Jutro


5.24 sati ujutro. Otvaram oko i pružam ruku, pojačavam radijator i ponovo sklapam oči. Rano je a danas ne idem na posao. Okrećem se na drugu stranu i čujem tebe. Znam, ne spavaš, ćutiš i ne smetaš mi.
Podižem pokrivač i pribijam se uz tebe. Da, poza kašika. Promeškoljila si se i pribila uz mene, privukla telo promeškoljila si se i udobnije namestila. Toplota naših tela se udružila i oboje smo pečeli da se grejemo. Kroz sumrak pogledah tvoj goli vrat. Ah ta bob frizura koja ti tako dobro stoji i osobađa vrat. Trebalo je dati nobelovu nagradu onom ko izmisli bob frizuru. Spustio sam lagani poljubac na taj predivan goli vrat.
Dobro jutro ljubavi, promrmlao sam ti iza uha i gricnuo ušnu resicu.

Nisi mi odgovorila već si se promeškoljila i tiho uzdahnula. Moja jutarnja erekcija zadrhta. Promešasmo kukovima i moj ponos se udobnije smesti između tvojih nogu. Tanke pidžame nisu mogle mnogo da zasmetaju izlivu strasti. Provukao sam desnu ruku ispod tvoga vrata a levom pomazio bedro, produžio dalje, podvukao se ispod spavaćice i smestio je na tvoj divan ravan stomak. Dodir tvoje kože me je još više uzbudio. Rukom sam polako nastavio da istražujem i popeo se prvo gore i napipao tvoje grudi, pomazio i poigrao se sa tvrdom bradavicom.
Nisam se zasitio dodira tvojih grudi ali sam morao da nastavim dalje i da se spustim niže i napipam gaćice. Spustio sam ruku preko gaćica i dodirnuo te dole. Izdajnički pamuk je već bio vlažan i ja ga protrljah dodirući te preko njega. Odgovorila si uzdahom i polako počela da krećeš kukovima. Ritam je bio spor i napaljujući. Sa jedne strane sam te dodirivao prstima a sa druge te je dočekivao moj tvrdi kurac. Spori ritam ljuljanja je ubrzavao a pokreti su bili sve širi i zanosniji. Podigao sam ruku i spustio se pored lastiha, pa prošao kroz šumicu nežno je mrseći i napipao vlažni otvor. Još jedan uzdah si ispustila kada sam došao do nabubrelog klitorisa i počeo nežno da se igram sa njim.
Tvoji pokreti i teško disanje me je napaljivalo previše pa sam svoje mislo morao da ubacim u drugu brzinu i da mislim o poslu, o prevozu, krovu koji prokišnjava, nervoznoj učiteljici, nadrkanom šefu... Sve u cilju da ne poludim i spucam salvu sperme sebi u gaće. Ne bi bilo korektno ni lepo. A uspeo sam da se smirim a da to ti ne primetiš. Ti si krenula putem strasti i to je bilo divno, napaljivo.
Sama si se odvojila i smujila gaćice, ja sam sledio tvoj primer i iskoristio trenutak da kurac dodatno ohladim na vazduhu i tako sebi olakšam muke oko suzdržavanja. Tih nekoliko trenutaka ponovnog nameštanja su koristili i ja ga opet smestih između tvojih nogu.
Nisam žurio da ga zabijem već sam počeo da ga muvam i guram tu i tamo, da se naslađujem tvojom vlažnošću i polako da nalazim put ka vulkanu strasti. Ruku sam vratio sa prednje strane i dokopao se vlažnog procepa te ti mazio i sastavljao usmine, jagodicama prstiju istraživao tvoj otvor i pripremao teren za prodor.
Prepustila si se mojim milovanjima i krenula na put u carstvo strasti. Kratak trzaj kukovima i glavić uronu u vlažnu pećinu.
Ljubaviiiiii, jebiiii meee, stenjala si tiho

Namestio sam se bolje i gurnuo ga do kraja, zario se u tebe i tu stao, stegao zube i sam prostenjao. Rukom sam te pritegao sa prednje strane i tako dodatno nabio na čvrsti kurac. Prst mi se zario u procep, dodirnuh koren svog kurca pa promrdah tamo vamo i dokopah se klitorisa. Nežno sam ga trljao a kurcem te pribijao sa druge strane. Počela si da mešaš kukovima koliko sam ti dozvoljavao a nisam mnogo. Sledeće je bilo vađenje pa nabijanje, vađenje i nabijanje.
Uhhh, uhhh aaaaaammmmmmm, već si počela nekontrolisano da dišeš i da stenješ, pokušavaš da pobegneš od mene levo desno, napred nazad...

Ne, nisam ti dao da staneš već sam se zaleteo i polako počeo da se premeštam i da te guram ispod sebe. Sada si već ležala na stomaku a ja sam te zajahao skupio ti noge i počeo u toj nekoj čudnoj pozi da ti razvaljujem mučenicu. Legao sam na tebe i utisnuo te u krevet. Tvoja stisnuta vlažna mučenica se uvijala oko moje muškosti a on se kočoperio u njenoj dubini i vlažnosti.
Volim kad ovako podivljaš i kada kreneš ka orgazmu, volim da te dovedem u tu poziciju i da te kurcem izludim, nabijem ga krvnički do balčaka i pustim te da sklizneš u žestoki orgazam. Volim kada mi se u orgazmičkim grčevima ovijaš oko kurca treseš i krkljaš i letiš daleko. Cepam te koliko mogu ali tvoj orgazam je zarazani prelazi na mene. Vadim ga brzo i smeštam na tvoje lepe guzove taman na vreme da ih zalijem vrelom spermom. I sam se tresem i ispucavam zadnje atome snage i sperme na tvoje polulopte. Još par šprica i smuljujem se kao vlažna krpa pored tebe. Ostajem u toplom zagrljaju i osećam kako se uvijaš pored mene, hvataš pokrivač i pokrivaš nas.
Još jedan divan doživljaj.
Volim te ljubavi, prošaputah tiho i počeh da tonem u san.

Kategorija:
Strejt erotske priče