Spavala je kod mene

Bio je letnji raspust. Ja jako mlada, a napolju vrelo. Nismo jos pocela da izlazim po klubovima, već je to bilo od parka, do klupice, do zidića. Jednog dana, sećam se, bio je petak, Marija je izašla sa mojim društvom. Pošto je bila sa drugog kraja grada, javila je svojima da će prespavati kod mene. Ostale smo do dva, pola tri napolju, kada je ekipa počela da se osipa, pa smo i mi same otišle kod mene. Ušle smo tih, pravo u moju sobu. Istuširala sam se prva, zatim i Marija. Spavala sam i inače na francuskom krevetu, tako da nismo morale da se guramo. Kada sam videla Mariju, prvo u vešu, onako jako zgodnu, kasnije i uvijenu u peškir, moram priznati, ništa posebno nisam primetila. Čudim se i sama sebi sad kad se setim. Pogotovo zato što znam da je Marija jedna od najzgodnijih devojaka. Velike, oble grudi, mala zategnuta guza, duge tanke noge. Kosa plava i prava, oči crne. Samim izgledom i namigom oka, tako u vešu, ona poziva na sex. nebitno kog si pola, orijentacije, da li voliš plave ili crne. A ja kao ja, običan prosek - crna, mršava velikog zategnutog dupeta, a malih grudi sa lepim bradavicama, visoka, dugih nogu. Ne verujem da je ni ona išta osetila.
No, nije više ni bitno, došao je trenutak da legnemo. Obučene u majicu i gaćice, ležimo, pokrivene nekim velikim peškirima. Vodimo neki neobavezni razgovor i šaltamo kanale na TV-u. Morate shvatiti, da to još uvek nije bila era interneta, već si za dobar pornić morao da čekaš TV1000 posle ponoći. I tako naletesmo i mi na jedan.
-Iiiiiiju! Šta je ovo, nisam ni znala da postoji na teveu! - uzviknula sam iznenađenja.
-Ja sam znala! Uhvatila sam mlađeg brata jednom. Hej, zašto gasiš, hajde i mi da vidimo.
-Zašto bi gldale, pa mene ovo ne zanima?
-Zato što nemamo mnogo iskustva, i zato što nam je ovo prilika da vidimo nešto novo! - odlučno je odgovorila Maja, otela daljinski i sakrila negde.
Nisam znala šta da radim, pa sam eto i ja gledala. Gledamo porniće već desetak minuta, a oni se smenjuju, jedan po jedan, jedna po jedna i sve tako u nedogled. U jednom trenutku izlaze momak i dve devojke.
-Jao, lezbejke. - razočarano sam rekla.
-Ohoho, pa ti ipak gledaš?
-Bacila sam samo pogled.
-A i šta fali lezbejkama, treba sve probati u životu. - odgovori mi smelo, uz onaj isti namig sa početka priče.
Šta mi se dešava? Zašto mi je srce zalupalo na trenutak? Ma tripujem nešto. Hej, vidi one dve. Stvarno su dobre. I još ovako u trojci. Valjalo bi ovo probati. Hej, šta to Marija radi, zašto joj je ruka na gaćicama? Sigurno češka butinu.
Jako sam naivna. Nisam ništa kapirala u početku. Kasnije, kad sam osetila vlažnost kod sebe, sve mi je bilo jasno. Pogledam Mariju, a njoj jedna ruka i dalje među nogama, druga na grudima.
-Marija, ti to masturbiraš ispred mene?
-Oprosti, zanela sam se, a mislila sam da ti neće smetati. Znamo se tolike godine, a ovo me napalilo. Neću više, obeća...eeeeej! Zašto me dodiruješ?
-Ne znam šta mi je. Imam potrebu posle ovoga da istražujem žensko telo.
-Verujem, ali ne znam da li sam spremna.
Ovo je rekla, i stavila je ruku na moje dupe. Dala mi je znak. Nastavile smo da se mazimo, i približavamo dok se polako nismo poljubile. Više reči nije bilo, samo poljubci, uzdasi, maženje. Polako sam je zavukla ruku ispod majice, milovala joj leđa, pa preko stomaka prešla na grudi. OGROMNE SU! Trudim se, ali ne mogu da primetim gde su njene reke. Shvatim da su na mojoj guzi sve vreme. Dok sam se ja opasuljulila, ona nije imala majicu, a ja gaćice. Počinjem da joj ližem već ukrućene bradavice, a ona meni lagano širi noge. Osetim da su se butine slepile od mojih sokova. Gurnem njoj ruku u gaćice, kad i ona isto vlažna. Vrlo lagano su joj spale posle toga, a ja i dalje tvrdim da ih je ona skinula. Bilo kako bilo, sad smo bile obe nage, jer sam i ja svukla moju majicu. Legla sam preko nje. Mazila je po plavoj kosi, jednom, a po klitorisu drugom rukom. Čula sam stenjanje. Shvatila sam daj pravi trenutak da siđem dole, tako reći. Osetila sam svu toplini, lepljivost i ukus ženskih sokova. Nisam verovala da ovo može biti ovako zanimljivo. Malo sam se zanela, pa nisam obraćala pažnju do jednog trenutka kada je vrisnula i umalo probudila moje roditelje. Srećom nije, ali nesrećom, nisam očekivala da će svršiti. Meni u facu. Onako ulepljena sam, pomalo iznervirana uzela peškir i počela da se brišem. Kako sam bila na kolenima sa raširenim nogama, u jednom trenutku sam samo osetila nešto na svojoj ribici. Sklonim peškir, kad ona se podvukla. Ne znajući šta ću, što od neiskustva, što od one toplote u stomaku i gurdima, ja se malo spustim i moja zategnuta guza počinje da dodiruje njeno čelo. Tad sam dobila, čini mi se najbolje lizanje od prvog lizanja, pa sve do poslednjeg kojeg sam imala skoro. Ulazila je u mene, malo jezikom, malo prstima, ma čime je stigla. Uhvatila sam njene grudi, čini mi se da su joj kapilari popucali. Ona je lizala nekim jako čudnim tempom, koji mi je sasvim odgovarao. Malo sam mazila i svoj klitoris, pa sam shvatila da ću svršiti. Pošto sam znala da nije baš prijatno to uraditi njoj na faci, pokušala sam da se sklonim, a ona me je uhvatila za kukove, otvorila usta. Nakon svršavanja je samo rekla
-Sad smo jedan-jedan...