Mala sa ...

Imala je 28.godina i samo profilnu sliku. Nakon par dana kuckanja i razmene slika poceli smo da se cujemo telefonom. Pricala je da je vise iz radoznalosti i znatizelje na tom sajtu. Zgodna je,170 visoka i 57 kg lepu guzu i malo jace grudi. Posle jos par dana rekao sam joj da bi voleo popiti kafu snjom i videti je uzivo,bez navaljivanja.

Bila je stvarno zgodna,laka letnja haljina uz telo bez bratelica. Sedeli smo u basti restorana i pricali o svemu i svacemu. Na kraju smo poveli razgovor i o sexsu. Znali smo vec ko sta i kako voli i na sta se pali. Iz njene price saznao sam da vise voli gledati i da se na to pali. Vece je brzo proslo,morala je kuci i pristala je da je povezem. Bio sam ubedjen da ispod haljine ima tangice u sta sam se uverio desetinu minuta kasnije. Parkirao sam na kraju parkinga gde nije bilo auta a ulicna svetla ipak lepo osvetljavala tako da smo se mogli gledati. Jos u restoranu je htela da ga vidi ali bez da je ja diram i bez sexsa. To je bio uslov za taj prvi susret. Izvadio sam ga bio je skoro vec dignut i krenuo rukom lako ga navlaciti. Nije odvajala pogled sa moje ruke i njega. Upalio sam svetlo u kabini da bi jos bolje videla. Krenule su i njene ruke jednom je dirala grudi a drugom unutrasnju stranu noge. Haljina se vec podigla ali nedovoljno da bih joj video tangice ili pickicu. Gornji deo haljine povukla je nanize i ukazale se prelepe grudi sa vec tvrdim i velikim bradavicama. Drugom rukom vec je sklanjala tangicu koja i onako nista nije pokrivala na stranu i pocela se maziti. I sa toliko svetlosti video se klitoris koji po velicini nije zaostajao za bradavicama. Iznad je imala  mali uredno podsisan zbunic. Pali me da gledam kako drkas tu kurcinu i dovoljno mi je da predjem prstima preko klitorisa i gotova sam. I meni je ovo bilo previse ,sam pogled na to droljasto mlado telo dovodio me do tacke pucanja sto sam joj rekao. Ajde spricaj vec jednom pali me kako ga drkas.Nije ni zavrsila recenicu poceo sam svrsavati.Dok sam spricao na sve strane,po sebi,po njoj pocela je i ona svrsavati. Imao sam utisak da ce ostati bez vazduha. Svi prsti su joj bili duboko u picki skoro cela saka. Vlaznost iz njene picke bila joj je i na rukama i nogama, i po sedistu. 

Doveli smo se nekako u red ostavio je ispred njene zgrade a ja se vratio u svoj grad. Kasnije mi pricala da nju takav brzinski sexs pali ,da voli gledati kako muskarac drka i da samo tako moze uzivati i svrsiti u sto sam se  kasnije i uverio..

PS. Nadam se da je prica ok i da se svidja bar vecini.. Ako ima komentara naravno da cu nastaviti,prica je istinita a i dalje se desava..

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Uhhhh dobra prica ovo pravo uzivanje

Korisnik
xxl

Super

Korisnik

ovako nesto se ne izmislja .:):):)