Čuvala me majka za velike stvari

Baš kao što i naslov kaže "Čuvala me majka za velike stvari", baš tako je i bilo. Naime, bila sam nevina. Ali ne, nisam imala 13 godina u tom trenutku, imala sam mnogo više. 8 godina više. Da, u 21-oj godini, ja sam bila nevina. Ali, imala sam dobru volju da to i promenim. Pričala sam sa drugaricama, gledala porniće, čitala priče, edukovala sam se dobro, pre nego što sam krenula u akciju. Moram napomenuti, da ja nisam neki gabor, kojeg niko nije hteo, naprotiv. Vodila sam računa o sebi, išla sam u teretanu, bila sam zategnuta, išla sam kod kozmetičara često, frizera, pedikira, manikira. Sređivala sam se do te mere, da su me i ribe startovale. Mada je svaka odustajala kada bi čula da sam nevina. Elem, da se vratimo na priču...

Desilo se to jedne večeri, kada je poznati rock bend gostovao u mom mestu. Bilo je celo društvo tamo, a među njima i moj dečko, sa kojim sam se zabavljala mesec ili dva, i bili smo u otvorenoj vezi. Po završetku žurke, krenuli smo svi skupa kući, ali na svakom ćošku, po jedan bi skretao i odlazio svojim putem. Moj dečko je rešio da me isprati do kuće, na šta sam ja pristala. U kući te večeri nije bilo nikoga, jedinica sam, a moji su otišli na vikend. Ušli smo, i počeli da se ljubimo već u hodniku. Osetila se ona strast između nas. Rekla sam mu da me sačeka u mojoj sobi, dok ja odem do kuhinje po piće. Kada sam stigla u sobu, on je opušteno sedeo na krevetu, i čekao piće, jer je znao da sam nevina, pa i nije hteo da navaljuje. Ovo je u meni probudilo želju da konačno probijem svoj himen, da i ja ostavim iza sebe nadimak "devojčurak".

Spustila sam piće na na komodu kod vrata, krenula ka njemu da hodam uvijajući kukove, i u jednom potezu svukla svoju top haljinu, a pred njim ostala u brusu i tangama. Ovo nije bio neki problem, jer me je već video ovakvu, zato što smo trenirali u istoj teretani, gde se svi zajedno presvlačimo. Kleknula sam ispred njega, pogledala ga očima đavolice, baš kako piše u jednom priručniku. Počela sam da ga mazim po međunožju i da mu opipavam kurac, zbog čega je on skočio, i prekinuo me rečima:

- Slušaj, ja ne mogu ovako, pališ me, a kuliraš, eksplodiraću. Ako nećeš ništa da radimo, bolje prekini ovde.

Ovo me je uzubdilo još više. Gurnula sam ga u predelu stomaka, on je pao na krevet, u sedećem položaju, a ja sam ga zaskočila tako da sam mu sela u kilo, raširila noge, i opkoračila ih oko njegovih. Počela sam lagano da mu grickam uvo, dok sam mu rukom mazila kurac. Polako sam mu zavukla ruku u bokserice, zatim spustila je do jaja, i njih izbacila preko lastiša, tako da mu je kurac ostao napolju. Počela sam lagano da ga drkam, gore-dole, gore-dole, kako sam mislila da se radi, dok smo se ljubili. Okrenula sam mu i leđa, ruku stavila iza, i ritmičkim pokretima se pomerala, tako da sam mu drkala i guzom i rukom. S vremena na vreme bi mu se oduzeo uzdah. Osetila sam da je sve dobro. Počeo je sve jače da mi grize vrat, da me čupa za kosu, da me ljubi po vratu, pa sam i ja sve brže drkala. U jednom trenutku me je odgurnuo, tako da sam pala na krevet. Ostala sam da ležim na leđima, sva zadovoljna sa licem i osmehom od uva do uva. Otišao je do wca, gdej svršio, zatim se vratio u sobu i legao pored mene.

Bilo je tu poljubaca, maženja, vatanja, čupanja, žestoko i lagano, brzo i polako, u principu svega. Kada je krenuo rukom da me uhvati za moju pičku punu sokova, zamolila sam ga da ne radi to, jer sam bila malo pripita, pa nisam htela u tom ternutku da gubim nevinost. Htela sam da mi to ostane u lepom i čistom sećanju.

- Okej, ajde onda da naučiš da pušiš. - rekao mi je, i ispravio se na krevetu, skidajući svoje bokserice.

Ovo mi je već zvučalo zanimljivo. Ležeći sam pokušala da ga drkam i pušim u isto vreme, kako mi je drugarica objasnila, ali njemu sam mnogo savijala kurac, pa ga je bolelo, a on je mene gušio. Nije mi bilo to to, kao ni njemu. Predložila sam mu da ustane, a da ja kleknem ispred njega. Složio se, ustao, izvadio ga, i počeo da me mazi po licu. Ja sam za to vreme iz onog klečećeg položaja gledala njega pravo u oči, kako bih ga još više palila. Opet sam počela sa rukom i ustima, na šta je on odreagovao sklanjanjem moje ruke. Stavila sam ga u usta i počela lagano da jezikom s pearcingom palacam po glaviću. Vrtela sam jezik oko njega, zatim lagano gurala sve dublje u usta, dok nisam gurnula skroz do kraja. Kada sam ga osetila u grlu, osetila sam i nagon za povraćanjem, pa sam ga brzo izvadila. Sva ona pljuvačka se razlila po meni. Ovo mi se žestoko svidelo, pa sam počela hardcore da mu pušim. Plašila sam se da ga ne zakačim zubima ili peacingom, pa sam se fokusirala na to, dok sam ga sve vreme, onako kurvinski gledala. Čula sam razne uzdahe od njega. Plašila sam se da će umreti. Nisam bila baš iskusna. Kad me je uhvatio za potiljak, i počeo da stenje najjače do tad, znala sam da će svršiti. Svršio je, pravo u usta. Baš u usta, i po faci. Cela sam se ulepila, a ono sam ispljunula. Mada, ono malo što sam progutala, priznajem, svidelo mi se.

I na kraju, kao što piše u jednom priručniku za pušenje - kod pušenja je najbitnije da devojka ima lepe oči. Ovom taktikom sam se vodila, a sudeći po tome da me je zvao narednih mesec dana, mislim da sam uspela.



Korisnik

I sta je bilo kad si se probudila????

Korisnik

SAVRSENA PRICA!!!