Duša i pička - istog jutra

Polako, sneno otvaram oči... počelo je da sviće, ali je još mračno... Osećam svoj osmeh, toplinu, radost... lica zarivenog u njegovo rame, oduševljeno udišem miris njegovog tela koji se meša sa mirisom sexa u vazduhu... Ljubim ga lagano na mestu gde su mi se našle usne... lagano povlačim ruke obmotane oko njegovog tela kako bih se još više privila uz njegovo. U ruci – čvrst kurac. Smejem se... u neverici. Sačekala sam ga na aerodromu malo pre ponoći. Oko sat smo se vozili do kuće. Kad smo stigli, nije pokazivao znake umora – bar ne kad je sex u pitanju. Bio je to jedan prelepi, maratonski doživljaj... strasno utoljavanje želje, gladi... potrebe jedno za drugim. Pojeo je pripremljen sendvič, pokušavao da me ubedi kako nije umoran, ali odavale su ga oči koje su se nevoljno sklapale čak i dok je pokušavao da vodi razgovor...tako da smo se ugnjezdili jedno uz drugo i ubrzo zaspali. Probudio me je par sati kasnije kad je još je bio mrak... na najlepši mogući način: i opet se nežnost prelila u strast i vrhunski užitak. Još uvek nije bilo sasvim svanulo... znači moglo je biti oko 5h. Do tog trenutka, po mojoj slobodnoj proceni, više vremena smo proveli u sexu nego u spavanju... i opet je bio – spreman i, rekla bih, željan... Polako sam pomerala ruku... lagano ga ljubila po vratu.. da se ne probudi ukoliko ne želi... Želeo je. Ubrzo se pomerio, promeškoljio i nabacio osmeh ne otvarajući oči...
„Želiš?“ šapnula sam mu.

„Mmmmmmm... daaaa!“ rekao je odmah...
Okrenuo se i spustio usne na moje. Ljubili smo se ponovo gladno, željno... prelepo... Činilo mi se da sam ja malo odmornija i ... više budna. Da to izjednačimo, počela sam da se spuštam ljubeći ga uz put po vratu, grudima, stomaku... Lagano sam spustia usne na koren kurca... pa na muda... lickala ga, ljubila... svuda. Konačno sam prešla na glavić i lagano usisala čitav kurac u usta. Prijali su mi njegovi uzdasi zadovoljstva. Nastavila sam. Obuhvatio mi je glavu rukama... lagano me usmeravajući.. kako, koliko... Uživala sam. Volela sam ukus njegovog kurca, volela sam njegove uzdahe, zvuke odobravanja... reakciju njegovog kurca. Zagrcnula sam se u pokušaju da uvučem u usta čitav kurac... ali sam nastavila... Njegovi prsti su potražili put do moje pičke... i pronašli ga, naravno... Bio je veoma vešt... znao je da prati, osluškuje, sledi želju i potrebu.

