Šibenska rivijera

"Danas nejdemo na plažu", kažeš mi. "Ostajemo u apartmanu, a ti ćeš se sunčati na terasi."
U prvi mah mi je krivo što nejdemo na plažu, ali kada si mi pokazao prepun susjedni apartman, promijenila sam raspoloženje. Tamo je nekakav tulum i sve vrvi tipovima. Njih jedno 7-8, solo, bez žena i djevojaka. Uzbuđuje me kada me drugi gledaju, odmjeravaju i sline nad mojim tijelom, a još više jer znam kako tebe pali pomisao na to da drugi tipovi uživaju u pogledu na mene. Da zamišljaš šta bi mi radili, kako bi me jebali, pa čak i da drkaju na moje polugolo tijelo.


Obukla sam maleni bijeli bikini, kako si i tražio. Grudnjak samo napola pokriva sise, uglavnom služi samo da pokrije bradavice, a bijele tanga gaćice djeluju kao da su par brojeva premale. Tako su male da mi je pola glatko obrijanog venerinog brijega vani. Uzimam ručnik, ulje za sunčanje i odlazim na terasu. Pred druge tipove. Odmah su me skužili. Pitam ih da li slobodno malo legnem na sunce... "Ma nema problema, slobodno, samo legni" odgovaraju...


Sagnem se prema njima, sise mi vise i žele pobjeći iz premalenog grudnjaka. Spustim ulje i postavim ručnik. Uspravim se, osjećam da je sunce iza mojih leđa, te se okrenem prema suncu, otkrivši svoju guzu u tangama prema tipovima. Lagano se spustim u čučanj, kao, još malo poravnam ručnik dok me oni gledaju odozada. Neki se sigurno i saginju u pokušaju da vide pičkicu kako se smjestila u premalim gaćicama. Vide samo nabreklinu gdje se pičkica smjestila, sada već lagano vlažna jer osjećam te pohotne poglede na svojim leđima, ali nazire se svašta, jer tange imaju vrlo tanku špagicu.


Sjednem na ručnik, ali ne odgovara mi od kuda sunce tuče. Kako sjedim, okrenem se na ručniku za 180 stupnjeva, tako da sam licem, sisama i pičkom okrenuta prema susjednoj terasi. Nasmješim se i legnem na leđa.


Ležim na leđima, čujem žamor na drugoj terasi. Pričaju, piju, jedu i osjećam da me gledaju, da me mnogi gledaju. Neki otvoreno, neki sramežljivo, ali osjećam tu pohotu u zraku. Na sebi. Osjećam da ih samo nekakve društvene norme zadržavaju na toj drugoj terasi, jer inače bi kao čopor životinja već rastrgali taj mikro binikini sa mene.


Znam da sve promatraš iza zavjese, ne znaju da si ovdje. Kurac ti je skroz krut jer vidiš njihove poglede na mom tijelu, znaš šta razmišljaju. Znam da ga držiš u ruci i lagano nadrkavaš. Tko zna, možda ga i žestoko natežeš. Meni svejedno.


Najednom komešanje. Čujem ženske glasove. Očito su i žene, djevojke došle. Zaboli me, pravim se da spavam. Neka i one gledaju i neka vide šta njihovi tipovi gledaju. Možda je koja uhvatila svog tipa sa dignutim kurcem, i neka je. Nakon kojih 5 minuta, tišina. Očito su otišli, ali da li su svi otišli... Podignem pogled, vidim da su dvojica ostala. Vidjeli su da sam digla glavu i kao počeli su skupljati flaše, čaše i tanjure. Malo pogledavaju mene, ja gledam njih. Odmjeravam ih. Nisu baš najljepši ostali. Daleko od toga. Jedan niži, malo punašniji, kojih 30tak godina, drugi ćelavi, visok, crn sa sijedim dlakama, sigurno kojih 50tak godina. I oboje skroz prosječnog izgleda za svoju dob. Ali danas igramo ovu igru, kakvi su, takvi su. Za tebe su dovoljno dobri.


