Moja Prica

Bili smo u kontaktu skoro godinu dana, dopisujuci se mail-ovima razmenjivali smo cinjenice o nasim zivotima u dva razlicita grada i okruzenja. Bili smo stranci koji su se nekako prepoznaili, a komunicirali smo kao da se poznajemo ceo zivot. Sve cesce smo razmenjivali emotikone porukama i samo pokusavali da budemo saljivi na racun svojih emocija. Poslednjih meseci smo razmenili i brojeve telefona i culi se isprva samo jednom nedeljno, a potom sve cesce i svaki dan! Taj glas, salila sam se da nikada nemoze propasti u zivotu – jer moze lako da naplati svoj bariton, radeci na Hot Line! Uzivala sam da ga samo slusam, cak i kada bi govorio o najtrivijalnijim stvarima poput kosenja trave po dvoristu.
Nikada necu zaboraviti 25.04. i nas prvi susret. Bilo je neminovno da se vidimo, oboje smo vec izgarali od zelje da uoblicimo sve dotada receno! Susret je bio neminovan i zbog zadovoljenja svih ostalih cula i spajanja vec isfantaziranih slika u stvarna lica i tela! Malo je reci da sam ostala bez daha kada sam Nikolu prvi put videla. Izgledao je prelepo, ogromno, gotovo zastrasujuce. Visok preko 190 cm, savrsenog muskog lica sa sve omiljenom mi rupicom na bradi, socnih usana stvorenih za ljubljenje izvijenih u slabasan osmeh, ociju boje neba, plave kose neposlusno kratke i divne da sam vec mogla da vidim svoje prste u njoj. Ispred mene je stajao muskarac, samouveren, pun razumevanja, markantan i jebeno divan… Zastala mi je knedla u grlu jer nisam znala kakav bih utisak mogla ostaviti na takvog coveka – iako poprilicno visoka i dugih nogu koje sam posebno za tu priliku naglasila bordo haljinom do kolena. Medjutim, u tom trenutku i pored divnog kompleta vesa koji sam imala ispod od tamno-crvene cipke i koji mi je savrseno stajao, moje samopouzdanje je bilo poljuljano i kolena su mi klecala.
“Majo, najzad”… glas bese dubok, mek, lirski i hipnoticki; tutnjao mi je u kostima i dobovao u usima. U trenu su moje ruke bile u njegovim i tako brzo me privukao ka sebi i ovlas poljubio u obraz, da sam ostala zatecena.
Celim putem od stana do mesta sastanka sam se premisljala Kako bi nas pozdrav trebao da izgleda – stisak ruke (nismo poslovni partneri), poljubac u obraz (suvise prisno), grlim samo one koje volim… On je to resio u dve sekunde, neverovatno! Osetila sam snazne, tople i tek malo zuljevite prste kako se preplicu sa mojim, udahnula sam i miris diskretne kolonjske vode sa lica. Najezila sam se, dovoljno da zapazi i usmeri me ka kolima koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.
