Mlada nimfomanka III deo

Marija je posle svega bila presrećna. Kada je stigla kući, nije znala šta će od sebe. Skakala je od sreće, i šetala levo desno sa ogromnim osmehom. Davno nije probala nešto tako lepo, i zabranjeno, a po malo i ukusno, kako je mislila. Shvatila je da ne sme da ispusti Petra. Da mora biti njen. Želela je seks. Divljački seks sa Petrom. Što pre. Možda čak i večeras. Petar je više puta prespavao kod nje, a i njena soba se nalazi na spratu, pa njeni ne bi čuli ništa, nadala se. A pritom, nivo adrenalina bi bio daleko veći, samim tim i seks bi bio mnogo bolji. Poslala mu je poruku: "Dođi kod mene da pričamo. Ja nisam sama, pa ćemo sigurno pričati". Čim je primio ovu poruku, bio je srećan, ali i razočaran, jer neće ništa da bude između njih. Ipak, potajno se nadao. Odgovorio je da će stići uskoro, otišao je u kupatilo, okupao se, obrijao preponsku zonu, i cela jaja. Za svaki slučaj. Obukao se tako da je istakao svoje mišićavo telo. Otišao je kod Marije, kolima, kako bi što pre stigao, iako su bili u neposrednoj blizini. Na vratima ga je dočekao stric, sa kojim se Petar pozdravio, i otišao na sprat pravo kod Marije. U sobi je zatekao Mariju u bademantilu.
-Obuci se, aman! - ljutit je bio Petar
-Sad ću, sad sam sa kupanja, izvini. Večeras spavaš ovde, imamo mnogo da pričamo. Idem da obavestim moje. Molim te, okreni se, dok se obučem. - odgovorila je Marija. Sve je ovo bilo smišljeno. Postavila je ogledala u sobi da Petar nije imao gde da se okrene, a da ne pogleda u nju. Javila je svojima za Petra. Vratila se u sobu, Petar je ugasio TV, koji je gledao do tad, pozvao je da sedne pored njega na krevet, i upitao:
-O čemu si htela da pričamo? - upitao je, praveći se da pojma nema.
-O nama. O ovome što se desilo. Znam da je zabranjeno, ali meni se svidelo. Iskreno. Mnogo mi se svidelo. Pogotovo danas. Ovo svakako mora biti tajno, ja bih da tako i nastavimo. - spremno je odgovorila Marija.
-Sve je to meni jasno, ali opet... šta znam... preterali smo, realno... ipak su naši više od prijat... Marija, šta radiš to???! - zavapio je Petar, kada je ugledao Mariju, koja je, na njegovo zaprepašćenje stajala u brusu, i sa njegovim kurcem u ruci, preko farmerica.
-Kako šta? Pa ono što najbolje radim - spremno mu je odgovorila.
-Ovo je stvarno previše. Može i neko da uđe, i onda smo ugasili. Stvarno ne mogu sad, obuci se. - jedno je govorio Petar, drugo njegov kurac.
-Psssst, ako tako nastaviš, stvarno će doći. Samo ćuti i opusti se. - smirivala je Marija situaciju. Ustala je potom, skinula i onaj šorcić, i ostala ispred Petra u tangama i brusu. Petar je uzalud pokušavao da sakrije kurac. Kleknula je ispred njega i otkopčala mu je farmerice. Izvadila ga je iz bokserica i počela lagano da drka.
-Hm, da prekinemo, a ti si ga slučajno obrijao - sa podsmehom je rekla - ček, ček, pa ti si i jaja cela izbrijao? Ijaaaaao, kako ja to volim, kad je muškarac uredan.
-Radim to često, nije vezano za tebe - lagao je - slučajno se potrefilo.
-Pa, za to što je slučajno, dobijaš nagradu. - rekla je Marija uz namig i osmeh. Dobio je prvo deep throat, a potom, nakon što ga je izvadila, prešla je na jaja. Sisala je prvo jedno, dok je lagano drkala, pa potom drugo, pa na kraju je oba uspela da nagura u usta. Tako reći, ona ih je vakumirala. Sve vreme ga je gledala u oči. Znala je da je kontakt očima najbitniji. Primetila je da je zažmurio, a malo kasnije i zinuo. Znala je da uživa. Počela je da ga liže od jaja do glavića, a u povratku ga je ljubila. Petar se izbeuzumio. Marija je potom skinula brus, i počela je da mu ga drka sisama. Petru se ovo nije svidelo, pa ga je izvadio iz sisa, i nabio nazad u usta. Ova njegova snaga, jačina, i ova drskost su je još više napalili, pa je pušila sve većom brzinom, dok joj je srce nenormalno brzo kucalo. Sada je i Petar osetio svoje kucanje srca, toplinu, znoj koji ga obliva, ustao je. Marija se osetila još poniznijom, a samim tim i daleko napaljenijom. Njene sise su počele da se tresu, kao da je u dogi stajlu, i u analnom ili vaginalnom, a ne u oralnom seksu. Bila je velika brzina, počela je i vilica da je boli. Kada je Petar počeo da stenje, znala je da se bliži kraj. U tom trenutku, dok joj je kurac bio u ustima, počela je i sperm da curi. "O Bože! Napkon je svršio, otpade mi vilica!" - pomislila je, pre nego što se nasmešila ustala i počela da skida i tange.
-Šta radiš to? - upitao je začuđeni Petar.
-Kako šta? Hoću da me jebeš, valjda sam zaslužila? - upitala je Marija, ovaj put vidno iznenađena.
-Ti misliš da se to tako lako dobija? - rekao je Petar i uhvatio je čvrsto za vilicu, zbog čega je počela da se saginje. Potom ju je ščepao za kosu i privukao sebi - Naravno da neću da te jebem! Ti si moja kurva, jebaću te kad ja budem hteo.
-Razumem. Izvinite, gospodaru. - rekla je ovo ponizno, što ju je još više palilo. Bila je prezadovljna. Ovo iščekivanje je za nju bio samo plus. Nakon toga je Petar prespavao, ali se te noći nije ništa desilo između njih. Znao je da će čekanje samo povećati želju, pa nije ništa pokušavao. Bio je presrećan i on. Za laku noć ju je udario po dupetu, i poželeo lepe snove.