"Ostali ste sami" upitam ih. Mlađi se okrene i kaže "Ma da, otišli su na plažu".
"A vi niste otišli"... "Netko mora i počistiti ovaj nered", kaže mlađi. "Uostalom, danas je na nas red da čistimo".
Sjedim okrenuta prema njima, vidim da im pogled stalno bježi na moje sise i gaćice, ali pokušavaju se suzdržati da se ne vidi.


"U redu, a jel me može koji od vas malo namazati po leđima" pitam... Zastali su, malo se pogledali i vidjela sam da je mlađem malo neugodno.
"Ma, dođite oboje ovamo, uzmite vina, sjednite tu za stol i neka me netko namaže". Stariji je uzeo bocu vina, čaše i zaputili su se oboje preko trave na moju terasu, cijelih 5 metara udaljenosti.


Sjeli su za stol i natočili čaše sa vinom. Cijelo vrijeme sam sjedila. Uzela sam ulje za sunčanje i pružila ga prema stolu. Stariji je prihvatio ulje, digao se i prišao mi. Okrenula sam se na drugu stranu, kleknula sam na koljena da kao malo popravim grudnjak, dignula guzu prema stolu tako da je mlađi sada imao direktan pogled na moju guzu sa metar i pol udaljenosti. Legla sam na trbuh. Stariji me pitao "Leđa?", rekla sam "Da"... Vidjela sam da ima nekakve kratke hlače do koljena, pitala sam ga da li ima kupaće odispod. Potvrdno je odgovorio. Rekla sam mu neka onda skine hlače da ih ne zamaže sa uljem. Krenuo je skidati hlače, a odispod je imao plave slip kupaće. I kada sam vidjela njegove kupaće, osmjehnula sam se. Sigurno si to primjetio i ti iza zavjese. Jedino nisam bila sigurna da li je u gaćama lijepi debeli spušteni kurac ili se već počeo dizati pa tako dobro izgleda.


Kleknuo je pored mene i počeo me mazati po leđima. Po ramenima, vratu i cijelim leđima skroz do tangi, pa onda ponovno nazad prema vratu. Lijepo me mazao, polako, ali čvrsto. On i mlađi prijatelj su pričali o nekakvim glupostima, ali osjećala sam da su samo na mene fokusirani pogledima. Kako je mazao leđa, svaki put kada se spuštao prema guzi, lagano je ovlaš prešao rukom preko guze. Sve više i više. Nisam ništa govorila, pa je shvatio da može i tako. Uzeo je ulje i namjerno ga sasipao na guzu. Šutjela sam. Krenuo je razmazivati ulje po guzi. Prvo samo lagano, a onda svakim dodirom sve jače. Tako da su se guzovi počeli razmicati, tko zna šta se sve vidjelo. Vjerojatno sve. Sve je više rastezao guzu, ja sam samo šutjela. Ali u meni je kipjelo. Bila sam vlažna, bila sam napaljena i boljela me briga kako izgledaju i koliko godina imaju.


Morala sam ih zaustaviti, kako zbog sebe, tako i zbog tebe. Rekla sam mu neka mi i noge namaže. Bez pogovora je krenuo mazati noge. Kako je mazao jednu nogu, osjetila sam na drugoj nozi drugi par ruku. Očito se i mladić pridružio. Mladić je bio suzdržaniji, ali sada kada je vidio kako stariji maže, odvažio se. Kako mi je mazao noge, ruke su mu se svaki put zaustavile ne mojim preponama, točno na mjestu gdje mi počinju gaćice i mačkica. To me počelo grozno napaljivati. Da li ti drkaš iza prozora, da li si svršio, pa drugi put drkaš, sada mi je sve svejedno. Pomislila sam na tebe, ali me baš briga.


Nisam se okretala, nisam ništa gledala, imala sam zatvorene oči, samo sam osjećala kako me mažu i masiraju. Kako mi njihovi prsti prolaze cijelim tijelom i zaustavljaju se samo kod mojih tijesnih malih gaćica.
Najednom, netko je primio špagu od uskih tangica i povukao ih prema sebi i u stranu. Tangice su sada skroz pomaknute u stranu, sigurno se vidi cijela pičkica odozada. Nabubrena od toliko napaljenosti i skroz vlažna.