“Nadam se da Ti nije hladno” – pitao me je brizno i nastavili smo da pricamo o vremenu; varljivom prolecu i vetru koji je poceo da duva… Iako sam uvek imala spremne odgovore na pitanje “Gde zelis da te izvedem?” sada mi nije palo na pamet da pitam i prekinem trenutak; cini mi se da bi mi bilo dovoljno da se samo vozimo u njegovom udobnom karavanu, slusamo Radio Index i tek prozborimo po koju, i sve to daleko i u nepoznatom pravcu…
Odveo me je u najbolji restoran u gradu! Divan enterijer, u pozadini se tek cula muzika i prepoznala sam muziku Luovica Einaudia, poluzamracen proctor – cista romantika. Pili smo vino i pricali o svemu. Nisam mogla da odvojim pogled od njegovih usana koje su odmereno izgovarale svaku rec, od njegovih prstiju svaki put kada bi dotakli casu; njegov glas je kao Poezija milovao a dzentlmenski maniri ulivali poverenje… Ucinilo mi se da je i sam nevoljno postala svesna mraka koji je pao i vremena koje smo proveli, a koje je bukvalno proteklo za cas. A istina je bila, da je pocela da me hvata panika od pitanja koja su nadolazila: “Kako sad treba da se rastanemo?”, “Treba li odmah da izadjem iz kola i pozelim Srecan put, Do vidjenja?!”, “A ako bih ga samo na kratko pozvala u stan?!”… Jeza me je podilazila, a sve smo bili blize mojoj zgradi. Nikola je posveceno vozio i raspitivao se samo o smernicama na putu. Na parkingu isped zgrade u kojoj sam zivela, po prvi put od pocetka veceri nastala je neprijatna tisina! Pocela sam da petljam sa pojasom za vezivanje, usput pocinjuci sa kurtoazijom – Javi mi se kad stignes kuci, Cucemo se, Lepo spavaj… Jednim potezom me je oslobodio pojasa i obratio mi se;
“Majo, pogledaj me?!” A onda mi je svojim velikim sakama obuhvatio lice i rekao
“O ovome mislim citave veceri”. Prilazio mi je sve blize. Uz ugao mojih usana njegove su lebdele, jedva me doticuci. Cela sam drhtala – dok me je On prozivao
“Zelis li da te poljubim, Majo? Bojis se, ali zelis?!” Ne, ne jos hm? Njegov dah mi pomilova obraz, a zatim mu se usne tek na trenutak spustise na ispupcenje moje donje usne. Poljubio me je tako meko i brzo da sam pomislila da sam uobrazila. Ostri zubi uhvatise mi usnu i disanje mi se ubrza.
“Mislim da je vreme da te ispratim do stana” – rekao je, sa decije vragolastim osmehom na licu. Znao je da zivim na šestom spratu i cim smo usli u lift ogromna, topla saka mi je obuhvatila potiljak, njegov dlan mi je pocivao na obrazu.
Od momenta kada su njegove usne dotakle moje uzivala sam u neuzurbanom, vrelom, vlaznom, istrajnom poljupcu. Znala sam da se umetnost zavodjenja ogleda u poljupcu i On je bio majstor u tome! Ljubio me je ispitivacki, izazivacki, kao da treba nesto da dokaze… tek blagi pocetak necega?! Ukrao mi je volju da se odmaknem, lisio sposobnosti da mislim, oduzeo svaku mogucnost otpora i uspeo da osecam samo i jedino taj poljubac! Jezici su nam se preplitali, istrazivali, obecavali… Ispred stana, dok sam kao po obicaju petljala po torbi trazeci kljuceve – imala sam utisak da je iskljucio ceo svet, sve hitne pozive i obrisao sve moje strahove. Nisam stigla posteno ni da ga uvedem u stan, upalim svetla i izujem se, vec sam bilo cvrsto stisnuta u njegovom zagrljaju. Odmakla sam se tek toliko da uhvatim vazduh, prislonim dlanove na njegove grudi i osetim snazne misice ispod kosulje. Poljubac se nastavio i postajao sve dublji, pohotniji. Malo opiši ovo Pocela sam da izgaram od zelje za covekom koga sam videla pre pre nepuna tri sata. Nikada se do tada nisam ni poljubila sa nekim na prvom sastanku, a kamoli razmisljala da ga uvedem u stan – nisam svetica ali morala sam da steknem iole poverenja u muskarca sa kojim sam izlazila. Ovo je bilo mnogo drugacije i zelela sam sve SAD i ODMAH. Kao da mi cita misli Nikola me je brzo doveo da kreveta, oslobodio stvarno lepe ali “suvisne” haljine (kako je mangupski prokomentarisoa) i cinilo mi se me je citavu vecnost samo posmatrao u vesu. Dok me je mamio i nastavljao sa poljupcima sada po celom licu, vratu, usnoj skoljci… jezila sam se, uzvracala paznju i u jednom potezu ostala i bez grudnjaka!
