Sexy ortak 2

Ostao sam i prespavao kod Nikole. Kada sam se probudio, on je lezao pored mene. Par minuta sam gledao u plafon, cekao sam da se probudi.

Promeskoljio se i povukao mi ruku ka njegovoj kiti. Povukao sam ruku i zagrlio ga, pokusao je opet, ali nisam dao. Pitao je: sta je baki, neces da mi ga izdrkas, sta je? Samo sam odricno mumlao. A baki, znam, poceo je da mi gura glavu ka kiti i ja sam popustio, uskoro sam progutao celu kitu, dok sam drugom rukom masirao cmar i jaja. Poceo je da me tuca u usta i da govori da pusim bolje neko bilo koja likusa sa kojom je bio. To me je palilo jos vise.

Odjednom se uspravio dok sam pokusavao da dohvatim njegovu kitu, rekao mi da legnem na stomak, poceo je da me kara jako i bez prestanka, stiskao sam mu guzu da me jebe jos jace, poceo je da uvrzava, izvadio ga i okrenuo me na ledja. Bacio se ka mojoj faci i svrsio po njoj.

Baki kakva ti je faca, jel te dobro brat iskarao? Rekao sam da jeste dok mi je sperma ulazila u usta. Odjenom je poceo da se saginje i uhvato me za kitu, ocekivao sam samo drkanje kao sinoc, ali je uzeo da mi ga pusi, nije mi dugo trebalo da krenem da svrsavam, sve je ispljunuo: au tebra pa nisam ja picka da gutam, zasto mi nisi rekao da si blizu. Ustao je i otisao u wc.

Lezao sam, pomalo tuzan jer se naljutio, ali i srecan. Usao je posle nekog vremena i rekao, pazi baki zaboravicu ovo ali ako mi obecas da ces kad god te pozovem gde god da si i sa kim da dodjes odmah kod mene da te malo kaznim za ovo danas ...


nastavice se

Kategorija:
Gay erotske priče