Osjetila sam kako me cijela armija prstiju počela ispipavati po vulvi. Zavlače se do klita, pa cijelom dužinom prelaze do ulaza, pa mi miješaju guzove, rastežu pičku, poneki prst lagano malo propadne u pičku od vlažnosti. I sve to odjednom. I dalje žmirim, glava mi leži na rukama, pokušavam biti skulirana, ali uzdasi me izdaju. Uživam. Itekako uživam. Nadam se i ti isto.


"Uff, kako si vlažna", "jebeno dobro" čujem kako stariji komentira. Samo šutim i stenjem. Njihovi prsti i dalje rade po mojoj pičkici, sada već i ulaze u nju bez srama. Jedan, pa dva, evo i trećeg... Osjećam i četiri prsta odjednom, šire me, stenjem... "Ti si prava mala droljica" komentira... "Sada ćeš dobiti ono što stalno tražiš!" malo arogantnije kaže. Ali nije me briga. Čujem kako se digao, prsti su prestali šarati po mojoj pičkici i odjednom osjećam kako me netko opkoračio i spustio se na moje noge. Sjeo mi je na noge odmah ispod guze i nagnuo se prema meni. Kako se nagnuo, osjetila sam nabreklu kurčinu kako mi se naslonila cijelom dužinom između guzova. I lagano se pomiče gore-dolje. Sagnuo mi se skroz do ušiju i pita me na uho "koliko ga želiš?"... Mladić?! Pa to je mladić. Nisam njega očekivala. Iznenadili su me. Kipim u sebi od želje, ali samo šutim... "Da li ga jako želiš?"... I dalje šutim. Samo kimnem glavom. "Bravo droljice, sada ćeš ga dobiti" čujem starijeg kako kaže.


Osjetim kako se malo povukao na dolje, kako bi mu vrh kurca došao do moje vlažne pičkice. Sada je na ulazu. Pička mi je toliko nabrekla, vlažna i otvorena da je odmah ušao par centimetara samo kada je glavić naslonio na pičku... Tako stojimo par sekundi. Meni se čini kao vječnost...


I onda najednom divljački mi ga nabije. Vrisnula sam. Očekivala sam to, ali nisam bila pripremljena. Tako je stajao u meni, nabijen koliko je mogao u toj pozi, o bože kako je bio velik. Uživam, ali istovremeno se osjećam skroz rastegnuto, nabijeno. Pa je krenuo lagano da ga vadi... Skroz do izlaska, čak je izašao van, ali pička mi je bila skroz otvorena i vlažna, tako da ga je odmah bez ikakvih problema stjerao nazad. Do kraja, divljački. Počeo je sve brži ritam hvatati, sve ga brže utjeravati unutra i vaditi van. Nisam više mogla kontrolirati disanje, stenjala sam, uzdisala, sigurno i poneki vrisak ispustila jer bio je velik. Bio je brutalan.


"A ne, nećeš samo stenjati tim lijepim ustima... Imam nešto za tebe" stariji priča.
Otvorim oči, stoji preda mnom... Potpuno gol, sa dignutim kurcem i jajima koja mi vise iznad glave. Spustio se i kleknuo pred mene, kurac mu je bio ispred mojih očiju. Nabrekao, išaran ljubičastim žilama, ne toliko dugačak, ali sa ogromnom gljivom kao glavićem. Mladić je posustao sa tucanjem, izvadio ga iz mene ,primio me za bokove i privukao k sebi. Sada sam bila u pravom doggy stilu. Ovaj odnaprijed nije ništa čekao, čim sam se digla u doggy, odmah mi je stavio kurac na izvolte pred usta. Otvorila sam usta da ga liznem, kada me primio za glavu, privukao i sada sam imala puna usta debelog gljivastog glavića. Odozada sam osjetila kako je kurac opet na ulazu u pičkicu i onda je... "ohhhhhhhhhhhh".... "aaaaahhhhhhhhh"... Ispao mi kurac iz usta, ne mogu se suzdržati nikako, nabio ga je divljački do jaja... Kako je prokleto velik. Boli me, osjećam kao da mi je netko proparao pola tijela... Ali i uživam, prokleto uživam kakva je to kurčina... I odmah, bez ikakvog zagrijavanja kreće divljačkim ritmom da mi ga nabija... Skroz do kraja... Do jaja svaki put. Brutalno. Stenjem, uzidšem, vrištim. Zaboli me za sve, ovo je ekstaza... Odnaprijed koliko god teško bilo, stalno ga stavljam u usta, ližem... Kada od luđačkog ritma nemam zraka, izvadim ga iz usta i ližem cijelom dužinom. Ližem mu jaja, dudlam ih, pa ga opet stavim u usta.


