Bolje od Rumenka (GAY priča)

-Vrelina dana koji je tekao samo je pojačavao stanje moje konstantne napaljenosti,šetnja kraj Dunava i svežina mog omiljenog Sladoleda Rumenka donekle je gasila moju nekontrolisanu žeđ za seksom.
-Seo sam na klupu da se malo odmorim,u blizini poznatog Beogradskog Sportskog Centra ,,25 Maj,, nalazilo se malo igralište gde su dolazili ponekad mladi Sportisti da vežbaju,da se razgibavaju.

-Ližući sladoled celim jezikom kao neko dete,uočio sam jednog mladog mačorčića kako vežba i neprestajno me gleda,nije to bio samo slučajni pogled,buljio je ozbiljno gubeći koncentraciju na ono što je radio,nisam ni ja više skretao pogled,mamio sam ga da mi se polako približi,nije to učinio pa sam mu prišao bliže,primetio sam da mu je kurac tvrd jer šorc nije mogao da laže,sve više mu je bio tesan.

-Onako znojav seo je na klupu kraj mene,disao je duboko i ubrzano,da li od napora ili strasti teško se moglo zaključiti,dok me je gledao svojim krupnim crnim očima uz osmeh nisam pomerao Rumenka sa usana.

,,Imaš li upaljač,,-započeo je konverzaciju.
,,Zašto,,
,,Da upalim cigaretu,,-jedva je sastavio rečenicu.
,,Gde ti je cigareta,,
,,Pa....ovaj,,-zbunio se
,,Za Sportiste nije dobro da puše ali nije loše da im se puši,,-liznuo sam vrh sladoleda uz mig.
,,Šta,,
,,Dobro si me čuo,,-zavukao sam mu ruku u šorc sa donje strane,pod rukom sam osetio svaki drhtaj njegovog mladog kurca,počeo je malo da se opire ali nakon dva prevlačenja kožice više nije bio tako siguran da želi da prestanem.

-Otišli smo malo dalje od glavne staze,daleko od očiju slučajnih prolaznika mogao sam da mu skinem šorc i da gledam slobodno taj divan kurac u svojoj veličini,premazao sam ga celog Rumenkom kako bih ga osvežio,Macanu je prijalo,osmehivao se jer nije mogao da veruje da mu se dešava nešto tako lepo.
-Stavio sam ga u usta,prijao mi je vreo posle ledenog osveženja,cuclao sam ga sa uživanjem,toliko volim kurac da se ponekada izgubim kada ga dohvatim,sisao sam ga kao svežu voćku punu soka,ubrzo je svršio puneći mi usta,nisam hteo da ispustim nijedan mlazić.

-Skinuo sam trenerku i naguzio sam mu se,izrazio sam želju da mi poliže guzu,to jako volim,Rumenkom koji se uveliko topio trljao mi je anus,prijalo je na vrelini u najtoplijem dobu dana.
-Trljanje je zamenio jezikom,mešao sam zadnjicom dok je lizao,bio je tako sladak i napaljen da je palacao jezikom kao neka slatka kuca što me je dovodilo do ekstaze,dovoljno je navlažio da je mogao sada i da ga gurne.
-Ulazio je nežno i polako ljubeći me po vratu,oh taj slatki bol koji je najavljivao uživanje,tvrd i tako vruć boravio je duboko u meni,nabijao ga je do jaja šireći rupicu koja je bila samo njegova,pružio sam se na naslon klupe i prepustio mu se da radi šta želi,drugi put svršavanja bio je blizu,nisam hteo da prska napolju,svršio mi je u guzu,volim taj osećaj sperme koja ulazi pod pritiskom u mene,prelepi osećaj koji daje snagu a i vitamine jer je Sportista koji se hrani zdravo.
-Razmenili smo brojeve telefona,celog leta smo se igrali uz sladoled naravno,saglasni smo da probamo i neke nove ukuse ;) :)