Ah, ti studentski dani II

Moram priznati, ono polusilovanje mi se jako svidelo. Kažem "polusilovanje", jer sam pristala, ali sam ipak bila žestoko jebana, kao silovana. Rešila sam da odem kod Nikole. Nekako se namestilo da je to bilo nakon što sam se vratila iz noćnog provoda, dakle negde oko 2 sata posle ponoći. Ušla sam u njegovu sobu, koju je on delio sa još dvojicom cimera. Znali su ko sam i šta sam, i njima ovo ništa nije bilo čudno. Bio je mesec novembar, ja oskudno obučena za grad, pa sam se pomalo i smrzlo, što mi je poslužilo kao izgovor da uletim kod Nikole ispod ćebeta. Bio je samo u boksericama. Legla sam mu na grudi, tako da me je on zagrlio svojom levom rukom. Njegovi cimeri su još bili budni, pa smo pričali sa njima u mraku koji je prekidala svetlsot telefona njegovih cimera.

Nikola, kao iskusan, moram priznati, počeo je onom levom rukom da mi čačka i mazi uvo. Znao je. Znao je da mi je to slaba tačka, i da se sva naježim. Pokušavala sam da ga odgovorim od toga, ali me je on zaćutkivao, kažiprstom preko mojih usana. Prihvatila sam igru. Dok je on pričao sa cimerom, i zaćutkivao me, ja sam mu podobro olizala taj prst. Nije prestajao da mi masira ušnu školjku, pa sam se i ja setila njegove slabe tačke - stomaka. Počela sam sa golicanjem i maženjem njegovog stomaka. Okrenula sam se zatim na stranu prema njemu, mazila mu stomak, dok je on onim, još uvek neolizanim prstom prelazio preko moje kičme. Kako pređe preko novog pršljena, tako meni jedan novi leptir uzleti u stomaku. Kako krene nazad na gore, tako meni izleti blagi uzdah. Počeo je potom da mi masira guzu, a ja primetim da se i drugi cimer uspavao. Ili bar samo odložio telefon. Uhvatim ga za kurac. Pomislim, ovde je kraj, prestaće, izbaciće me napolje. Ne. On ga je lagano izvadio iz bokserica i počeo da drka zajedno sa mnom. Njegova leva ruka je sad duboko u mom šortsiću, i tanga gaćicama. Lagano ih je pomerio i gurnuo im ih duboko u veooooma vlažnu picu. Jedno drugom drkamo, rečeno prstim jezikom, i jedva zaustavljamo stenjanje. Nećete mi verovati, ali nisam ni ja verovala, zaista, da je ovaj položaj izvodljiv. Ipak, osetila sam kako mi je spala brtela, i kako se on sada onom rukom na kojoj mu je olizan kažiprst igra sa mojom bradavicom. Podigao mi je glavu, šapnuo "vreme je", i onda olizao sada desno uvo. Ovde sam bila gotova da svršim. Za šta li je vreme? Pojma nemam. Ah, tu je da mi pomogne. Da, gurnuo mi je glavu u svoje gaće. A kurac u usta. Dok sam mu pušila je verovatno rekao cimerima da se prave da spavaju, mada to ne mogu da tvrdim. Prvi put sam pušila nekome, a popušila sam mnogo puta, a da me neko sa strane gleda. Bilo je jako uzbudljivo. Po brzini, rekla bih i njemu. Po vreleini njegove sperme, rekla bih da je uživao. Izveukao me gore, došla sam napokon do vazduha.

Okrenuo me od sebe, tačnije ispred mene se nalazio zid, iza mene on. Nisam imala kud. Primila sam kurac u svoju veoma vlažnu ribu. Sad se pitate kako je to moguće, kada sam još u šortsu. Neću vam to reći, jer ni sama ne znam kad sam ostala bez njega. Verovatno sam ga i sama skinula. Usledio je jedan kratak, ali intezivan sex, u kojem sam već i zaboravila na cimere i na to da mogu da nas vide. Potrajalo je par minuta, u pozi mala i velika kašika. Sad sam ja prva svršila, a za njega nisam sigurna.

Obukla sam se i otišla u svoju sobu. Ovo je bilo samo još jedno neverovatno iskustvo u mom životu.