Piss inicijacija (moja kučka)

Da li je moguće ?! Pomislio sam pokušavajući da se skoncetrišem ... Komšinica je bila u kadi , na kolenima , lagano mi je prstima drkala i centrirala mi kurac trudeći se da je taj dugo očekivani mlaz ne iznenadi ... Osećao sam da sam pun , kurac mi je pulsirao od nadutosti a glavić nabubreo , crven , zategnut , brekće ali nikako da startuje .

- Šta je dragi , zar ne želiš da me okupaš kao što si obećao ? Opusti se ... Nemoj da si napet ...

Njena ruka me je obrađivala i dalje i nikako nije pomagala u nameri . Kako da se jebeno skoncentrišem kad samo razmišljam o tome da joj napunim usta ... ufff kako želim da sve proguta , da se mršti od ukusa ... A već izvesno vreme ništa ... ni kap !

- Dragi , postaje hladno . Da odloži...

Nije stigla da završi rečenicu jer je moj vreli mlaz pišaće poprskao pravo preko nosa , obraza , i počeo klizati niz bradu ... Počela je trljati oko koje je bilo kolateralna šteta ... Stegao sam se i mlaz je naglo prestao . Ali osetio sam da stiže novi talas ! Od napetosti njega više nisam mogao da kontrolišem . Šššš !!! Zapišavao sam je jako , dok je komšinica usmeravala šmrk svuda po svom telu ...

- Oooo dragi , nisam ni znala koliko je vrelo !

Brbljala je komšinica , a i ja sam osećao vrelinu dok mi je pišaća strujala kroz kurčinu . Izgledalo je kao kada vulkan bljuje vrelu lavu stvarajući oblak dima u prohladnom kupatilu
koje je za tren bilo umirisano jakim mirisom pišaće . Niz komšinicine velike sise i pupak slivalo se u potocima direktno na njenu dlačicama obraslu pičku . Prskao sam dalje jako po njenoj pičkici dok je ona pokušavala da kurac približi , ali odustala i ubrzo predala u moje ruke da bi počela sumanuto da rasteže mesnate picine usne da primi što više i jače mlaza direktno u nju ...

- Srce , vidi kako me dobro tuširaš !!!

Iz mene je liptalo i dalje pa me je opet ščepala sada za koren kurca i preusmeravala ga dalje svuda po sebi samo izbegavajući lice . U trenutku sam pomišljao da joj ga nenajavljeno svalim u usta i ispišam joj se direkno u grlo , da ispunim svoju fantaziju , ali jbg. ako se to ispostavi kao pogrešan korak onda više ne bi bilo šanse za popravni ... Pustila je da isteče ostatak po njenim nogama tako da je sad sedela popišana , namočena u lokvi moje pišaće ...

- Dragi , sad si me obeležio ! Sad sam samo tvoja teritorija ! Hihihi !

Ustala je onako okupana , mokra i uvukla me kod nje u kadu ... Usledila je jebačina kakvu ne pamtim do tada jer sam bio napaljen kao životinja od zapišavanja moje ženke .
Istuširali smo se i obukli brzinski da bi ja očistio sve tragove u kući a komšinica otrčala nazad svome mužu ... Obećao sam sebi da ću bolje spremiti taktiku za idući put jer sam hteo da idemo korak dalje .
Uvukala se komšinica sa prvim sumrakom već sutradan , krišom , kao i svaki put , da ne čuju komšije iz dvorišta .

- Oooo dragi kako sam te već poželela ! Od juče se osećam kao da sam samo tvoja mala kučkica !

Cvrkutala je komšinica ...

- Ma jeli ?! E pa to moraš i dokazati !

- Vidi ti malog kako se već popišmanio !

Zgrabio sam je za kosu i ujeo za usnu . Iznenađena komšinica nije progovorila ni reč , samo se malo zateturala i prihvatila moju ruku koju je sa kose premestila na usne i počela da mi sisa prste ... Malo iznenađen ovim razvojem situacije ali sa bezobraznim smeškom nastavio sam dalje . Povukao sam je za kosu drugom rukom i izvukao balave prste .

- Polako ! Imam za tebe večeras svakakvih planova . A ti ćeš kao moja poslušna kučka samo da ćutiš i radiš !

Gledala me je komsinica u oči smeškajući se ...

- Videćemo da li ćeš se ceriti i kasnije . Sad možeš sisati ponovo !

Ubacio sam joj grubo prste desne šake u usta a ona je pokušala da zine dovoljno da ih sve prihvati ... gurao sam i vadio ih a komšinici su oči zakrvavile od pritiska dok joj se pljuvačka slivala niz usta i bradu .

