Drugačije

„Hoćeš li kafu?“, pitala je nakon što je podigao usne sa mojih.
Pogađala je moj želje pre nego što bih ih izgovorio.
Klimnuo sam glavom uz osmeh, privlačeći je u zagrljaj.
Spustila je još jedan lagani poljubac na moje usne i krenula prema kuhinji. Pošao sam za njom i smestio se u fotelji koja mi je već postala omiljena. Posmatrao sam je kako se kreće kroz kuhinju, i razmišljao... ni sam ne znam o čemu. Siguran sam da mi je osmeh lebdeo na usnama jer sam uživao u tom tako jednostavnom prizoru.
Prišla je i sela naspram mene.
Pričala je nešto, ne sećam se više ni o čemu.
Samo se sećam da sam je upijao svojim pogledom, želeći da tu sliku ponesem sa sobom, čeznući za tim da ovaj osećaj ponesem zauvek, maštajući o tome da me to jednostavno zadovoljstvo prati u narednim danima... sve do onog kada ću je ponovo videti.
Donela je kafu. Povukao sam dim i srknuo vrelu, mirišljavu tečnost.
Baš je prijalo.
Podigao sam pogled ka njoj.
Sedela je jednostavno prekrstivši noge, sa jedva primetnim osmehom na usnama, divno rumenih obraza... Da se već nisam zaljubio – siguran sam da bih to tada učinio.
„Kako si mi slatka!“ izletele su mi reči.
Osmehnula se potpuno prirodno i iskreno.
„Tebi se iz aviona vidi kad si srećna... Obrazi su ti se zarumeneli... na licu ti se čita ono što smo malo pre radili...“ spustio sam ruku i pomilovao je po obrazu. „Ti si meni uvek slatka“ tiho sam dodao, „ali sad posebno“.
Ne verujem da na svetu postoji muškarac koji ne bi uživao u tom prizoru, kao što znam da teško da postoji onaj koji se ne bi osećao posebnim... jer je učinio srećnom ženu koju voli.
Pri pomisli na trenutke strasti koji su potrajali praktično do ove kafe, osetio sam neviđenu radost ali i uzbuđenje. Imala je običaj da samo u spavaćoj sobi bude gola... uvek se oblačila pri izlasku bez oibzira na to što smo većinom bili sami u kući. U trenutku mi je bilo žao... želeo sam da gledam to telo bez odeće koje mi je malo čas pružilo toliko zadovoljstva... „Skini majcu... molim te“
Pogledala me je zaprepašćeno (kao da sam tražio da to uradi na sred ulice!).
Povukao sam je za ruku... „Molim te... Želim da te gledam“
„Pa gledao si me... do malo pre“, reče zacrvenevši se.
„Dušo... nema ništa loše u tome da preda mnom budeš gola... čak ni u dnevnoj sobi“ rekoh smejući se.
„Ali... nezgodno mi je...“, počela je.
U meni je proradila strast... neka čudna, možda i neprijatna...
„Ma daj! Šta tu ima da ti je nezgodno?! Do Podsećam te da sam te do pre pet minuta jebao!“
Još više se zacrvenela. Mislio sam da će me ošamariti.
„Znam... ali...“ pokušala je nešto da kaže, ali sam shvatio da su joj usta suva.
Povukao sam je i poljubio najbezobraznije.
Otkopčao sam joj farmerke i pokušao da ih smaknem.
Ustala je.
Ustao sam i ja.
Potpuno sam izgubio kontrolu.
Privukao sam je u čvrst zagrljaj i nastavio da je ljubim.
Skidao sam je.
Prislonio sam joj ruku na već napaljen kurac. Pokušala je da je skloni. Pokušala je i da se pobuni... ali joj nisam dozvolio. Skinuo sam je bez imalo nežnosti rizikujući da mi to bude poslednje. Bradavice u joj bile skroz ukrućena. Krenuo sam rukom prema pički i zaprepastio se koliko je vlažna!
„Pa... tebe ovo pali!“ rekoh srećno dok je ona stajala ispred mene postiđena.
Rešio sam da se igram dalje.
Spustio sam je da sedne golom guzom na kožnu fotelju, zavukao ruke ispod i razvukao tako da pička dodiruje hladnu kožu. Teško je disala. I nikad nisam video tako ukrućene bradavice.
Krenuo sam da se igram sa njima... ovlaš je ljubeći i ne dozvoljavajući joj da se pomeri.
„Želim te“, rekla je.
„I ja tebe... ali ćeš ovog puta morati da zaslužiš kurac!“
„Sedećeš tu i jedino što smeš je da se maziš trljajući pičku o fotelju! Ako baš ne možeš da izdržiš, možeš da je maziš i rukom... I sise smeš da diraš.“ Kada sam jednom pokušao da je navedem da to radi, glatko me je odbila.
Sad je sedela na pola metra od mene, potpuno zarumenjenih obraza, ali pogleda prepunog strasti i želje...
Onda sam se vratio svojoj kafi, zapalio još jednu cigaretu i posmatrao je.
Gnjezdila se na onoj fotelji. Stiskala noge. Širila ih. Tačno sam znao da joj je neprijatno, ali i da gori od želje. Konačno je levu ruku spustila na sisu... i počela je prvo maziti, potom stiskati dok se bradavica pojavljivala između dva prsta...Druga ruka joj je bila na budini, pičku je i dalje držala čvrsto priljubljenu uz stolicu.
„Hajde... raširi svoje lepe nogice i pripremi pičku za moj kurac... taman dok popušim i popijem kafu“, rekoh u želji da je podstaknem. Zažmurila je. I raširila noge. I spustila ruku na pičku. Druga ruka je strasno stiskala jednu pa drugu sisu. Glava joj je bila zabačena unazad. Poludeo sam od želje... ali sam želeo da vidim još...
Konačno je raširila noge i izdigla se tako da joj bude zgodno da zavuče prst. Uf... kako me je napalila!
Nisam ni ja više mogao da izdržim.
Samo sam smaknuo bokserice i krenuo prema njoj. U momentu sam odlučio da sednem na njeno mesto i na dupetu osetio njene prosute sokove. Povukao sam je i jednim potezom nabio na kurac. Mislim da je svršila momentalno, meni je trebalo svega dva tri poteza da se istresem ludački.
Nije se bunila što sam joj pičku napunio spermom, nije se bunila što smo svuda po nameštaju ostavili tragove strasti...
Shvatih tad da nikad ne znamo do kraja šta se sve krije u jednoj ženi...