“Tako si lepa”, mrmljao mi je ljubeci me po vratu i tek nezno milujuci mi kozu, masirajuci ramena, primicuci se grudima… Zagrlio me je tako cvrsto i snazno da sam vezana njegovim rukama i prikljestenim telom, osetila svu vrelinu tog tako upecatljivog dodira prisnosti I prepoznavanja; osetila sam toplinu kojom me je grejao i iznenadila se mislju o snazi njegove muskosti koja se nazirala ispod pantalona i koju sam želela u sebi
Boze, kako me ovaj covek zeli? Dok sam se borila da uravnotezim sopstveno disanje – provocirao me je pitanjima:
“Zar ne zelis moje usne svuda po tvojoj kozi? Znam da zelis, ali se plasis da mi se prepustis? Želim da te nevedem da svrsis intenzivnije nego ikada u zivotu? Da te cujem kako vristis? Dovescu te do takvog vrhunca, da ces plakati i moliti me za jos?”
Uspela sam tek da ga oslobodim kosulje i dok sam se divila njegim, lepo zategnutim misicima, snaznim ramenima i stomacicu koji je odavao prirodnost i nepretencioznost sati provedenih u teretani – razmisljala sam da je to pojam Alfa muzjaka kome zelim da pripadam. Zelela sam samo da predjem svojim prstima preko svakog tog prevoja, da ga olizem I osetim ukus njegove koze, ugrizem nezno i ostavim neki mali trag – da ne sanjam?! Skoro pa grubo me je uhvatio za ruke i odmakao od sebe
“Ne, neee seti se sta sam Ti rekao ranije; veceras je zadovoljstvo samo tvoje i potrudicu se da Ti ga pruzim da me molis za jos”!
Ne znam sta me je vise peklo; osujecenost zbog paznje koju sam htela da mu uzvratim ili grubost njegovih reci ili to sto su mi se bradavice ucvrstile i odavale moju uzbudjenost Iznenadjeno sam ustuknula kad je poceo da mi gladi tvrde bradavice i obuhvata otekle dojke u svoj njihovoj punoci. Prstima je klizio po krivini mog struka do najsireg dela kuka, pa preko butina, uz njenu unutrasnjost da bi naposletku prstom pratio vlazniju liniju mog obrijanog procepa, pocevši i sam da neuravnotezeno dise i sisti.
“Ovo Ti nece vise trebati”, reko je zapovednicki pocepavsi mi minijaturne gaćice. Videvsi moj sokiran pogled, nastavio je u istom tonu
“Nema potrebe da budes tiha, Majo. Vristi za mene, izgovori moje ime”.
“Nikolaaa”, nisam ni zavrsila svu punocu tog tako lepog imena, kada je njegov prst prodro u moju picu i ja poceh da stenjem. Prstom vlaznim od mojih sokova presao mi je preko klitorisa. Vec sam bila vlazna i pulsirala zudeci za njegovim dodirom. Njegovi prsti sledili su unutrašnjost moje goruće pičke, klizili niz jednu usminu i peli se uz drugu, uranjali, milovali klitoris i ponovo izlazili. Kleknuo je ispred mene i Vlaznim, toplim jezikom se sporo kretao mojim otvorom i bilo je tako eroticno samo posmatrati ga zanesenog, da nisam ni pokusala da sprecim stenjanje koje mi se otimalo. Nezno je razdvojio usmine moje pice a nakon toga je jezikom dugim, vlaznim krugovima stimulisao moj klitoris.