- Tako kučkice ! Lepo ih omaži !

Kad je počela da se guši od primanja mojih prstiju dublje u grlo , gusta pljuvačka slivala mi se niz ruku , sluzava , providna , rastezala mi se među prstima u nitima , sve do njenih mokrih usana i brade kada sam ih izvukao . Ooo kako je bila umazana i razmazana a tek joj sledi degradirajuća akcija koju sam joj namenio . Spustio sam umazanu ruku dole iza njenih leđa , uvukao u trenerku , pomerio gaćice i spustio na njenu pičku od pozadi ...

- Aaaahhhh .... aaah aaah ...

Bila je vrela i mokra i dahtala je isprekidano . Ova uloga joj je očigledno jako prijala . Ali ja sam imao druge namere . Pomerio sam prste naviše do njenog dupeta , i naglo ugurao balavi srednjak u njeno dupe .

- Stani ! Nismo se tako dogovorili !

Zavapila je komšinica od iznenađenja ali nije da se bunila . Gledao sam je u oči i nastavio nakon čega je ona samo stisla zube i potražila mi usne i jezik . Jebao sam je u čmar po prvi put odkako se znamo , srednjakom koji je klizao obalavljen njenom pljuvačkom i pičkicinim sokom . Delovalo je kao da je nevina u dupe , jako me je stiskala i nameštala se da joj bude udobnije . Ubrzavao sam jebanje njenog dupeta koje je uskoro prestalo da pruža značajniji otpor .

- Ahhhh dušo ... samo polako !!!

Nije bilo vreme za maženje . Sad kada je moja kučka ima da trpi ! Ubacio sam i kažiprst pored srednjaka u njeno dupe i nastavio u brzom ritmu da je jebem .

- Uuuhhh ... Uhhh !

Hvatala me je komšinica za leđa , ljubila me po licu a ruku spustila u gaće da istrlja pičkicu !

- Ne ne ne ne !

Uzviknuo sam i uhvatio je za podlakticu . Izvukao sam joj ruku i spustio na moje farmerke .

- Trenutno smeš samo meni da drkaš !

Bila je očajna . Znao sam da lipti među nogama i kvasi gaćice i trenerku . Izvukla mi je već napeti kurac iz farmerki i neujednačeno drajvala prstima po njemu . Ja sam je i dalje jebao prstima duboko u čmarčić često i zavrćući prste da joj što više raširim ulaz . Kada je osetila i treći prst samo je skupila obe šake oko mog napetog kurca i trtila se ritmično pokušavajući da se lakše natakne na snop prstiju .

- Oooooh ! Oooooo ! Uuuffff ! Uffff !!!

Osetio sam da počinje ponovo da mi steže prste guzicom i da skuplja butine i trlja ih jednu o drugu .... Želi da svrši . Pomislio sam . Naglo sam izvukao sva tri prsta ostavljajući joj raščepljen otvor .

- Neeeee ! Nemoj saaad !

Ponovo je posegnula rukom ka pičkici ili guzici a ja sam joj zgrabio ruku i obe ruke joj stavio iza njenih leđa .

- Nema svršavanja bez dozvole !

Prste što su bili do sad u njenom šupku prislonio sam joj na nos . Pravila je gadljivu grimasu iako su prsti bili totalno čisti . Presijavala se još uvek pljuvačka i pičkicin sok pomešan sad i sa guznim mirisom .

- Na kolena ! Brzo !!! I ruke iza leđa !

Poslušala je na moju veliku radost kao prava kučkica . Ubacio sam joj grubo sva tri prsta u usta i nastavio jebanje njenih usta istim tim prstima iz dupeta . Posle uvodnog negodovanja i vrdanja glavom počela je da ih opet prelepo sisa i dublje i pliće . Dopustio sam da ih sama ustima vadi , da ih oblizuje da i ja mogu videti , pa bi onda opet gutala duboko .... Ruke su joj i dalje bile na leđima , a komšinica je gledala uvis prema meni izvodeći pravi slalom jezikom između mojih prstiju povremeno sisajući svaki ponaosob . Tada sam već u glavi smišljao novu igricu . Pružio sam levu ruku i dobro zategao napeti kurac dok je komšinica bila okupirana sisanjem desne šake . Pljas !!!
Od udarca po obrazu umalo nije pala onako neizbalansirana sa rukama na leđima .

- Dosta je za sad !

