. Glavom naslonjenom na zavesu je očistila ceo prozor. Vrištala je iz sveg glasa, jer je znala da je niko ne čuje. U ovoj pozi smo oboje svršili. Bilo je nevrovatno.


Istuširali smo se, doručkovali i legli zagrljeni da ćutimo. Ostala tri dana smo proveli u toj pozi. Možda i najlepšoj.

Kategorija:
Strejt erotske priče