Moj drugi put sa komšinicom

Kao što sam rekao ranije, komšinica ima 45, ja 34 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme. Otišao sam , znajući šta me čeka.

Bila je u dnevnom boravku obučena u bade mantil. Poljubio sam je u obraz i seo pored nje. Ona je ustala i pozvala me u kupatilo da se zajedno istuširamo. Ušao sam za njom u kupatilo i ona je skinula bade mantil i počela da pusta vodu. Dok je ona namestila vodu, ja sam se svukao i počeo da joj mazim guzu. Kurac mi se polako dizao, ušla je u kabinu i pozvala me.

Počeli smo da se ljubimo dok je voda padala po nama kao kiša. Mazio sam i grickao njene bujne grudi, ljubio njen stomak i na kraju sišao do ribice. Lizao sam je polako i nežno, uživala je, nabijala mi je glavu, svojom rukom među noge.

Ustao sam, podigao njenu nogu i stavio svoj kurac u njenu vrelu pičku. Nabijao sam ga spreda sve jače i jače, uživala je i počela brzo da stenje. Izvadio sam ga polako i okrenuo je ka zidu, stavio sam ga od pozadi i počeo da je jebem i da joj mazim sise. Tražila je da je udaram po guzi, volel je to i njeno se uživanje osjetilo u pokretima koje je pravila.

Počela je da iz tuša izlazi hladna voda i tada smo odlučili da se osušimo i odemo u sobu. Otišli smo u sobu, potpuno goli, legao sam na krevet, ona je legla do mene. Uzela je moj kurac u ruku i počela da ga drka. Stavila ga je u usta a on je tako prijatno rastao u njenim ustima. Sela je na moj kurac i počela da Meša guzu, nabijala se sve jače i jače sise su skakale na sve strane i svaki njen pokusaj da ih pokupi je bio uzaludan. Stiskala ih je i nabijala mi jednu po jednu u usta.

Oborio sam je na bok, podigao jednu nogu i ubacio moj kurac koliko sam jače mogao. Jebao sam je snažno a ona mi je samo rekla da želi moju vrelu spermu u ustima. Kada sam bio blizu izvadio sam ga i nabio u njena usta, da proguta svaku kap koju sam ja cedio. Bila je vesela kao devojčica.

Kategorija:
Strejt erotske priče