Uhvatila se za obraz gledajući moj napeti kurac koji je brektao na njenom obrazu . Sad je tek shvatila ko je ošamario i bilo joj je drago . Pružila je usta i počela da sisa . Nastalo je pravo jebanje njenog grla jer se uopšte nisam obazirao na jecanje dokle god su joj ruke na leđima ! Lupao sam je jajima po donjoj usni svakim ulaskom sve jače i sve dublje gurajući kobasicu u dubinu . A svakim naletom sam se zadržavao za tren duže u njenom grlu . U jednom momentu napela je oči , pružila desnu ruku i potapšala me po dupetu . Izvukao sam lagano i video da je na granici .

- A ne ! Nema povraćanja !

Pljesnuo sam je po obrazu jako kurčinom i ugurao ponovo . Svaki put kad je gusto tapnula bi , razmazujući svoje sluzi po mom kurcu ali ne povraćajući ...

- Tako tako ! Vidiš kako je lepo biti moja kučka ! Sviđa ti se ?

- Da .... da !

Ponavljala je komšinica u pauzama kašljanja .

- Dosta ! Idi sad po čašu gore iz visećeg dela . Uzmi onu što podseća na kriglu !

Poslušala je teturajući se izmučena prethodnim zadatkom .

- Do sad si bila samo obeležena spolja , sad ćeš konačno biti obeležena kompletno ! I iznutra !

Delovala je zbunjeno , izmučeno . Prosto mi je bilo žao , ali po njenom traženju pičkice prstima znao sam da je gotova da svrši kao nikada u životu . Ona je donela čašu dok sam ja otišao do frižidera i preturao ... i najzad pronašao dugački , malo uži krastavac . Ćapio sam usput i jednu bananu da malo začinim mix . Okrenuo sam se i video da komšinica sedi zatvorenih očiju i žestoko trlja pičku !

- Šta sam ja rekao !!!

Dotrčao sam i stisnuo je za bradavicu . Ciknula je ...

- Izvini izvini neću više !!!

Dao sam joj da sisa onaj krastavac žestoko i duboko kao što je sisala moj kurac !

- Zapamti , bez povraćke , jer ako se išta prospe u sobi moraćeš do jutra da ribaš . Neću da posle ja imam problema ! A ti vidi šta ćeš reći mužu gde si bila celu noć .

Dudlala je moja kučka krastavac kao prava porno diva , a usledilo je nameštanje podloge peškirima i scenografije za pravu inicijaciju .

- Dođi vamo ! Sada ćemo pristupiti obredu tvoje inicijacije u moju zvaničnu kučku ! Ritual se izvodi na granici svršavanja ! Kada , ali tek kada je okončan , možeš svršiti u ovu kriglu ako baš bude bilo potrebe .

Uzeo sam bananu , oljuštio je do pola i naredio joj da se njome jebe u dupe . Gledala me je sa nevericom ali poslušala . Istovremeno je morala da i dalje ustima glođe krastavac . Divan je prizor bio . Do pola oljuštena banana kojom se jebe ulazila je ritmično u njeno u vis dignuto dupe i nasađivala je bananu taman do korice . Do neoljustenog dela . A za to vreme glava joj je bila na podu gledala me i drugom rukom ubacivala krastavčinu koliko je mogla dublje u svoje grlo ... sve je izgledalo tako ritmično .... s jedne strane krastavac uđe , banana izlazi , a onda vidim kako banana ulazi u bulju a krastavac izlazi iz dubine grla ...
Prišao sam pozadi i video da joj je dupe celo bilo umrljano bananom ali je i dalje jedan deo banane uspevao i da ulazi prilično duboko u njenu rascvetanu guzicu . Prstima sam prekratio banani muke a preostali deo koji je već bio u šupku prstima ugurao još dublje !

- Čekaj čekaj ! Ostaće unutra !

- Draga moja , sad je kasno razmišljati o tome . Već je deo duboko u tebi ! Idemo na drugi korak kučkice ! Do kraja inicijacije moraćeš da čučiš . Pripremi se !

Uzeo sam krastavac i odsekao mu dno tako da je ostalo dobrih tridesetak santima .

- Nacentriraj svoju guzicu na njega i to je tvoj oslonac do kraja inicijacije !

Poslušala je ali se dobrano namučila da ubaci to čvornovato čudo u sebe . Pogotovu što su ostaci banane i dalje plivali negde u njenom šupku ! Nakon jednog užeg dela krastavac se dosta brzo širio pa je podsećao na neku blažu varijantu oklagije . Komšinica se nasađivala lagano pridržavajući krastavac i čučeći dajući ritam ne gledajući šta ja radim . A ja sam joj se približio dodao joj kriglu rukom i postavio da drugom rukom drži ispod brade .

