Ah, ti studentski dani III

Nije bilo poslednje iskustvo, verovatno ste i pretpostavili. Zato vam pišem ponovo. Naime, došao je čas kada trebamo otići da posetimo svoje. Studiramo u Novom Sadu, a živimo u blizini Vranja, mada se pre studija nismo znali. Blizina njihovih rodnih mesta ih je navela da zajedno putuju. Kako je to daleko gotovo 8 sati, putuje se noću. Ušli smo zajedno u bus, i on je krenuo da sedne pozadi, iako znam da to ne voli zbog mučnine.

- Gde ćeš tamo, šta ćeš ako ti bude muka? - upitala sam ga, pomalo naivno.
- Ćuti, i polazi gore. - strogo je otgovorio. Od ovog odgovora, obuzeše me žmarci. Prolete mi kroz glavu onaj naš prvi seks. Setih se i vezanih ruku, i nazivanja kurvom. Hm, šta li mi sprema? Videćemo. Sela sam do prozora, opet po njegovom zahtevu. Krenuli smo sa nekom običnom pričom, ništa posebno. Malo sam se ohladila od onog uzbuđenja. Naravno, ne trebam ni da spominjem da je bio vešt igrač. Kad je vozač ugasio svetlo, on je pružio ruku, uzeo jaknu odozgo, stavio sebi u krilo. Zavukao je ruku, otkopčao farmerke, izvadio kurac, i samo mi gricnuo uvo uz reči:

- Izvoli.

Nisam mogla da verujem šta on od mene traži. Oko nas su ljudi, mada pospani, ili uspavani, moram da priznam. Ali neko može da nas vidi. Da li je on normalan? Očigledno da nije. A ni ja. Sve mi je ovo prolazilo kroz glavu zajedno sa još jednom stvari. Sa kurcem. Opet ne znam kad sam počela sa pušenjem, ali evidentno je da mu pušim. Kako li mu samo uspeva da mi oduzme razum? Bilo kako bilo, vratimo se na stvar.

Sveže je bio obrijan, i mirišljiv. Na trenutke nisam znala da li se ljubimo ili ja to samo pušim. Pušila sam lagano, jer sam i ja uživala u tome. Trudila sam se da svaki milimetar bude dobro polizan. Bilo je tu i ujeda sitnih. Bilo je i lizanja. I sisanja jaja. Mogla mu se osetiti svaka žila, svaka vena. Bio je vreo. Bio je ukusan. Neočekivano, ali prvi put sam izvela deeptroath. Parao mi je krajnike. Par put sam tako sebi gurnula do želudca, kada sam osetila da je ispunjen vrelom spermom. Potrudila sam se da sve ostane u mojim ustima, kako ne bih umazala jaknu ili farmerke. Izvadio ga je čistog iz mojih usta. Tek u tom trenutku, kada sam prestala da mislim o pušenju, osetila sam da mi je on zavukao ruku u trenerku, otpozadi, jer sam sagla telo, pa mi je guza bila malo izbačena, gurnuo ruku u moje neverovatno uske bokserice. Ne znam kako, ali bilo je lepo. Šarao je svojim prstima po mojoj pici. Gore dole, levo desno. Malte ne, jebao me je prstima. Ote mi se uzdah, pa mi on vrati kurac u usta kako bih ćutala. I tako, dok sam se skocentrisala da lepo namestim dupe, kako bi mogao duplje da uđe, nisam mogla da pušim. Onda sam počela da ližem jaja. Bila su i ona obrijana takođe. Vakumirala sam ih, uvlačila u usta. Osetila sam brz rad svog srca, kao nikad pre. Osetila sam nešto nalik bolu u stomaku. A onda i lučenje svojih sokova, tačnije veoma snažno svršavanje. Njegovi prsti su ostali u meni do samog kraja, a onda ih je izvadio i zamazao svoj kurac njima. Polizala sam i to. Prvi put sam polizala sokove vagine, i prvi put su bili moji. Olizala sam i njegove prste. A on je ovaj put svršio meni u facu. Osetila sam ludačku želju da budem jebana, ali je to bilo neizvodljivo pred ovoliko ljudi. Obrisao me je maramicom, i rekao mi je da se strpim bar do pauze.

Za nastavak priče, moraćete i vi da se strpite do pauze :)