Kišna subota

Prohladno vreme za početak leta, kišica se cedi ceo dan, sivi oblaci ne pokazuju nameru da se raziđu. Što bi se reklo, vreme je ptičje. Dobro je samo za sovu i ševu. Budući da sam se junački naspavao, za tekuću subotu je ostala samo ševa. U pauzama sa reklamama na TV, počeo sam da vrtim telefonski imenik. Nema mnogo imena pa je i izbor odavno dobro poznat. U sred listanja, stigla je poruka "šta radiš?" Stari partner se prvi setio i ispalio sms. Brzo sam odgovorio da ne radim ništa i da bih se rado video sa njim. Šema je odavno uspostavljena i nema iznenađenja. Obojica odlično znamo šta se krije iza takvog sms-a. Kao i uvek pre seksa isperem se iako sam isključivo aktivan. Nikad ne znam da li će partneru pasti na pamet da mi lizne guzu ili je "počasti" prstom. Zato sve mora biti besprekorno čisto i glatko. Pedantno sam se obrijao i namazao talkom. Tako spreman, krenuo sam ka njegovoj kući. Usput sam "odjebao" neke familijarne obaveze i prebacio ih za uveče. Sa ovim drugarom seks ume da potraje i hteo sam da imamo dovoljno vremena.


Kao i obično, ostavio je vrata malo otvorena, pa sam tiho ušao u stan. Ima komšije "izviđače" i ne treba im davati povoda da zabijaju nos tamo gde mu nije mesto. Sačekao me je samo u gaćama i majici. Umesto verbalnog pozdrava, usledio je dug, sočan poljubac i snažan zagrljaj. Onako s vrata sam ga stisnuo za guzu, a njegova ruka se odmah našla na mojim pantalonama opipavajući polu dugnutu kitu. Odavno se palimo jedan na drugog i reakcije su brze i vidljive. Ponudio me je kafom i koka kolom. Seli smo na trosed i zapalili po cigaretu. Uvek prvo popričamo jer nikuda ne žurimo. Malo po malo, skinuo sam se go i malo raširio noge jer znam da ga pali pogled na moju kitu i jaja. I on se skinuo pa smo tako goli nastavili da pričamo uz kafu. Usledili su dodiri po butinama, sisama, maženje po vratu i glavi. Između srkutanja kafe i cigareta, ljubili smo se i vaćarili onako neobavezno. Štipkao sam mu bradavice, mesio sise i šarao rukama po unutrašnjoj strani butina. On je svaki čas hvatao moju kitu i jaja, pa bi nastavio da pijucka kafu.


Kao što to uvek biva, maženje i poljupci su sve više trajali pa smo na kraju zanemarili i kafu i cigarete. Opružili smo se i tela su nam se dodirivala. Ukrstili smo noge, a ruke su šarale telima. Ustali smo sa neudobnog i uskog troseda i pošli u spavaću sobu gde nas je čekao poprilično prostran bračni krevet, poprište naše pohote i želje. Nastavili smo sa vatanjem tamo gde smo stali na trosedu, a strast je sve više rasla. U sobi se čulo samo kako šušti klima i naši uzdasi i poljupci. Topao vazduh je klizio po našim golim telima i još više raspaljivao našu želju. Kleknuo sam pored njegove glave i u jednom zalogaju je usisao moju kitu do korena. Svaki put se iznenadim kad to uradi jer ne znam gde mu stane moja ne tako mala batina. Uhvatio sam ga za potiljak i krenuo da ga jebem u usta. Obožava kad to radim i počne da drhti svaki put kad mu nabijem kitu u grlo i zadržim je tamo. Vrelina njegovih usta me uvek napali do svršavanja, ali se nekako iskontrolišem da to bar malo potraje jer obojica volimo kad mi puši. Lizao je kitu od glavića do jaja, mljackao i gutao glavić. Mesio mi je jaja koja su visila dok sam klečao i nabijao mu kitu u usta. Ima šaku taman za moja jaja. Ili su moja jaja taman za nejgovu šaku. Bilo kako bilo, šaka mu je bila puna, kao i grlo u koje je klizio nabrekli glavić.


Naredio sam mu da raširi noge kako bih prstima šarao po njegovom ljubičastom čmaru. Lubrikant je uvek pri ruci, pa sam počeo da ga lagano pripremam za kitu. Nabio sam mu kitu u usta, a jedan prst u guzu. Zatim je došao i drugi prst. Stenjao je od zadovoljstva i odizao kukove. Objahao sam mu glavu i nastavio da širim čmar koji ću uskoro da pojebem. Sa kite, prešao je na jaja i jedno pa drugo bi se našlo u njegovim vrelim ustima. Spustio sam se niže da bi mi lizao guzu. Osetio sam njegov topao i vlažan jezik kako vrti krugove oko mog obrijanog čmara. Zatim je gurnuo jezik dublje, a ja sam to ispratio trećim prstom u nejgovoj sve opuštenijoj guzi. Samo je zastenjao i još malo odigao kukove. Sedeo sam mu na licu dok je njegov jezik palacao mojom guzom. Zatim sam se premestio tako da mu guram i nabijam prste u guzu iz koje je počeo da se cedi sokić. Naneo sam još lubrikanta i nastavio sa tri prsta, a zatim sam mu ugurao i četvrti. Zabolelo ga je i jauknuo je, ali odavno znam da ne treba da vadim prste. Čmar se sve više opuštao i moja četiri prsta više nisu bila stisnuta u snažan zagrljaj guze. Lagano sam ih okretao do granice kad bi on zastenjao. Kita mi je već odavno bila kruta i čekala je da uđe u njegovo podatno telo.


