Blowjob iz snova

Subota. Divan dan. Trudim se da ga neprimećujem. Ispitni rok je, pa nemam pravo na to. Jedino na šta imam pravo jeste da povremno pogledam u telefon. Oh, baš me sad zove? Moja kres kombinacija me zove u ovom trenutku, mora da je neki znak.
- Halo?
- Ej, gde si? Mislio sam da se vidimo malo, kod mene, ili kod tebe, ako si sama. Baš je lepo vreme, možemo lepo da ga iskoristimo.
- Da, u pravu si. Ali šteta, moram da učim. Stvarno bih i ja volela, ali ne smem da dižem glavu sa knjige, čujemo se drugi dan. Razočarana sam spustila slušalicu. Jedan sex bi mi dobro došao, ali znajući njega, trajaće dugo, i neće se završiti na jednom. Morala sam da ga odbijem. Nastavila sam da učim. Pogledam se u ogledalo na trenutak, podočnjaci do brade, kosa raščupana, bleda kao krpa. Standardno za rok, pomislih, i sedoh ponovo za radni sto.
U tom trenutku, neko zvoni na ulazna vrata. Obično ne otvaram, ali sada sam bila sama, jer su moji otišli na neki izlet. Morala sam da ustanem i da vidim ko je to došao. Prilazim vratima, špijunku nemam, pa odmah otključah i otvorih vrata. Na vratima je bio on. Tip s početka priče. Ostala sam zabezeknuta, nije imao običaj da dolazi, bez dogovora, a kamoli ovako, kada bih rekla da ne mogu. Ostala sam ukopana, a on je lagano ušao u stan. Nisam stigla ništa da izustim, kada sam osetila snažnu ruku u mojoj kosi, koja me vuče na dole. Pala sam na kolena, a njegove farmerke su već bile otkopčane. Znala sam šta mi sledi, pa sam rešila da sama preuzmem igru.
Počela sam lagano da grickam preko boxerica, a kada se počeo dizati, svukla sam ih dole i onako, polu-mlohavog strpala sebi u usta. Osetila sam kako se lagno diže i tako reći, viri iz mojih usta. Bila je to najveća kita koju sam videla. Cela mi je stajala u usta, samo u određenoj pozi, a i tada mi je parala krajnike. Sada je bila dosta suva, ali kako je rasla, tako je stiskala moje žlezde, pa je pljuvačka sama dolazila. Sada, kad se već cela digla, izvadila sam je, i počela da spuštam pljuvačku od glavića na dole. Zatim sam je razmazala rukama, po celoj kiti. Na kraju sam lepo sve to polizala. Ali, kada sam ugledala glatko obrijana jaja, morala sam da ih ljubim i ližem, jednostavno sam imala nagon ka tome. Lizala sam ih prvo nežno, a onda sam ih uvlačila u sebe, vakumirala ih. Opet sam ih pljunula, pa lizala kitu, kao da je pička ispred mene. Podigla sam malo glavu, pa sam samo lizala glavić neko vreme. Zatim, kada sam pokušala da ga nabijem celog u usta, ukapirala sam da će jedva pola ući, i osetila sam nagon za povraćanje, zbog lošeg položaja, pa sam odustala. Nastavila sam sa laganim pušenjem, do pola i nazad, koliko je moglo bez problema. Počela sam da radim sve brže i brže, i mogla sam da vidim kako su mu nabrekle vene na kiti. Znala sam da će uskoro biti i sperme. Zanela sam se. Radila sam dosta brzo, jer sam bila jako napaljena. A i on mi je gurao glavu prema jajima. U jednom trenutku, kada mi je bilo žao da on svrši, izvadila sam ga. I počela da se mazim sa njim. Moja pljuvačka je bila po njemu, a onda se prenela na moje obraze i usne. Kada sam pomislila da će da se smori, vratila sam ga u usta i gurnula ga sebi do krajnika. Nešto je poteklo iz mojih usta, mislila sam da me je ovo nateralo da povratim, ali ne, to je bila njegova topla sperma. Zatim sam ga brzo izvadila i ostatak sperme stavila sebi na facu. Prskao mi je i po očima, ali sam srećom imala naočare na njima. Prskao je i po kosi, i po usnama, i po bradi. Cela sam bila okupana njegovom spermom. Cela sam bila ulepljena. A on? Onaj višak je obrisao o moju kosu, vratio ga u farmerice i otišao uz reči:
- Dobro, ne moramo da se jebemo, i ovo je bilo dosta. Javi se nekad. Klečala sam tu još neko vreme, sa širokim osmehom na licu, sva ulepljena. Posle tuširanja, učenje je bilo još bolje. Preporučujem svima.



Korisnik

Samo ONI koji uzivaju da puse razumeju

Korisnik

Svaka cast predicts prica