Moje prvo pusenje...

Da se predstavim ukratko, bisex 38 god, obozavam devojke ali me mnogo pale bisex erotske price i tako je sve krenulo. Procitao sam dosta prica koje sam pronasao na net-u i imao sam veliku zelju da probam sve to uzivo ali naravno treba stisnuti petlju tj muda da bi se realizovalo. Prvo sam pokusao sa oglasima gde parovi traze treceg, u zelji da ih oboje oralno zadovoljim ali nisam imao srece u tome pa sam preko face-a pronasao grupu sa raznim oglasima i od mnogo njih pocelo je dopisivanje sa jednim likom u blizini. Naravno imao sam veliku frku kao verovatno i svi koji zele nesto da probaju a nemaju pojma ko ce da im dodje na zakazani dejt. Zaboravio sam da kazem da sam pre ovog pusenja uspeo drugu dok smo gledali neke strejt pornice da prodrkam kurac i ne mogu opisati koliko sam bio napaljen da sam istog trenutka kako sam mu uhvatio kurac i povukao nekoliko puta gore dole, svrsio bez pipanja mog. Ali da se vratim na pusenje. Dogovorili smo se da se vidimo negde pored puta u automobilu i da mu ga izdrkam, posto sam imao veliku frku. Pristao je naravno. Bio je 8 godina stariji od mene. Dok sam ga cekao u stomaku mi je lupalo srce od treme. Dosao je i mogu reci da je bio bas zgodan, prosed. Usao je u auto, upoznali smo se i prvo smo pricali nesto bezveze a onda sam nekako skupio hrabrost i uhvatio ga preko pantalona za kurac. Mmmmm kako je imao lep, tvrd i bas veliki kurac, mnogo mi se svidelo da ga drkam. Otkopcao je pantalone i ugledao sam bas lepo parce kurca, savijenog ka gore. Stavio je kondom kako se ne bi umazao i ja sam se prihvatio posla i drkanja tog lepog vruceg kurca. Potrajalo je nekoliko minuta i krenuo je da puni kondom a ja sam zeleo jos i jos, nije mi ga bilo dosta. Rastali smo se i ostao je dogovor za neki drugi put da se vidimo i da bude taj koji ce mi razdeviciti usta i nabiti na tu lepu kurcinu. Posle nekoliko dana smo se dogovorili da dodje kod mene i da nastavimo gde smo stali. Trema je i dalje bila tu ali nisam odustajao. Dosao je i bez ikakve price sam prvo krenuo da mu ga drkam a onda i trenutak kada ga treba staviti u usta. Spustio sam se i poceo da ga lizem, mmmm. Biti tako blizu lepog i tvrdog kurca, neprocenjivo, ali doduse nije mogao puno da udje posto ima bas veliki kurac. Lizao sam ga i sisao koliko sam znao, trudio se da ga ne zakacinjem zubima a on mi je pomagao tako sto me je polako tucao u usta, mrdajuci kukovima ka meni i onako plitko tucao a rukama drzao za glavu. Zbog raznih polnih bolesti nisam smeo da rizikujem da to radim bez kondoma, ali sam siguran da je mnogo lepsi osecaj a i ukus kada osetis pravi ukus kurca, kako curi iz njega. Tucao me je tako sve dok nije svrsio i napunio kondom sa vrucom spermom, koju sam tako zeleo da progutam ali kad sam picka pa nemam petlju. Toliko mi se svideo njegov kurac da sam hteo da proba da mi ga nabije u guzu ali nazalost posto je ogroman nije uspeo, tj mozda bi i uspeo da se ja nisam plasio da mi ne pocepa guzu, posto nisam nikada bio tucan.

Ne znam sta vi volite ali ja dok mastam imam tako zelju da me npr dok stopiram pokupi neki bisex tip i ponudi kurcinu na pusenje kao naknadu za voznju...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Dobra prica,mada srce nije u stomaku nego u grudima Wink

Korisnik

Не треба скупити, већ стиснути петљу. Терминологија ти је лоша.

Korisnik

Upoznaj me sa njim da vidis kako bi stao ceo u guzu

Korisnik

jebeš pušenje sa prezervativom. moraš se odlučiti i probati ga bez prezervativa. vidjeti ćeš kad probaš što si propustio. bojiš li se bolesti, neka ti svrši po licu ili prsima.