Okrenuo sam ga na stomak i podbacio jastuk. Nastavio sam da ga opuštam prstima, a on je rukama širio guzove i zvao me da uđem u njega. Čmar mu je već bio modar i opušten, pa sam obrisao prste peškirom i navukao kondom. Iako se znamo godinama, nikada nismo imali seks bez zaštite. Jedno vreme smo bili jedini partneri ali nikada nismo prešli granicu opreza. Tako je bilo i ovaj put. Legao sam preko njega, objahao mu guzu i kitom naciljao u rupicu koeja me je uvek rado primala. Polako sam ugurao glavić i zastao. Iako sam ga lepo raširio, sačekao sam da se još malo opusti sa kitom na ulazu. Kad sam osetio da je put slobodan, u jednom potezu sam ga nabio do jaja. Ciknuo je od slasti i uhvatio me rukama za butine. To je bio znak da počnem sa slobodnim karanjem te zgodne, očvrsle guze koja je već bila dobro klizava što od lubrikanta, što od sokova slasti. Hvatao sam ga za ramena i nabijao mu kitu što sam mogao dublje. Obojica smo krupni, pa je krevet, kao po običaju, krckao ispod dva medveda koji skaču jedan po drugom. Nisam žurio iako sam silno želo da ispraznim jaja u njega. Jebao sam ga polako, slasno i strasno, što je on pratio uzdasima i stenjanjem. Stiskao je moju kitu guzom, a potom bi se malo napeo kao da će je izbaciti. To ga je jako palilo da radi jer kaže da se oseća kao da mi cedi kitu. I nije grešio u tom osećaju. Zaista je sisao kitu guzom. Iskusan pasivac, uživao je u mojim naletima i snažnom prodiranju.


Izvukao sam okamenjenu kitu iz njega, pa je kleknuo na ivicu kreveta. Isturio je guzu i rukama se oslonio na dušek. To je značilo da će ubrzo svršiti jer je tako mogao da nadrkava svoju kitu, a ja sam imao pristup njegovim sisama. Zgrabio sam dlakave sise i stisnuo bradavice. "Mešaj pičko dok ti stiskam sise. Opusti čmar da te napunim" siktao sam u pola glasa da nas komšije ne bi čule. To nas je obojicu nerviralo, ali situacija se nije mogla promeniti. Tanki zidovi novogradnje nisu najbolji poligon za strasnu jebačinu dvojice glasnih tipova. "Nabij mi ga jače, jebaču, razvali mi guzicu" odgovarao je kroz zube. Poslušao sam ga i svojski se potrudio da ni milimetar kite ne ostane napolju. Želeo sam da mu uteram i jaja, ali to prosto nije bilo moguće. Sve jače sam mu mesio sise, stiskao bradavice, pa bih ga uhvatio za ramena ili kukove da ga nabijem još malo dublje. Bližio se njegov vrhunac. Sve brže je drkao svoju, ne tako malu kitu sa lepim pečurkastim glavićem. U jednom trenutku sam osetio da mu se guza steže, da bi se sekundu kasnije sasvim opustila. Znao sam da upravo prska seme po peškiru ispod. Zakolutao sam očima, zgrabio ga za ramena i životinjski se nabio u otvoren čmar. Počeo sam da svršavam kao konj puneći kondom. Vrela sperma je oblila moj glavić. Pali smo na krevet, a kita se i dalje trzala u njemu. Malo po malo, smirili smo dah i kita je sama ispala. Izvukao sam kondom pun semena i svukao ga sa kite. Pokazao sam mu lepu količinu kao dokaz koliko me pali.


Svalio sam se pored njega da se prizovem pameti. Ćutali smo nekoliko minuta, a zatim otišli u kupatilo da se istuširamo i osvežimo. Dok sam se tuširao, okrenuo mi je leđa i raširio guzove. Pokazivao mi je modar, opušten čmar. "Vidi kako se raširio. Jel bio otvoren kad si ga izvukao?" Još tokom jebačine, kad bih izvukao kitu iz njega, čmar bi mu ostao otvoren. Zjapila bi rupa prečnika moje kite, pa bih mu svaki put snažno nabio kurac do balčaka. Kad sam vadio kitu, čulo bi se "plop", a zatim mljackanje čmara dok ga ispunjava tvrd kurac. To nas je oduvek palilo i nismo pripuštali priliku da doteramo dotle. "Jebote kako ti je modar čmar. Aj napni ga malo da zine" i stvarno, rupica bi se malo otvorila i odmah zatim zatvorila.


