Sasvim obična priča

Nemam nikakva neobična iskustva, zato ću vam ispričati jednu sasvim običnu priču. Zovem se Milica, studirala sam psihologiju. U toku studija sam imala ozbiljnu vezu. Kolega, docimer u domu, prijatelj od prvog dana fakulteta. Jednostavno, svi su ga vezivali za mene, i mene za njega. Bili smo jednostavno poznati duo na našem fakultetu. Inače, ja crna kosa, crne oči 165/48, male grudi, mala oblikovana guza, zategnuta teretanom. On, smeđa kosa, zelene oči, 180/72, ne posebno mišićav. Dakle - sasvim običan par. Cimerka mi je odlazila svakog petka kući, pa je on tako petkom spavao u mojoj sobi. Imali smo mali ritual - s predavanja u dom, kafa, masaža, sex, tuširanje, film, spavanje. Jednog petka su se stvari malo promenile.

Ušli smo umorni, a mene su leđa veoma bolela od neudobne stolice na fakultetu. Preskočili smo kafu, što je bio prvi znak da ne ide po planu. Skinula sam sa sebe sve osim babskih gaća, dala sam mu mleko za telo, i rekla mu da odmah počne sa masažom. Počeo je od ramena, pa se spuštao niz leđa, došao do karlice. Tu sam očekivala da će se vratiti gore, jer nisam gola, pa ne može da mi zamaže gaćice. Međutim, osetila sam ugriz na mom dupetu. Kako sam bila potpuno opuštena, sva sam se naježila, a oteo mi se i osmeh. Mislila sam to je to, nastavljamo sa masažom, ali ne. Počeo je da me ljubi od dupeta, preko butina, listova i članaka sve do stopala. Kako nismo ni jedno ljubitelj foot fatisha, brzo se vratio gore, ližući mi čas desnu, čas levu nogu. Kada je došao do butina, gurunu je glavu, i malo mi je raširio noge i počeo da mi liže unutrašnjost butina. Raširila sam ih ja i sama, što sam više mogla. Fešta je nastala kada se popeo skroz do gore, prelazeći jezikom preko moje pice i rektuma. Nismo ništa govorili, ni on, ni ja. Ali po palacanju njegovog jezika i po sokovima, toplini i mirisima koji su mogli da se osete iz moje pice, u vazduhu je sve bilo jasno. Lagano me je povukao za kosu i okrenuo na leđa. Skinuo mi gaće i krenuo da liže picu. Kako nam nije odgovarala poza, on je kleknuo na pod, a ja sam raširila svoje noge do maksimuma. Lizao mi je butine od kolena do kolena, prelazeći jezikom preko vrele i sočne pice. Kada mu je to, verovatno dosadilo, raširio mi je usmine, i počeo da liže unutrašnje zidove i klitoris. Malo malo, pa bi gurnuo i prstiće u nju. Kada bi gurnuo dva prsta, on bi prosto njih širio unutra i mrdao na sve četiri strane, što je mene izluđivalo. Drugom rukom je dohvatio ono mleko za telo, pa je svoje već vlažne prste namazao onim mlekom, razmazao to sve lepo po mom rektumu i pružio mi drkanje rektuma, po prvi put u životu. Ližući moju sočnu picu, drkajući moj rektum, nije mogao ništa drugo ni da očekuje od obilnog svršavanja. Mislim da ga je to i palilo, pa ga je dočekao sa jezikom u mojoj pici, iako je bio upozoren da se pomeri. Sav umazan se obrisao peškirom, legao pored mene i pustio film. Preskočili smo i tuširanje, i kafu, i onakvi zaspali.

Ujutru, on umazan, i još uvek sa mirisima moje pice, ja potpuno gola se budimo zagrljeni i imamo jedan zornjak. Mada, seks kao seks, ništa posebno. Zato vam ga i neću opisati. Bitnije mi je bilo ono što se desilo prethodne večeri, jer je to pravi dokaz ljubavi. A, ako volite perverzije, moraćete da tražite neke tuđe priče. Ćao :)



Korisnik

meni je prica ok ....zdrava ...petica od mene !!!

Korisnik

Samo da napomenem. Imena su lažna, sve ostalo, od fakulteta, do samog događaja je potpuno istinito. Desilo se jednoj devojci, koja je ovo dugo pamtila, i koja mi se javila sa željom da joj objavim priču, jer je smatrala da je ovo pravi ljubavni odnos.