- Ajde zini !

Pogledala je uvis ka meni i zinula očekujući novo napušavanje , a ja sam počeo da pišam u njena usta ! Odmah sam stao i nagao kriglu jer sam očekivao njenu reakciju .... Mrštila se komšinica pljujići u kriglu !

- Daj bre ! Gorko je ! Odvratno je ! Smanji dozivljaj !

- Zini ! Što ne možeš pljuni u kriglu ! I neću ja da ti je držim !

Uhvatila je kriglu jednom rukom dok se drugom pridržavala za krevet sve vreme čučeći na krastavcu ! Krastavac joj je virio iz dupeta a ja sam je odozgo pritiskao za ramena , tako da zapravo nisam dozvoljavao da joj dupe izbaci taj dugački objekat . Mojim pritiskom odozgo ona bi se jače nabila na zelenka .

- Ohhhh ! Ohhhh ! Joooj ! Nisam srećo spremna za sve ovo !

- Jesi jesi ! Samo ne znaš ! Nemoj da kapne nešto , biće problema !!!

Uvukao sam joj vlažni kurac par puta u usta da je opustim . Povukao ga van usta i ponovo naredio da zine !

- Idemo kučkice ! Inicijacija !!!

I pustio sam novi mlaz koji nije očekivala da će biti tako jak pa joj je završio u grlu ! Zagrcnula se i počela da kašlje i pljuje . Spustio sam se dole dodao joj kriglu da se iskašlje i snažno je povukao za njene pičkine dlačice ! Ponovo je ciknula !

- Slušaj sad ! Ovo do sad je bilo kako je bilo . Znaš šta treba da radiš , znaš da moraš da izvršiš obred do kraja , i potrudi se da me ne ljutiš ! Jel hoćeš da budeš moja kučka ? Ili da potražim drugu ?

- Hoću ljubavi ! Samo sam tvonaja kučka i sve ću te slušati !

- Ajmo onda . Pišaću ti u usta sad . Gledaj da popiješ što više . Manje će ti ostati za posle !

Nije mogla da veruje šta sluša od onog do juče mladog finog dečkića . Od koga je htela da napravi muškarca . A dobila je i više nego što je mogla da sanja . Zato se nije ni bunila . Dodao sam joj ponovo kriglu , namestio krastavac u bulju i pritisnuo je odozgo da klizne na njega dok nisam čuo onaj divni Ooooh ! Počeo sam da joj punim usta ponovo samo slabijim mlazom . Video sam da je progutala gutljajčić pre nego što je ostatak iz usta ispljunula u kriglu . Mrštila se ... ali sve češće sam joj čuo uzdahe !

- Oooh ohhhh !!! Oooohhh !!!! Jooooj !!! Kako je dobro !!!! Jooooj ! Joooj !!!

Pa bi usledilo novo punjenje usta ... pa gutljaj ... pa ...

- Aaaah ...

Pa nova tura istim redosledom . Često je morala da ispravlja krastavac da bi lepo kliznuo ali vise nisam morao ništa da je navodim . Sve je kontala !

- Pišaj mi ! Pišaj mi u usta srećo ! Mmmmmm ! Ma ti si moj gospodar ! Želim sav tvoj nektar ! Ma svu ...
Ne bi stigla da završi rečenicu stizao bi novi mlaz i novi ! Sav višak klizao je u kriglu sad već napola punu . Svakim novim punjenjem njenih usta gutala je sve veće gutljaje moje vrele pisaće .

- Znam kučko moja ! Znam da je slano ! Znam da je odvratno ! Ali to sam smućkao za tebe ! I moram te dobro isprati iznutra ! Moram te obeležiti svojim mirisom i ukusom ! Da znaš kome pripadaš !

- Samo tebi dragi ! Samo .... gulp .... samo tebi ! Nije .... gulp .... nije odvratno ! Ništa mi tvoje nije .... gulp ...

- Onda gutaj kučko i življe to malo skači po krastavcu !

Kao da sam joj dao tempo ! Uhvatila je krastavac rukom komšinica i sela jače na njega ! Sada je krastavac bio kao dildo zadržan na podlozi i mogla je da začas prode tanji deo i dublje ostavlja trag na krastavcu dokle je ulazila ! Ponestajalo mi je goriva ... Krigla je izgledala dve trećine puna dok joj je ostatak već verovatno dobro plivao u želucu .... Srkala je komšinica , srkala preostale kapi sa mog velikog kurca , oblizivala ga i nabijala se .

- Dragi , jel mogu sad da svršim ? Jel si me obeležio i iznutra ? Tvoja sam kučka ! Zauvek !