Stariji me primio žestoko za glavu, nisam se mogla maknuti, imala sam cijela usta puna kurčine, odozada cijelu pičku punu ogromne kurčine koja me divljački nabijala... Uzdisala sam divljački, gubila zrak, ali ovaj me nije puštao. Niti trunku zraka preko usta nisam mogla udahnuti i onda trzanje... Osjetila sam kako se počinje napinjati i trzati... Znala sam što slijedi. Najednom se kurčina u mojim ustima počela napinjati, propinjati,
ali nisam mogla nikuda. I onda strašan mlaz tople, slane, slasne sperme. Ispunila su mi se usta. Toliko me ispunio, da mi je počelo izlaziti kroz usta van... Odozada se nabijanje još i pojačalo. Sada sam bila na rubu da izgubim svijest, bez zraka, puna usta kurčine i sperme, a odozada jebeni kurčevi terminator... Sva sreća taman je starac isipao sve iz sebe i izvadio kurac iz mojih ustiju. Ono sperme što nisam popila, što mi nije zabio duboko u grlo sada je curilo iz mojih ustiju po podu, dok sam hvatala zrak... Odjednom ovaj odozada vadi kurac van, kako ga je naglo nabijao tako ga je naglo i izvadio. Imala sam osjećaj da mi je u pički ostala rupa u koju bi se mogao kamion parkirati. Prvi mlaz je bio brutalan da mi je preko cijelih leđa nacrtao liniju sa spermom. I onda je počeo sve ostalo sipati po mojoj guzi. Sperma se cijedila niz guzu, preko šupka do razjebane pičke. Kako je bila otvorena, sigurno je pola toga ušlo i u nju...


Malo su uzdisali ispred i iza mene. Onda su se digli, obukli gaće i vratili se na drugu terasu dovršiti čišćenje koje ih je čekalo.


Ja sam samo vratila gaćice nazad na mjesto, brisala nisam ništa sa sebe, usta prepuna okusa sperme, brada puna sperme koja se cijedila po njoj, a leđa i guzu nisam ni pipnula.

Digla sam se sa ručnika i uputila u apartman. Popela sam se na kat, a tamo si bio ti. Sijevalo ti je iz očiju. Ne znam da li od gnjeva ili od uzbuđenja. Rekao si mi samo "na krevet droljo... Na leđa"... Legla sam bespogovorno na leđa. "Raširi noge droljo"... Poslušala sam te. Raširila sam noge. Sada si vidio kako su mi razjebali pičkicu. Bila je skroz nabrekla, crvena, raširena... Došao si do kreveta, digao mi noge u zrak. Spustio se glavom među moje noge i zabio mi usne, jezik, lice u pičku. Vrisnula sam...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ekstra napisana i uzbudljiva napaljiva priča

Korisnik

Odlično

Korisnik

Marina, svaka čast.
Priče su ti odlične, pravi je užitak čitati ih. Heart pozdrav Kiss

Korisnik

Bravj malena svaka ti cast...

Korisnik

savršena priča, napalila si me jakoo

Korisnik

Fenomenalna prica, svaka cast i ja bi ti je polizao tako mokru i izlepljenu spermom, mmmm