U Beogradu 2

Brzo smo stigli do grada u kome sam zivela. Odusevljavala me je lakoca i brzina kojom me je dovezao do zgrade, upamtivsi prethodni put kojim je stigao – sto nam nije dalo puno povoda za razgovor. Prijala mi je ta tisina i mogucnost da ga posmatram sa strane i zanosim se prizorom – Kakva muskarac, u pravom smislu te reci i zainteresovan za mene wou! Na parkingu ispred zgrade, nisam stigla ni da izadjem iz kola vec se stvorio ispred mene; dzentlmenski mi je pomogao da izadjem i pokupim svoje stvari a onda me blago naslonio na auto i tako poljubio tek malo mi gricnuvsi donju usnu. Uzivala sam u njegovom skrgutanju. Gurnuo mi je jezik medju zube, navalio se na mene pa su nam tela bila spojena i mogla sam da osetim hrapavost farmerki, nabreklinu iza njegovog rajfeslusa kako me trlja po donjem stomaku.
“Zelim te, Majo”. Otvorila sam oci i susrela njegov pogled.
“Zelim da vodim ljubav s’tobom. Da te dodirujem. Da me osetis duboko u sebi!” Pocela sam da se tresem nervozna, uplasena, uzbudjena samo glasom i recima koje su milovale. U liftu mu nisam dala da se izvuce - zalepila sam se za njega jos vise i ljubila ga sada izazivacki i istrazivacki.
“Svidja mi se kako to zvuci ali pre svega zelim da vidim, ovo” – pogledala sam u pravcu njegovih farmerica i olizala usnu. Znala sam da ga zelim jako i sto pre u potpunosti. U stanu je lako pronasao put do spavace sobe. Brzo sa otkopcala rajfeslus i spustala pantalone niz butine. Oklevala sam malo sa boksericama. Udahnula sam i na kraju otrgla lastis sa njegovog tela, povlaceci mu bokse na dole i oslobadjajuci njegovu muskost. Znala sam da je veliki. Ocekivala sam to. Ipak, nisam mislila da je bas toliki! Kurac mu je dugacak i stajao je uspravno i takoo debeo. Nikola je bio toliko uzbudjen da se cinilo da trpi bol a testisi mu bejahu nabrekli i cvrsti.
“Razvalices me”, u to sam bila sigurna. Ipak, zelela sam samo da ga osetim u svojim rukama, dovedem do vrhunca i pruzim mu trenutno olaksanje. Obavila sam prste oko njega, bio je toliko debeo da moj palac i srednji prst nisu mogli da se dodirnu. O Bozee koliki kurac! Skliznula sam celom sakom po njegovoj duzini nadole pa nagore jedva mu trljajuci meso. Nikoli se oci suzise a vilica stisnu. Disao je kroz nos. Drugom sakom mu obuhvatih napete mosnice, kliznuvsi pesnicom nadole i nezno ih stisnuvsi, sve vreme prateci mimiku njegovog lica.
“Ne igraj se sa vatrom, Majo” tesko disuci je izgovorio. Gnjecila sam mu testise najneznije sto sam mogla. Skliznila sam srednjim prstom do njegove najosetljivije tacke i pritisnula. Iz grudi mu se otelo rezanje. Sve vreme sam ga gledala u oci dok sam sporo trljala njegov ogroman kurac a zatim sam se savila prilazeci mu sve blize, te otvorila usta onoliko koliko je to bilo moguce. Zategla sam usne preko zuba i uzela u usta njegov sirok glavic. Uspela sam da ih sklopim bas ispod brazde u osnovi glavica. Kada sam uspela jos malo nize da ga obuhvatim ustima, Nikola je ispustio zvuk nalik stenjanju. I dalje sam milovala koren njegovog penisa, dok mi je glavic bio u dnu grla. Pustila sam da pljuvacka prekrije njegov glavic, razmazala sam je dalje, trljajuci ga i dalje sada lepljivog. Stezala sam mu kurac, vreteci usnama oko njegovog gipkog glavica, osecajuci na jeziku presemenu tecnost. Izmakla sam se tek toliko da bih ga olizala celom sirinom jezika, uvijajuci i stezuci pesnicu oko Nikolinog kurca, u istom ritmu stezuci mu mosnice i prstom pritiskajuci mesto izmedju testisa i anusa. Nikolina bedra su sad vec drhtala i primetih da mu kolena otkazuju. Upleo mi je obe ruke u kosu, grabio i stezao. Bio mi je to dovoljan znak da ga ponovo uzmem u usta, duboko, da mi glavicem udara u zdrelo a potom sam se odmicala sve brze trljajuci koren penisa. Svidelo mi se kako dizanje mog tempa utice na Nikolu, kako mu kolena klecaju i kako se “kontrolise” da mi ne pocupa kosu. Naginjala sam se nad njim sve vise, snazno ga usisavala u usta, osecajuci napinjanje i pulsiranje tog fenomenalnog kurca i znala sam da je blizu. Pripremila sam se za mlaz sperme u grlu, ali on nije dosao… Umesto toga, Nikola me je odgurnuo i nadvio se nada mnom. Mrmljao je i dahtao, a cello telo mu je podrhtavalo usled suzdrzavanja.
