Moja matorka

Volim matorke, ne stidim se da priznam, prija mi druženje sa starijim damama. Ali, baš starijim. Još od prve jebačine sa 26 godina starijom damom one me privlače, pale. To ne znači da ne volim mlađe ili mojih godina. Putem raznih sajtova upoznao sam mnoge, imao uspeha, ali ova poslednja je nešto najluđe što mi se dogodilo i događa se, jer se i dalje tucamo. Više od godinu dana se povremeno družimo. Na svaki moj poziv, ona je spremna. Najluđa fora je što ja i dalje ne znam kako se ona zove! Kako? Jednostavno, posle muvanja na sajtu, upoznali smo se na kafi, ali nisam čuo ime kada mi je pružala ruku, a posle mi bilo glupo da je pitam kako se zove, ali to je nebitno. Čudno, ali, tako je. Ima 68 godina i prava je vatra u krevetu. Na prvoj kafi, pričali smo, ona nikada nije upoznala nekog putem neta, ja sam je bio vatreno krštenje. Naravno, godine se vide, nemamo ni neka slična interesovanja, ali.... Ok je protekao razgovor. Posle toga sam bio u dilemi, šta sad, da li da probam ili da odustanem. Pošto sam radoznalog, otvorenog uma išao sam na sve ili ništa. Predložio je da uzmem stan na dan, da dođe i... Pristala je odmah, naravno, znala je šta želi. Dugo nije imala seks, videlo se, ali je bila spremna da malo unese živosti u svoj život.

Došao je taj dan, uzeo sam stan u centru grada, čekao je...Stigla je, odmah s vrata smo pošli u zagrljaj, počeli smo strasno da se ljubimo. Pošto je bila zima, imala je mnogo odeće na sebi, ali kako sam skidao jedan po jedan, osetio sam njen nemir, vatru, toplinu. Zgodna je, koliko može u tim godinama. Naravno, vide se godine, ali je bila vitka, nosila je tangice crvene, koje su me palile. Preuzeo sam incijativu, podigao je, spustio na krevet, skinuo sve sa nje i počeo dugo da je ljubim, svaki delić dela njenog tela. Bio sam jako napaljen, kurac mi je bio spreman, ali..Nisam hteo odmah da utolim glad za njom, želeo sam da je ljubim, mazim, da je opustim, ljubio sam je dugo, pogotovo njenu izbrijanu ribicu. Bila je baš vrela, mokra, uživala je. Lizao sam je više od pola sata, svršila je na mom jeziku, ali sam nastavio da je ližem. Želeo sam da je probijem. Podigao sam se, namestio se i snažno ušao u njenu vrelu pičku. Vrisnula je jako, stežući me oko leđa, snažno štipajući da me je bolelo baš, ali nisam želeo da stane, nabijao sam se jako, žestoko, dok je ona stenjala. Nisam želeo mnogo da se suzdržavam, posle par minuta istresao sam vrelu spermu u njenu vrelu pičku i ostao još nekoliko minuta u njoj. Pritom smo se strasno ljubili. ona me je grizla, toliko snažno ljubila da su mi posle ovoga unutrašnjosti usana bile modre, plave, a trebalo je tako ići u javnost...

Iako sam pomislio da je zatvorena, da ću morati da je opustim, bila je spremna, znala je šta želi. Posle nove runde ljubljenja, maženja, počela je da mi puši žestoko, dok sam je ja rukama obuhvatao oko glave. Za prvo druženje, dobio sam nešto ludo, bilo je kao da se već dugo znamo, da znamo kako ko diše. Toliko sam uživao u pušenju da nisam želeo da stane, s vremena na vreme je pogledala, da me vidi, da oseti moje zadovoljstvo. Bilo je baš zadivljujuće, lepo, vatreno. Kada sam se približavao svršavaju, hteo sam da je stavim do znanja da ću uskoro da puknem, pa sam glasno stenjao. Znam da neke žene i ne vole baš spermu u ustima, po licu, pogotovo ne na prvom seksu sa nepoznatim. Međutim, ona je nastavila i sperma je ostala u njenim ustima. Na moje zaprepašćenje, došla je do mene, do mojih usta i sipala mi spermu u usta i onda smo nastavili da se ljubimo, da zajedno ližemo spermu. Nisam to do tada doživeo, ali sam prihvatio njenu igru i prijalo mi je jako. Posle smo se još jedno tucali, otpozadi. Trajalo je to naše prvo druženje četiri sata. Sada, nastavljamo bar jednom mesečno da se družimo i baš mi prija.

Kategorija:
Strejt erotske priče