“Majooo, tako si ukusna. Lizacu ti slatku pickicu sve dok me ne budes preklinjala da stanem, ali ja necu stati. Nastavicu da te lizem dok ne budes vise mogla da izdrzis, a onda kad pocnes da svrsavas tako snazno i cesto nateracu te da svrsis jos i još i još”. Nikoline reci su mi tutnjale u glavi, osecala sam njegov dah vreo svuda po sebi, prste nezne i uporne i gotovo da sam mogla da svrsim samo od njegovog glasa, takvih reci i obecanja. Izvila sam kukove napred, nesvesno trazeci kontakt sa njegovim jezikom koji je sad u razlicitim ritmovima palacao po mom klitorisu; dodatno me izludjujuci. Nisam mogla da pretpostavim sta ce sledeće da uradi svojim upornim, neumoljivim jezikom i kojim ritmom ce se posluziti da me izludi. Vrelina je narastala u meni, dah mi se pretvorio u jecaje i taman da zavristim od… Nikolin prst se probijao kroz moje nabore i uvijao uz unutrasnje zidove pičke, savijajuci se da prodre duboko u mene. Morala sam da prebacim noge preko njegovih ramena i on me obema rukama zgrabi za kukove, podvuce mi jastuk ispod guze i odigne mi guzu. Klizio mi je rukama po telu, milujuci me, istrazujuci i posedujuci. Dlanom mi je mazio dojku, a zatim prstima ustinuo za bradavicu, stezuci je i uvrcuci sve jace, dodajuci samo vise vreline mojoj nutrini Drugom rukom mi je milovao stomak, presao preko kuka i butane, pa preko mokre I drhtave pickice. Na kraju, prst nadje otvor I snazno prodre unutra. Zastenjah i ispustih krik kad mi je jezikom ponovo liznuo klitoris. I drugi prst je uranjao u mene dok se koncentricno i sporo kretao jezikom. Dva prsta su me zadovoljavala ulazeci I izlazeci iz mene, dok su su pokreti jezika ubrzavali. Vrelina je rasla u meni, butine su se tresle usled nepodnosljivog pritiska a petama sam pokusala Nikolu da zadrzim sve vise uz mene. Moje ruke su imale potrebu da ga dodiruju; htela sam da prstima predjem kroz njegovu kosu, da ga pocupam ali ih je On strucno odbijao i drzao podalje od njegovog snaznog tela. Sada sam vec glasno jecala i uvijala se uz njegova usta. Orgazam je bio brz i intenzivan i strujao je kroz mene kao munja.
“Sranje…Nikola…oh, Boze… sta si mi to uradio”… dahtala sam, nepovezano.
“To je dobar pocetak” – cula sam ga kako mrmlja izmedju mojih nogu. A onda se nadvio nad mene, poljubio me socno, osetila sam ukus i miris moje pičke sa njegovog jezika koji mi je ponudio na sisanje, i rekao
“To je tek pocetak!” Tek pocetak? Zbog tog orgazma sam se oduzela i preznojila, drhtala i jedva disala. Misli mi rasprsise njegovi prsti koji iskliznuse iz mene i predjose na moj pulsirajuci, bolni klitoris. Jeknuh, i zgrabih Nikolu za ruku tako jako da i on jauknu samnom. Poljubio me je ponovo i sapnuo na uho
“Ovoga puta zelim da svrsis najbrze sto mozes. Jesi li spremna, Majo?”
“Ja…ne znam”, nisam znala mogu li..opet?!
“O, mozes moja lepa, napaljena devojcice”! Lizao me je ponovo i osetih kako kroz mene poput strele prolazi nesto vruce. Spustio je usne na moj klitoris i sada ga sisao uvlaceci i izvlaceci jedan, pa drugi prst iz uskog otvora koji se naizmenicno stezao i opustao. Pomamno me je lizao i kukovi su mi se odizali od kreveta svaki puta kada bi njegova usta uvukla pulsirajuci klitoris. Za nekoliko sekundi sam se vec zanosila na ivici drugog orgazma. Njegova ruka je trazila i stiskala moju bradavicu istim tempom kojom me je razvlacio i uvlacio ustima. Pocela sam da vristim, svrsavajuci intenzivno, ledja izvijenih u luk.
“Dobro je, mala moja. To je bilo prelepo! A sada, dok jos svrsavas, dodiruj se. Stavi prste u pickicu, hocu da te gledam dok samu sebe dovodis do vrhunca”. Nije bilo sanse da to uradim. Sve me je bolelo i bila sam omlitavela.
“Da, mozes”! Nadvio se nada mnom, doticao mi sise jezikom i pravio krugove oko moje bradavice. Isto koncentrisan ljubio mi je sise, stiskao ih, ih sa posebnom paznjom na areole.