“Jesam li uradila nesto pogresno?” – ostala sam zbunjena.
“Ne, Majo. Nisi. Volim dodir tvojih slatkih usana na svom kurcu. Ipak, ne zelim ovakoprvi put?!” I dalje sam cvrsto stezala njegov kurac. Skliznula sam pesnicom niz njega, netremice gledajuci Nikolu upitno.
“A moze li, ovako?!”
“Zelim da osetim kako svrsavas. Ti si me toliko puta do sada zadovoljio i sada je red na mene.”- nabrajala sam ne odustajuci.
“Reci mi gde zelis da svrsim?”- rekao je tek malo pribravsi se.
“Na moj stomak?- upitah.
“Na grudi? Kazi mi Ti? Hocu da znam sta zelis, Nikola?!” Obuhvatila sam mu kurac rukom, osetila kako se napinje i trza i pocela sam jos brze da ga milujem. Nikola je prosistao kroz stisnute zube
“Zelim da svrsim u tebe, Majo. Ne ovako.” Prislonila sam usne na njegove i poljubila ga, zahvaljujuci na recima.
“Molim te svrsi, Svrsi za mene.” Disao mi je u usta vidljivo uzbudjen. Prislonio je svoje cello na moje. Posmatrala sam svoje ruke kako se krecu na njegovom debelom, zilicastom penisu – milujuci ga, uvijajuci i stezuci.
“Majo… blizu sam.”
“Ok… daj mi to!”- ispustila sam kroz dah. Zajecao je, izbacio kukove i gurnuo kurac u moje stisnute sake. Obavila sam ruku oko njegovog glavica, a drugom klizala gore - dole.
“Boze… Majoo… svrsavam, upravo.” Osetih kako mi mokra toplina ispunjava dlan, i nastavih da ga celom duzinom milujem polako i nezno izvlaceci iz njega i poslednju kap.
“Majooo…” Kada mu je kurac postao mek u mojim rukama, pustila sam ga, propela se na prste i poljubila ga, pre toga olizavsi prst i probajuci njegovu spermu. Posmatrao me je sludjen, sevajuci pogledom…
”Svasta mi radis, Majo. Zbog tebe gubim kontrolu.” Spustio mi je dlan na lice i uhvatio me za bradu prstom i palcem. Jos uvek drzeci njegovu spermu u saci, osecajuci kako mi curi izmedju prstiju; prokomentarisla sam namignuvsi
“Zar u tome ima nesto lose?” Uzdahnuo je, znacajno me pogledavsi i odmahnuvsi glavom; dajuci mi do znanja da je razgovor na tu temu zavrsen.
“Neverovatna si, Majo!” brzo me poljubio i sagnuo se da pokupi svoje stvari. Cekala sam dok nisam cula kako se vrata zatvaraju za njim, pa sam olizala spermu sa ruke i usla pod tus.

Okupala sam se i prepustila mislima koje su brujale… Nikola, kakvo ime i kakav muskarac. Tako jebeno divan. Mogao je da bude bilo sta sa takvom pojavom?! Ali nije. Bio je tihi biznismen, bogat, uspesan a tako povucen i skoro konzervativan. Ocekivala sam da neko poput njega “pada” na manekenke, savremene devojke koje znaju tacno sta i kako hoce i to mogu da dobiju. Nemir je bio veci, jer nisam znala
“Zasto ja? Sta mu je toliko posebno u vezi mene?”
Mislila sam da sam savim obicna, jednostavna devojka “operisana” od markiranih stvari i trendovanja. Cinio je da se osecam lepom, sigurnom. Iako je igrao izludjujucu igru seksualne frustracije i dominacije, nije me to cinilo jeftinom. Nije se uopste radilo o seksu. Upravo je on takav, vise od svega drugog, u meni budio pozudu i postovanje. Nikola je seks cinio ociglednim, otvorenim, predvidljivim. Rekao mi je sta zeli, sta ce mi raditi. Iako me je ludacki palio i provocirao, znala sam sta mogu od njega da ocekujem. Mogla sam da mu kazem sve svoje skrivene zelje i fantazije… Iz sanjarenja me je prenula sms poruka. I umesto da u njoj stoji samo
“Stigao sam”, pisalo je – “Ti si posebna! Snaga tvog karaktera, tvoja lepota, tvoja inteligencija. Hrabrost koju si veceras pokazala ucestvujuci u mojoj igri je zadivljujuca. Budi uvek to sto jesi i MOJA!”