- Ne još ! Sad ćeš lepo svu ovu pišaću iz krigle da popiješ !!! Slobodnom rukom ćeš mi drkati dok ne svršim u kriglu ! To će biti kraj inicijacije !

- A krastavac ?

- Da se ne bi izvadio moraćeš još izdržati čučeći.... i nabijati se dublje da ne bi izašao !

Uhvatila je kriglu i prinela usnama . Sve vreme me je gledala pogledom sreće .

- Ništa da ne prospeš kučko ! Bliži se kraj obreda ! I gledaj me sve vreme ! I kad poželiš da svršiš i taj orgazam pripada meni ! Hoću da ga vidim ! Da ga osetim u tvojim očima !

Od tih reči kao da je poludela ! Počela je da srče onu pišaću , prosto da je guta kao da je najslađi dečiji sokić , i da mi sumanuto drka kurčinu ! Pri tom je sela jače i video sam da su joj se oči napele kad joj je krastavac uleteo duboko ! Ali nastavljala je da guta već četiri pet velikih gutlja . Ja sam naravno već bio na izmaku snaga . Drao sam se ne mareći da li neko može čuti . Njoj to kao da je bio bonus koji čekala . Kao po naređenju znala je šta treba . Malo se podigla , iako je bila još u čučnju , okrenula kriglu ka mom kurcu a u krigli se dobro zamućkala preostala pišaća sa sve penicom ...

- Aaaaahhh ! Aaaaaaa !

Prskao sam u talasima u kriglu još do trećine punu pišaće ! Prss ! Prsss ! Prss ! Prss ! Mlazevi su punili kriglu , neki završavali po zidovima krigle i slivali se u žutu tečnost praveći kolaž !
Gledao sam kako joj iz dupeta viri krastavac zaboden duboko ali sa njenom blago podignutom guzicom nije dodirivao podlogu . Samo je virio i šetao levo desno kako je ona uvijala dupe !

- Jel kraj dragi jel mogu sad ja !?

Piskavim glasom je molila komsinica ...

- Sad možeš ! Saad dok gutaš moju spermu i moju pišaću i dok se nasađuješ na krastavac za mene i dok me uz sve to gledaš u oči ! U tom trenutku postaješ moja kučka za sva vremena !
Da me slušaš i da me prazniš kad i kako god ja to poželim ! I da mi piješ pišaću i spermu i da radiš sve što poželim ! Jer si od sad moja kučka kompletna ! I spolja i iznutra ! Obeležena !!!!

Kako sam to izgovorio , ona je bila u transu ! Grčila se i uvijala i pipala krastavcem pod koji je već zaglavljen duboko u njenom čmaru , samo je mogao da ulazi dublje svaki put kada bi dodirnula pod njegovim donjim delom . I kao da je to ostavljalo još jači efekat na ju . Sa obe ruke je prihvatila kriglu i gutala preostali mix sperme i pišaće praveći raspomamljene grimase ! Uvijala se , nasađivala a iz pičke joj se vidljivo cedilo ! Sve vreme me je gledala u oči i sisala i oblizivala kriglu ! Video sam da se trese ! Vidljivo se tresla ! Izgledalo je kao da je u transu ali sam znao da je trese najjači orgazam ikada ! Vrištala je i pokušavala da sklopi oči ! Ali bi onda videla moj pogled i teškim mukama obuzdavala kapke ! Bečila se da vidim ispunjava poslednji zadatak ! Da svršava ! Da budem siguran da mi se pokorava ! Ali sve to bilo već toliko očigledno ...

- Oooohvg !!! Aaaargjaa !!! Hhhhggg !!!!

Mumlala je totalno nerazgovetno i uvijala bokove i dupe ! Pomislio sam samo na njeno dupe koje se pri orgazmu sada skupljalo oko krastavca ! Jbt kako moze da gleda ?!

- Gledaj !!!!

Naredio sam kao ludak opčinjen prizorom ! Oblizivala je poslednje kapi i grizla je kriglu ! Jasno se čulo zveketanje zuba po staklu ! Ckckckck ... Isprekidano ! Brzo !!! Ludilo ! A ona me gleda i dalje ! Seda još jače ! I poklanja mi svoje orgazme !!!!

- Obred je završen !

Izvukla je krastavac iz dupeta i počela pomahnitalo da ga balavi ! Da ga sisa i uvija se sve vreme me posmatrajući u oči !
Dokazano je kučka ! Ali samo moja kučka !!!

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

0602425531 viber sms PISSiii

Korisnik

Želim da sam kuja iz ove priče.