“Dodiruj se Majo, mazi pičkicu”, skoro da je zapovedao! Isuse, nemoguce je… Mucio me je osecaj Nikolinog snaznog uticaja na mene. Sta je to bilo u vezi sa tim covekom, sto je mene diralo tako jako? Njegov glas? Beozobrazno, izazivacki govor? Njegova samouverenost, koju ocigledno sama nisam posedovala bar ne u tolikoj meri? Nisam bila nacisto, ali me je nesto kod njega dovodilo do tacke kljucanja. Drhtala sam na najvisoj tacki orgazma, izgubljena u culnom dozivljaju, dodirujuci se prstima onako kako samo jedino zena ume, poznajuci sopstvena zarista, znajuci savrsenu brzinu i savrsen ritam. Dok su se moji prsti pomerali, a njegova usta sisala moje dojke osetila sam liniju vreline izmedju; sto me je dovelo do jos jednog orgazma. Eksplodirala sam uz krik. Kukovi su mi poskakivali a ledja se izvila. Nije bilo upozorenja. Zalepio je usta za moja, gurnuo jezik u od soka rastvorene usne i dlanovima pokrio obraze…dobra devojka! Zavukla sam mu prste u kosu i uzvratila poljubac, iscrpljena, sva drhtava u delirijumu i sa vrtoglavicom.
“Potreban ti je odmor, zar ne, lepotice”? Opet sam cula zujanje njegovog umilnog glasa u usima.
“Da” – uzdahnula sam. Nikad u zivotu nisam svrsila tako mocno, tako brzo I svakako ne toliko puta za redom! Nasmejao se i njegov zlocast detinji osmeh, me je samo na tren razoruzao.
“Pa tek sam poceo. Vreme je da pojacamo intenzitet.” – poverovala sam da se samo sali i izaziva me onako cupavu i ulepljenu od sopstvenih sokova i pruzenog zadovoljstva. Lezala sam na ledjima, pokusavajuci da se sastavim – umirim disanje i sazvacem dozivljeno. Misli su mi se neobuzdano kovitlale i spopadale sa pitanjima na koje nisam imala odgovore. Pokusala sam da se skoncentrisem na tavanicu, dozovem sebe u realnost i spustim se na zemlju; uhvatim za nesto cvrsto i realno. Nisam smela da se pomerim, jer je jedno Cvrsti i Stabilno telo upravo lezalo uz mene i nisam mogla da ne osetim toplotu koje je emitovalo. Mrzela sam ga sto me cita kao Bukvar i kada sam pomislila da je krajnje vreme da pokupim ono malo preostalog dostojanstva I odvucem se u kupatilo – zaustavio me je recima;
“Ne idi… Opusti se! Veruj mi!”
“Nikola, mislim da stvarno ne mogu vise” …pobunila sam se, a u usima su mi kao eho odzvanjale njegove reci VERUJ MI?! Kao da je to tako lako? Ko kome danas pa zista I veruje! Kako mogu da verujem nekome Koga poznajem tek nekoliko sati, ko me je doveo do vrhunca vise puta za nepunih 45min, s’kim se dopisujem nepunih godinu dana ali cije misli i dela nisam sustinski poznavala, niti razumevala u potpunosti?! Okrenuo me je ka sebi, vec je bio oslonjen i sa visine me posmatrao istrazujuci mimiku mog lica.
“Opusti se i Veruj mi”! Proklete reci, kako mogu nekada da budu potpuno neprikladne trenutku, nasuprot samom dodiru. Cim je prstima presao preko moje butane i skliznuo nadole da mi obuhvati i gstiska guzu, znala sam sta sprema. Na uho mi je saputao –
“Svidja mi se svaki deo tvog tela, ali guza je najbolja. Posmatrao sam te jos u haljini, kako zavodljivo vrckas njome i sve vreme fantazirao o tome Koliko je zelim tako cvrstu, oblu i jebozovnu”.
Dok sam se uljuljkivala u poeziji reci, on je skliznuo prstom ka naboru moje zadnjice, izazivajuci me. Sve vreme me je zadirkivao klizeci svojim dugackim, debelim prstom preko mog dupeta istovremeno trljajuci o mene svoju nabreklu muskost koju sam I dalje osecala samo ispod pantalona.
