Sve to iz ugla dame

- Spremi se.

Hladna jesenja subota, kraj novembra. Našli smo se u gradu. On posle kafane sa drugarima, ja posle kluba sa drugaricama. Oboma su nam zvonile uši, ništa nismo čuli jedno drugu. Dok je njemu odzvanjao zvuk starogradske muzike, ja sam imala zvuk deep housa u glavi. Oboje smo bili pod dejstvom alkohola, on jake rakije, ja raznih mešovitih koktelčića. Imala sam štikle, kratku haljinu, i kratak mantilić, koji je jedva dobacivao do kraja haljine. Bio je u beloj košulji, raskopčanoj par dugmića, lagano obotanim šalom, pantalonoma i kaputu do zemlje. Zajedno smo uzeli taxi i krenuli kući.

Već u taxi, u kojem smo zajedno sedeli pozadi, obuzela me je neka toplina. Kroz glavu su mi prolazile slike mladih parova koji su se pod dejstvom raznih sredstava vatali u klubu. Slika kojih sam se nagledala u separiema, sam bila prezasićena, i želela sam da ih izbrišem. On je bio veseo, kao uvek kada popije. Svetlele su mu oči, što me je još više palilo. Nije mi smetalo što sa nama u autu sedi i stariji čikica koji je vozio. Lagano sam pružila ruku sakrivenu ispred njegovog kaputa, zavukla mu u pantalone vezano slabo zategnutim kaišom, i prošaputala "Spremi se".

Naravno da nisam htela odmah da navalim na njega, mada, iskrena da budem, pojma nemam kako sam izdržala. Razumeo je šta mu je činiti, zagrlio me, i poljubio u čelo. Ubrzo smo i stigli do kuće. Odmah po izlazu iz taxija, me je zagrlio onako čvrsto, da utonem u njegove grudi, skoro da sam upala. U isto vreme je raskopčao pantalone, i naterao me da vratim ruku. To sam i učinila, delovalo mi je vrlo zanimljivo. Počela sam laganim pokretima da mu masiram jaja i nadrkavam već nadignutu kručinu. Išli smo u jednom koraku, tako da komšije, ako ih je i bilo budnih, nisu uspevali da vide gde je moja ruka. Ušli smo u kuću, zatim i u stan, a moja ruka je sve vreme bila u njegovim boxericama.

Otišli smo u dnevnu sobu, gde sam ja sela pored peći u fotelju. Iskreno, nisam primetila kada je svukao pantalone skroz do kraja. Ispred mene je bio samo u boksericama, sa mojom rukom u njima. Još uvek nije skidao kaput, nisam ni ja ništa sa mene. Ispala mu je kručina, zaista velika, obrijana, sređena, mirišljava. Pomazio me je po glavi, i pokazao da mi je mesto ispred njega u klečećem položaju. Potpuni mrak u sobi je prekidala svetlost vatre koja je dopirala iz peći, koja se nije ugasila. Svukla sam mu zubima bokserice, i podigla glavu ljubeći mu prepone. Ruke sa moje glave je sklonio, i stavio u džepove kaputa, sakrivši me gotovo celu ispod njega. Time je bar prividno dočaravao public sex, gde smo izgledali kao da mu pušim u nekom haustoru, ili prolazu između dve zgrade.

Kako sam podizala svoju glavu, sve vreme sam ga gledala u oči. Prvo što mi je bilo na redu su njegova ogromna muda. Lagano sam polizala levo, zatim i desno, onda se vratila na levo, i usisala ga u usta, i počela lagano da ga vakumiram. Odjednom su mi se oba našla u ustima, od čega je njegov kurac poludeo sam od sebe, i počeo da pulisara, udarajući me tako po sred čela. Bilo mi je smešno, i zanimljivo, bila sam jako srećna zbog toga što izazivam u njemu i njegovom kurcu. Nisam odolela, pustila sam njegova muda na miru, i počela da ližem gospodina od dna, do glavića. Vraćala sam do dole ljubeći ga. Zatim sam išla opet na gore, ali ovog puta sa usnama koje su ga opkoračile sa strane. Izvadio je ruke iz džepova, uhvatio me za frizuru (dva vezana repa) i usmerio svoj kurac u usta. Prvo sam zgutala glavić, i lagano ga lizala. Nabila sam ga jednom do kraja, ali sam ga brzo izvadila, uzela u ruku i počela da se mazim po obrazima s njim. Počela sam sebi da lupam lagane šamare kurcem, jer nisam znala koga ovo više pali, njega ili mene.

Izludeo je, nabio mi je kurac do kraja. Gotovo da me je naterao na povraćanje. Srce mi je baš jako zalupalo, htelo je da iskoči. Ali sam pušila i ja što sam brže i bolje mogla. Držao mo je za frizuru i jebao u usta. Nije celog gurao, jer je znao da nije izdržljivo, nego do pola. U jednom trenutku me je obavestio da će ga gurnuti do kraja. Zaustavila sam se i čekala. Gurnuo ga je, i ruke prebacio na potiljak glave. Okrenuo se za 180 stepeni, i seo na krevet, dok sam ja nastavila da klečim, samo sam sad promenila položaj. Naguzila sam se u potpunosti. Sve ovo smo uradili bez da ga je izvadio iz mojih usta. Priznajem, nije bilo baš prijatno, vrat je hteo da mi eksplodira, ali sam se još više napalila. Počela sam užurbano da mu pušim, iako on to nije tražio. Dok sam tako pušila, on mi je skidao mantilić. Sada sam onako nagužena bila spremna da ga primim do kraja. Izvadio ga je iz usta, pomilovao po licu i otišao iza mene. Nije ni svukao moje tangice, samo je zadigao haljinu. Kurac mu je bio skroz balav. Ruke su mi pale dole, pa smo stajali baš u doggy stylu.

Gurnuo ga je do kraja, od čega mi je glava pala, a uzdah se oteo iz mojih usta. Uhvatio me je za repove i držao podignutu glavu. Počeo je da me jebe neverovatnom brzinom. Svršila sam čini mi se još dok sam mu pušila od samog prizora dominantnog muškarca, a sada sam sigurna da se to ponovilo. Ubrzo smo promenili pozu, on je sada seo, a ja sam, sa sve kurcem u sebi, sela na njega, u obrnutoj cow girl pozi. Skakutala sam neko vreme, dok me nije skinuo sa sebe, legao na pod i počeo da prska. Bilo je i po haljini, i po licu i po kosi. Ipak, nisam se naljutila. Sve se može oprati, a ovakvo uživanje za vreme pušenja se ne može uvek doživeti.

Noć smo nastavili pod tušem i u krevetu, potpuno iscrpljeni.

Kategorija:
Strejt erotske priče