Čarobno veče

- Zagrli me, hoću da spavam.
- Ma spavaćemo, sutra ne ustajemo rano, šta ti je?
- Ništa mi nije, samo... ej, ne guraj prst, ne, ne, ne, a bezobrazan siiiiii. Jesam li ti to već rekla? Dublje to malo.

Bili smo kod mene, na večeri sa mojima. Bilo je tu svega, priče, alhola, zezanja, baš jedno lepo ispunjeno, porodično veče. Na kraju večeri, svako na svoju stranu, ćale u dnevnu gleda TV, keva sređuje kuhinju, a ona ostala da spava kod mene, jer sam popio neku i ne mogu da je vozim. Pošto nismo bili zainteresovani za program na TV-u koji je bio pušten, otišli smo u sobu, pustili neku muziku na laptopu i čavrljali, onako - usput. Nedugo potom, čuli smo ćaleta kako uveliko spava u susednoj sobi, keva radi u dnevnoj, pa je meni sinula ideja.

Dok smo se ležali u položaju velike i male kašike, na levom boku, gde je moja leva ruka bila ispod njenog vrata, a desnom sam je grlio. Iskoristio sam priliku da je pomilujem po njenoj guzici i onako lagano joj pomerim gaćice od pozadi, i gurnem prstić. Nije se mnogo opirala, što možete videti iz dijaloga gore. Lagano sam počeo da joj guram prstić, a ona je počela da se uvija oko moje ruke. Okrenula se skroz ka meni, pa sam morao da izvučem ruku, i da joj sada gurnem spreda.

- Vadi je, hoću da me jebeš.
- Kako ćemo, škripi krevet?
- Baš me briga, hoću da puknem, vadi je.

Izvadio sam je, i nisam izdržao, već sam je sočno polizao. Bila je vrla, skoro da me je zapljusnuo vreo vazduh po licu. Predobro je mirisala, i bila je preukusna. Prstima sam širio njene usmine, i lizao je unutrašnjost prevruće pičke. Zatim sam joj ga gurnuo, koliko sam mogao. Krenuo sam lagano, nismo mogli, čuli smo koliko škripi. Pomislim da neće, ako bude brzo, kad ono - još jače. Nemamo kud, izvadim, ustanem sa nje, stanem da razmislim gde možemo, kad ona mrtva ladna ga zguta celog. Neverovatno pušenje. NE VE RO VA TNO! Tako precizno, tako sočno, tako sa uživanjem. Tako dobro liže jaja. Znam da to spomenem u svakoj priči, ali verujte mi, ovaj put je stvarno bilo van svake pameti. Pristao bih da mi do kraja života samo puši, ako će da bude ovako.

Digao sam je i stavio na TA peć. Gurnuo sam joj. Šaputala mi je najprljavije stvari. Bodrila me, time mi davala snagu da je jebem još jače. Gurao sam koliko sam mogao, istovremeno je hvatajući za leđa da ne padne. Prilično dobar adrenalin, moram da priznam. Raširila je noge što je više mogla, nije htela da se pridržava njima oko mog struka. Namerno. Stenjala mi je na uvo, grikala mi ušnu školjku. Lizala vrat. Stiskala muda. Kao da je znala šta me tačno pali. Nešto neverovatno. Još čudnije je bilo što od adrenalina nisam mogao da svršim. Samo sam je još jače jebao.

Podigao sam je sa TA peći, bacio na krevet, i onako napaljen naredio da se namesti za doggy. Namestila se vrlo rado, jer je ovo ujedno bila njena omiljena poza. Počeo sam da joj guram, prvo lagano, pridržavajući se za njene kukove. Kad sam primetio da gricka jastuk, i ispušta tiho stenjanje, napalio sam se još više, i počeo da je privlačim na kurac preko kukova. Skoro da je počela da vrišti. Zato sam je uhvatio za rep, povukao njenu glavu ka gore, i onda je morala da ćuti od bola. Jebao sam je tako još neko vreme, dok nisam video da joj ne prija što je vučem za kosu. Rešili smo da opet probamo misionarsku.

Nakon što smo probali na krevetu i shvatili koliko škripi, ostalo nam je samo da to uradimo na podu. Nećete verovati, ali to je bio prvi put za naših 10 meseci veze i uzastopnog kresanja. Stavila je neko jastuče koje inače stoji na stolici na pod, sela na njega i raširila noge. Ja sam joj prišao, legao preko nje, i počeo da jebem. Pridržavala se za sto i orman, kako ne bi pala dok joj guram, jer sam stvarno to radio veoma brzo i jako. Počela je zadovoljno da se smeška, čime mi je dala znak da je već gotova. Nisam mogao da se suzdržim, bilo je sve jače. Ali naravno, kako smo celo veče pod adrenalinom, i sad smo čuli korake iz hodnika. Bili su to kevini koraci. Nismo baš bili u prilici da nam keva upadne u sobu. I od cele situacije, ona je pokušala da skoči na krevet i da se sakrije ispod ćebeta, ja da ga izvadim, a da ga ne polomim dok ona beži, i na sve to sam ga izvadio i isprsko je gotovo celu. Nikad jače svršavanje, i nikada nju nisam onako umazao. Počeli smo da se smejemo, koliko smo mogli, mada dosta tiho. Obrisali smo se, i onda je ona otišla da se tušne, jer "ne može nešto da se uspava", a ja ostao u sobi da se smejem kao blesav.

Kategorija:
Strejt erotske priče