“Zar ne bi bilo bolje, da te oslobodim i pruzim i Ja tebi zadovoljstvo, maker upola koliko si ga ti veceras pruzio meni” – nevesto sam pokusala da se izvucem. Nasmejao se glasno, dodajuci;
“Dobar pokusaj, mala” A onda se brzo uozbiljio, pogledao me pravo u oci i rekao:
“Imas dest sekundi da se odlucis. Za 10 sekundi cu ti ugurati prst medju polutke guze I gurnucu ti prst u guzu, pa ces tako mocno svrsiti da ces zaplakati. Zelis to? Osecam da zelis… Kazi mi da to zelis, Majo”!
mala sam jednu, jedinu sansu da se izvucem a opet to jednostavno NE nikako nije moglo da izadje iz mojih usta. Zelela sam Nikolu svuda i u svim varijantama, zaista. Njegov prst skliznu medju moje guzove dublje, protrlja zatvoreni pupoljak cvornovatog misica i ja se ukrutih, a srce mi jace zalupa. Pokusala sam da mu objasnim, kazem - da Nikome, Nikada do sada, nisam dozvolila toliko daleko da ide…a sve sto je iz mene izaslo je;
“Ucini to, dodirni me tamo gde najvise zelis” glas mi je zvucao sigurno, a istina je bila da sam se tresla od straha i vec navrlog uzbudjenja.
“Gde zelis da te dodirnem, pricaj mi, gubim razum kada mi ti govoris vulgarnosti” – izazivao je mene, kojoj ni rec kurac nije mogao da predje preko usana (uvek sam imala neke lepse i licnije nazive za ud, koji sam videla). Pritisnuo mi je anus vrhom prsta, blago tek toliko da me muci.
Ovako, pritiskao ga je i povecavao pritisak. Terala sam se da se opustim, da ga primim, da ni u jednom trenutku ne oseti da se spremam da mi oduzme nevinost tog dela. Da bas tako, jebi ga…izletelo mi je!
“Tako si uska” promrmlja Nikola. “Tako jebeno uska” Videla sam da se muci, pomislila da ce mozda i da odustane od namere. Jedva sam zauzdala krik kada je gurnuo prst u mene do prvog zgloba
Drugim prstom je kupio sokove iz unutrasnjosti moje pickice, da bi ih razmazivao po anusu i dalje prstom nastavljajuci da prodire dublje u mene. Zajapurena i obnevidela, trazila sam slobodnom rukom njegov kurac Jedna noga mi je bila prebacena sa strane, njegovi prsti u pički pa u anusu naizmenicno bockajuci. Bespomocno sam cvilela uvijajuci kukovima dok mi je nabijao srednjak u dupe. Jezikom je zaustavio krik I dah iz mene dok sam ja jahala na plimskom talsu orgazma koji mi je cepao grlo i svu utrobu… a potom sam pala, potpuno nema i nepokretna. Osetila sam kao kroz maglu njegovo Ssss i nezno milovanje po licu, kosi. Poljubio me je tako nezno i suptilno, kao da mi izrazava neko postovanje.
“Hvala ti za ovo nezaboravno vece!” Jos uvek sam bila prpijena uz njega i to mi se cinilo vec vidjeno, nekako samo po sebi prirodno, kao neko licno utociste.
“Spavaj Majo, sad spavaj” …glas mu bese skoro necujan i blag. Posmatrala sam ga dok je kupio pobacanu odecu, stavljao na ruku sat (koji nisam ni primetila kad je skinuo) … Cula sam vodu iz kupatila i uspela da preko sebe prebacim samo kucnu haljinu. Mucila sam se da ustanem da ga ispratim, zakljucam vrata za njim, kazem nesto pametno… Preko mi je bilo potrebno da sto pre ostanem sama i rvem se sa svojim mislima o svemu ovome. Samo sam izustila da ne zelim da brinem o njegovom odlasku kuci i da mi se obavezno javi da je stigao; da cu cekati?! Poljubio me je jos jednom nezno izlazeci iz stana, obecavajuci da ce se javiti cim stigne i da ne brinem. Kako da ne brinem, to je moje drugo ime? Usla sam u kupatilo, pogledala se u ogledalo i pomislila
“Kakav jebeni pocetak…cega?!”
Nastavice se…



Korisnik

Sigurno jedna od najboljih prica koje sam ovde procitao. Bas bi bilo interesantno (ako je u pitanju istinit dogadjaj) cuti pricu iz Nikolinog ugla.
Zelim ti jos puno lepih iskustava, koja ce ti posluziti kao inspiracija za nove price.
Ljubim te Smile

Korisnik

Kako dobra prica! Jedva cekam nastavak

Korisnik

Odlično...

Korisnik

lepo pises