Spavala sam mu sa drugom

Kasnila sam na žurku. Bila je to neka kućna varijanta, koju ja baš i nisam mnogo podnosila, pa sam odlučila da se prvo zagrejem sa par piva u lokalnom baru blizu tog stana. Kada sam ušla, svi su već bili tu. Oni su bili u zezanju, pozdravili se sa mnom, ali kao da me i nisu očekivali. Osećala sam se smoreno. Kada sam videla da niko ne gleda u pravcu mene, sa tekilom sam otišla na terasu. Za mnom je došao i on. Moj bivši dečko. Kažem bivši, s razlogom. Ostavio me je, jer je smatrao da se ja ložim na njegovog ortaka. A ložila sam se realno, mada nisam htela da mu priznam. Bilo kako bilo, nas dvoje smo nastavili da sedimo sami na terasi. Razgovori su išli u nekom nebitnom pravcu, kako i uvek idu, dok se ne sljušti pola flaše tekile, dok se malo ne opustiš. Nakon prve polovine flaše, došlo je do poljupca. Znala sam šta sledi, pa da se ne mrznemo, lepo smo otišli u praznu sobu, gde su bile bačene jakne.
Ušli smo u sobu, nismo ni palili svetlo. Odmah smo onako pijani prešli na posao. Počelo je lepo, malo na jaknama, malo na podu. Valjali smo se, pa sam sela na njega, skinula haljinu, brus, pa njemu pantalone. Zatim je dobio pušenje, kao nikada pre od mene, a verovatno i u životu, jer sam bila vrlo sposobna u takvim situacijama. Ono što je mene posebno iznerviralo, to je što sam ja njemu pušila par minuta, a on gospodin otišao i svršio u toalet. Ej! U toaletu. Džabe sam radila sve, pomislih. Iznervirana sam se obukla i otišla u dnevnu gde su svi bili.
Kako sam ožednela, uđem u kuhinju, a u njoj pred frižiderom stoji njegov ortak s početka priče. Hm, sinula mi je strašna ideja.
- Ćao, Aki, šta radiš? Nismo se dugo videli, još od kako si raskinula sa Markom. Super izgledaš. - rekao mi je.
- Evo, došla i ja malo ovde. Nego sam žedna, pa rešila da popijem vode. Šta radiš ti, što ne juriš one žene tamo, oduvek si to voleo?
- Ma pusti. Ni jedna mi nije se nije svidela. Dok nisam ugledao tebe. He-he.
Šta je tačno ovim hteo da kaže, nisam ukapirala, ja sam onako pijana to shtavila kako meni odgovara. Poziv. Za seks, naravno. Otišla sam, zatvorila vrata, dok me je on gledao, misleći da sam ljuta zbog njegove rečenice. Zatim izvukla ruke iz brtela moje haljine, i brusa ujedno i spustila sve dole stajući ispred njega samo u malenim cnim tangicama, sa čipkanim dezenom.
- A sad? Jel ti se sad više sviđam?
- Ma šta radiš to? Marko je na žurci, jesi li normalna?? Oblači se brzo!
- Strašno me pale tvoja naređenja - odbrusila sam mu - odmah ću. Obukla sam i brus i haljinu.
- Gospodaru, mogu li Vam popušti u znak izvinjenja? - rekla sam sekund pre nego što sam kleknula. On je zatim ustao, stao ispred mene, tako da je njegov kurac bio pravo ispred mojih usta. Bio je u erekciji, videlo se na kilometar.
- Ne glupiraj se Aki sad, molim te. Ućiiiiii, aaaaaaa... - to je ono što je uspeo da izgovori pre nego što se njegov nabrekli kurac ušao u moja usta. Pušila sam brzinski, misleći kako ću mu popušiti, i izaći, pre nego što bilo ko uđe. Adrenalin me je gurao da radim to sve brže, a i njegovu ruku je gurao na moju glavu. Pre nego što sam završila, i dobila nagradu za svoj rad u vidu prskanja po licu, ušao je i Marko. Pomislih propast, ali njegovom drugu sinu sjajna ideja.
- Nisam kriv, majke mi. Napala me, nisam mogao da se odbranim. Posluži se i ti, ima mala još dve rupe. U tom trenutku osetih marka kako mi zadiže haljinu i spušta tangice. Osetila sam i ono lepše - dva kurca u meni. Konačno ostvarenje sna. Marko je samo ćutao i jebao, a njegov drug me je čupao za kosu. U jednom trenutku su se zamenili. Markov drug je legao na pod, ja sela na njegov dobro izbalavljeni kurac, a Marko je stao ispred njega i gurnuo mi svoj kurac u usta. Od tog trenutka, ja se više nisam ništa trudila. Dok me je jedan jebao u vrelu i vlažnu picu, drugi je to isto to radio, samo u mojim ustima. Doslovce isto. Na kraju, kada je Marko po drugi put rešio da svrši, izvadio ga je iz mojih usta i lupio mi šamar njim. Tada su ispred mene bila dva kurca. Snažno sam drkala obojici, očekivajući mlazove vrele sperme iz dva pravca. Ali ne. Marko je opet rešio da mi uskrati to zadovoljstvo. Bacio je svoju spermu na pločice. A njegov drug je ištrcao skoro punu čašu sperme po mom licu. Bila sam sva ulepljena, i razmazana. Srećom, pa je u kuhinji bilo krpa da se obrišem. Osećala sam se odlično. Konačno da dobijem ono zbog čega radim sve ovo.
Od te večeri sam prestala da se pitam zašto mi se sviđa Markov drug, kad je Marko bio tako dobar prema meni. Nadam se da je i Marko. I da će slediti korake svog druga, ako ponovimo našu seansu jedan na jedan.