Istuširani i osveženi, vratili smo se na trosed da dovršimo kafu i cigaru. Pričali smo, malo gledali tv, pa je skuvao još jednu kafu. Nismo hteli da se sve završi samo na jednoj jebačini. Skoro ceo sat smo blebetali, ogovarali dnevne događaje, srkutali kafu i punili sobu duvanskim dimom. Pogledao sam ga iskosa i rekao "puši ga da se digne, pa sedi na mene". Istog trenutka se našao na kolenima ispred mene i zaglabao mlitavu kitu. Vukao ga je, sisao, palacao jezikom. Nekoliko puta je prešao jezikom po jajima, a zatim usisao jedno pa drugo. "Ne vuci toliko pizda ti materina, zabolelo me je" dreknuo sam. Pogledao me je smerno i vratio se na glavić, a onda ponovo na jaja, sada mnogo nežnije i laganije. "Ustani i pokaži mi čmar" naredio sam. Napravio je dva koraka unazad na kolenima, okrenuo se i raširio guzove. "Vidi kako te zove rupica. Jebi me u dupe, želim te jako" šaputao je. "Navuci mi kurton i sedi na kitu". Poslušao je bez reči. U par poteza moja kara je bila obučena u radno odelo, a on se smeštao u moje krilo. Gnjezdio se malo dok nije naciljao rupu i počeo polako da se navlači. Uhvatio sam ga za kukove i nabio mu kitu bez lubrikanta. Znam da ga je zabolelo, ali mene je potpuno boleo kurac što njega boli. Ciknuo je i pokušao da se digne ali sam ga držao za kukove što sam jače mogao. "Mešaj pičko, lomi ga" siktao sam kroz zube. Počeo je da meša i ubrzo da skakuće na kiti. "Tako, pederu, nabijaj se do kraja. Nabij bulju na kolac pa da ti posle svršim u usta". Naredio sam mu da drka svoj kurac ali ne sme da svrši. Skakao je, nabijao se i mešao buljom dok je drkao kitu. Zbacio sam ga sa sebe i munuo nogom u dupe. "Silazi sa mene, šta se femkaš? Drkaj kitu i puši mi dok ne svršim".


Počeo je halapljivo da guta kitu i davi se kad bi ga uterao do grla. Na stočiću ispred troseda se nalazi drvena kutija, a u njoj poprilično debeo dildo. "Trpaj dildo u bulju i sisaj mi ga". U sekundi je dograbio silikonac i nabio ga sebi do kraja. Okrenuo se da vidim da je skroz ušao, pa je nastavio da puši. Nije dugo potrajalo, počeo sam da svršavam drugi put. Za razliku od prvog puta, sad je bilo znatno manje spreme koju je sa lakoćom progutao. Kad sam se smirio, naredio sam mu da legne na trosed, savije noge u kolenima i nabija sebi dildo u dupe. Gledao sam kako se uvija i navlači na batinu od silikona, a tvrd kurac je krasio modar glavić. "Sad svrši pičko, prskaj da vidim koliko si napaljen". Sa olakšanjem je dočeao da mu to kažem i u par snažnih poteza počeo da prska drugu turu spreme. Oduvek je imao više semena od mene i jače je prskao. Prvi mlaz je završio na njegovom stomaku, a drugi je pljusnuo po ustima. Drkao je jako, a drugom rukom je ve dublje nabijao dildo. Kad više nije bilo ničega u jajima, izbacio je dildo iz sebe i sa osmehom rekao "u jebote, al sam naprskao. Idem pod tuš, a i ti bi mogao da se opereš, sav si balav po jajima i stomaku". Stvarno sam bio balav od njegovih sokova pa smo se nekako obojica ugurali u tuš kabinu.


Prali smo jedan drugog, sapunjali se svuda i spirali, a jezici su palacali u dugim poljupcima. Topla voda je tekla po nama i jednog trenutka sam počeo da pišam. Uhvatio je moju kitu, zagulio kožicu i gledao kako se olakšavam po njegovim stopalima. Nikada nismo radili piss ali ovo i nije neki piss. I on je počeo da piša, pa smo se nasmejali i pitali ko će prvi da diže noge i pere ih jer smo bukvalno telima zatrpali tuš kabinu. Nekako smo se oprali, obrisali i seli obučeni da dovršimo kafu i još par cigara. Dan se bližio kraju, kišica je i dalje sipila, a nama se nije skidao osmeh sa lica. Opušten, ispražnjenih jaja, po malo gladan, krenuo sam kući. Sutra je nedelja pa ću se još naspavati, ali sad imam o čemu da mislim dok tonem u san.

Kategorija:
Gay erotske priče