„Dođi“ šapnuo je... tražeći da se okrenem tako da može da uključi usne i jezik. Kako da ga odbijem? I tako se njegove usne i jezik priključiše prstima i nastaviše predivnu igru u mojoj pički... Znala sam da se neće zadovoljiti time... i nisam se iznenadila kada sam osetila jezik da klizi dalje... Prijalo mi je sve što je radio ... u njegovim rukama sam uvek postajala neko drugi, otkrivao mi je nove i nove strane sopstvene seksualnosti i želja... Bila sam opuštena, prepuštena, sa tolikim stepenom poverenja da uopšte nisu postojale granice. Ili ih je on stalno pomerao... ali tako da smo oboje u tome uživali... „Mmmmmm....“ otelo mu se u nekom trenutku i povukao me je... Znala sam šta je: nije želeo još da svrši. Okrenuli smo se. Ubrzo se on našao na meni, pokrivajući me svojim telom, prodirući tvrdim kurcem u napaljenu pičku... Ljubili smo se... Ljubio me je... po licu, vratu, grudima... Igrao se jezikom i usnama po mojim bradavicama... izluđivali su me njegovi pokreti, nežnost pomešana sa žustrinom i neobuzdanom strašću... Podigao mi je noge... Nameštao ih... zavlačio se kurcem do dna moje pičke... do same granice blagog bola... izluđivao me je svojim neumornim savršenim kurcem dopunjujući igru nestašnim jezikom koji je šetao po mom telu... U jednom momentu se podigao i krenuo da mi sisa prste stopala... jedan po jedan... Prijalo je... palilo... Gorela sam... svuda. Savio mi je noge prema grudima i nastavio sa žestokim prodorima. Pogubila sam se. Sasvim. Mislim da sam u jednom momentu vrištala... jer me je trgao njegov glas.
„Volim kad vrištiš dok te jebem!“
Privlačila sam ga rukama... da mi bude što bliže, da se dodirujemo što više... osećala sam dodir njgovog tela činilo mi se u svakoj tački svog u kojem smo se dodirivali... I onda – eksplozija! Kaže, posle, da je špricalo na sve strane... jer mi je samu pičku zapušio svojim kurcem... Ja nemam pojma šta se dešavalo... osim da sam bila potpuno, kompletno, sasvim – njegova. Sve.
Prvi susret sa stvarnošću nakon tog ludila, bile su njegove oči... nasmejano lice... on onako srećan i zadovoljan... i dalje sa kurcem duboko zarivenim u mojoj pički. Nastavio je... Uživala sam i dalje... opuštno, veselo... Posmatrala sam njegovo lice... izraze koji se menjaju i ređaju... telo koje sam volela... i pomislih tad kako je sva ona veličanstvena i neponovljiva lepota sadržana u tom dodiru, osećaju koji nastaje kada se dva tela pronađu... kako onaj, nekad nam se čini bitan, vizuelni momenat potpuno gubi značaj kada se uključe druga čula, kada se dva tela prepoznaju u pružanju i primanju... Nas dvoje smo imali retko lep i fantstičn spoj umnog, emotivnog i fizičkog... verovatno je i sex zato toliko poseban... veličanstven, a opet je sve prirodno i normalno... kao da se čitavog života znamo i jebemo.
„Voliš moj kurac?“ pitao je...

„Daaa... obožavam ga!“

„Reci mi onda!“ ponovo je bio nestrpljiv i – strog. Volela sam ga i takvog... mada ga nisam namerno izazivala.

„Obožavam tvoj kurac... volim kako me jebeš... želim da nikad ne prestaneš!“

„Aaaaaaaaaah.... Punim teeeeeee dušoooooooo!“

Navikla na najčešće sex sa kondomom, nisam imala poseban osećaj oko toga gde će sperma završiti. Sa njim se i to promenilo. Obožavala sam kad mi se razlije po utrobi... uživala sam u tom trenutku, a ostajao mi je osećaj te prijatnosti i nakon što se rastanemo... čak danima kasnije kad više i nema nikakvih stvarnih tragova... On je uživao u svim telesnim sokovima... i osim što je voleo mene da liže i bio radostan kada uspe da uhvati mlaz mog orgazma, uživao je i u ljubljenju nakon što mi svrši u usta, ali i u lizanju pičke nakon što je napuni... I sad se spustio... Bilo je nežno, toplo, sasvim intimno – naše.
Rasanila sam se skroz.. činilo mi se i on. Navukla sam samo bade mantil i otišla u kuhinju da spremam doručak... nikad srećnija, nikad veselija... nikad sa većim zadovoljstvom i željom da udovoljim i muškarcu sa kojim želim da delim - sve...
Da, pomislih, stvarno smo se više jebali nego što smo spavali... ali, dan je tek počeo.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Radoznali, ti jesi motivacija... u svakom pogledu Smile I za mene... Heart
Ivane, i sam znaš da nivo uvek moraš podizati... kad želiš da ostaneš u igri Wink

Korisnik

Ivane... znam tacno na sta mislis :)... Sta ces, takav je zivot Grin
slobodoumni... sta da ti kazem kad sve znas? Smile Kiss i za tebe Smile

Korisnik

Savrseno opisan susret Smile
Naravno, secam se i da je nastavak dana bio jos uzbudljiviji......
Kiss !!!!

Korisnik

Boki, hvala ti posebno... i za ovaj komentar i posebno sto ne propustas priliku da me pohvalis Heart
Vitezkoja... hvala i tebi. A sa prepricavanjem ne treba preterivati ... Wink Ali, recimo da je "nastavak" vec negde isprican Smile