Jovanica

U poslednje vrijeme primjećujem veliki broj žena meni nepoznatih kako ulazi u naš ulaz. Raspitam se što je, kad mala komšinica otvorila neki bjuti centar u stanu. Jovanica je onako slatka, smeđa kosa, malog rasta, guzata, malih sisa, ali prelijepih usana. Mlađa nekih 20ak godina od mene ( znači ima nekih 20-20). Živjela je tu sa majkom, znam je još kao malu. Uvjek ne nešto bila van svih dešavanja, nezainteresovana za išta, uvjek je bila ono mala iz komšiluka, uvjek u trenerci, uvjek u nekom svom svijetu.

I jedno jutro spremam se za put do Kotora, sišao do prodavnice da kupim nešto od kozmetike, kad njena majka tu, i pitam kako ide maloj posao i tako sasvim normalna priča, i kažem kako idem za Kotor. "Pa kad idete, evo i Jovana mora danas dolje, pa ako bi mogla sa vama"... Ajde ok, ja idem za nekih pola sata a dolazim ili večeras ili rano ujutro, pa ako joj odgovara tu sam, nije problem.

Poslije nekih par minuta po ulasku u stan, i poslednje provjere mailova i dokumenata, neko je kucao na vratima. Otvaram, stoji Jovanica, u prepoznatljivoj crnoj trenerci, sa nekom majicom rozom i ruksakom. Evo ako mogu sa vama do dolje... Možeš naravno. Krećemo za minut.

Dok smo se vozili, drobila je o njenom poslu, noktima, trepavicama, depilacijama... E tu se malo ukljucim i pitam kako je to kad depilira ženama pičić, pali li je to, dođe li ti nekad neka sa šumom... Krenemo u zajebanciju... Pa čika Ž. ne pali me to previše, navikneš se poslije nekoliko... A volite li vi više obrijane ili čupave - upitala me sasvim normalno. Reko volim ih sve samo da su mokre :) I ja pitam a ti jel voliš više obrijane ili dlakave... Samo je pocrvenjela i ućutala se... To je trajalo nekih 10 minuta. Onda je samo rekla, još nisam probala ni obrijani ni dlakavi... Okrenuo sam se ka njoj i nasmijao se...

Prošli smo Cetinje, idemo ka Budvi. Pokušavao sam malo da je oslobodim nekom pričom opet oko njenog posla, ko su joj klijenti, da ću vidjet da joj nabacim neku prijateljicu da počne kod nje da dolazi... U jednom trenutku stavila je ruku na moje međunožje i počela da ga mazi. Pitao sam šta to radi... Čika Ž. bolje sa vama nego sa nekim ko će da me iskoristi samo, voljela bih da mi vi budete prvi... Znam da majka često komentariše one neke koje dolaze po noći kod vas... Kurac je počeo lagano da se podiže, osjetila ga je. Pitam je kako to da nema dečka ili ga nije imala. Kaže da je neće niko, nije atraktivna, jednom je samo pušila nekom klincu...

Nisam mogao da izdržim, stavio sam ruku sad ja na njeno međunožje... Malo sam je protrljao i nasmijao se, reko Jovanice što ćeš ti danas u Kotor? Oćeš da ostaneš da spavaš kod mene pa ujutro zajedno nazad, da riješimo taj tvoj problem? Naravno da je pristala.

Do Kotora smo i dalje pričali o svemu i svačemu. Došli smo brzo, ona je pošla da sredi neke papire a ja na sud. Dogovor je bio da se vidimo kasnije u jednoj piceriji, pa odatle u stan.

Došli smo u stan, počeo sam da je ljubim odma čim smo ušli, ljubila se divno, mazio sam joj male grudi, imala je divne bradavice. Sisao sam ih. Osjetio sam kako drhti... Skinuo sam pantalone, a ona je samo čučnula i počela da ga ljubi i liže. Stao sam uz zid, bože kako je divno pušila, do kraja, pa ga zadrži i opet do glavića...

Ajmo Jole do kreveta ne mogu više, želim da te jebem... Legli smo, ona na leđima, raširila noge, pičić obrijan bez jedne dlačice, počeo sam da je ližem, bila je tako vrela...Daj uđi u mene ne mogu više... Prislonio sam kurac, i lagano počeo da ulazim, sledeći trenutak sam je gricnuo za usnu i ušao u nju... Vrisnula je i počela da plače... Jebao sam je lagano... Počela je da se smješka. Obavila je noge oko mene stisnula me jako... Jebao sam je dugo, uživao sam u njoj mladom mesu. Izvadio sam ga i počeo da prskam po njenom stomaku i sisama. Otišla je pod tuš... Ja sam skupio posteljinu i spremio je za smeće.

Vratila se gola i mokra... Hoću još. Hoću sve.

Kategorija:
Strejt erotske priče