Potera (GAY priča)

-Tokom celog dana vladalo je pravo ludilo na ulici iznad podzemnog prolaza gde se nalazila radnja u kojoj sam radio,gužva u saobraćaju,zvuci policijskih sirena parali su uši i doprinosili haosu,nekoga je jurila Policija,nešto se desilo ali mene to nije mnogo pogađalo već sam bio posvećen svom pozivu iskusnog Obućara.
-Zadihani mladić obliven znojem utrčao je u moju radnju,

,,Jure me,moram se negde sakriti,,-zaurlao je na sav glas,snažna muškarčina a tako je stajao bespomoćno predamnom,tresao sam se da li od straha ili uzbuđenja ali sam osetio da mu moram pomoći,poveo sam ga u moje malo kupatilo,samo što sam zatvorio vrata,policija se već stvorila,radnja je vrvela od specijalaca,ugurao sam ga ispod tuša,skinuo gaćice i seo na klozetsku šolju.
-Proveravali su svuda pre nego što su došli do vrata kupatila,ogromna pesnica je lupala o ista,preteći da ih razvali,

,,Otvorite,Policija,,-urlao je Specijalac,otvorio sam,zatekao me je golog do pola kako navodno piškim,iznenađen situacijom nije proveravao za pravo čudo tuš kabinu,povukli su se iz radnje a ubrzo i iz podzemnog prolaza.

,,Otišli su,izađi slobodno,,-izveo sam ga.
,,Nisam nizašta kriv,moji ortaci su pljačkali banku,nagovorili su me da im samo budem vozač,,
,,Saučesnik si,,
,,Kada sam video policiju,pobegao sam i ostavio kola dva bloka dalje i trčao,uspeo sam da im umaknem dovde,,
,,Hajde smiri se,povešću te ja mojim kolima što dalje od centra grada pa se ti negde sakrij dok se ne slegne prašina,,

-Zatvorio sam radnju pre vremena i krenuli smo kolima,on se malo smirio i počeli smo da ćaskamo,opasnost koja još nije sasvim prošla je obojici pomalo podigla Adrenalin i hormoni su proradili,dok sam ga smirivao,stavio sam mu ruku na koleno,sve bliže pomerajući ruku ka njegovom nabreklom šlicu,očekivao sam otpor ali otpora nije bilo i nastavio sam dalje vadeći tu nabreklu kurčinu.
-Stavio sam odmah jezik na taj topli glavić,masirao sam ga usnama i lizao kao svoj omiljeni sladoled,on je uživao u trenutcima mog orala da je zaboravljao sve ono što se dogodilo,pušenje ga je oslobađalo od stresa,ubrzo je svršio puneći moja usta vrućom spermom kojoj nisam dao ni kap da pobegne iz mog grla,taj slatki trenutak trajao je svega par minuta.

-Policijska patrola je snimila moj auto zaustavljen kraj puta,pokušali su da nas legitimišu ali sam dodao gas i dao se u beg sa njim,vozio sam izuzetno brzo ali nisam uspevao da im pobegnem,čim smo se odaljili malo sam usporio i On je iskočio u pokretu odaljavajući se ka obližnjem naseljenom mestu.
-Bilo je uzalud dalje bežati jer je potera bila odlično organizovana,na ulazu u naseljeno mesto bila je postavljena barikada od koje nisam mogao dalje,priveli su me i predali istražnim organima.

,,Zašto si bežao,,-upitao me je jedan zgodan sredovečni inspektor.
,,Iz straha,taj čovek kojeg ste jurili me je naterao da ga povezem iz grada,,-počeo sam da lažem jer nisu imali nikakve dokaze o meni.
,,Kako te je naterao,ispričaj,,
,,Fizički,uhvatio me je svojim snažnim rukama i izveo iz moje radnje gde se krio,,
,,Sigurnosne kamere sa obližnje zgrade su snimile da si potpuno normalno šetao sa njim do parkinga,,
,,Bojao sam se da bilo šta učinim Inspektore,u gaćama je imao dinamit ispod kojeg je bilo mnogo C4,bila bi velika eksplozija,,
,,Naše patrole su prijavile da ste bili zaustavljeni kraj puta,,
,,Sramota me je da kažem šta smo radili,,
,,Reci slobodno,sami smo u kancelariji,,
,,Primorao me je na oralni sex,,-slagao sam sve pokušavajući da zaštitim onog slatkog mačora kojeg su jurili,dok sam nevinim glasom objašnjavao,Inspektor se sve više znojio.
,,Ispričaj,,
,,Bio mu je mnogo veliki,nisam mogao celog da ga stavim u usta pa sam morao jezikom da ližem glavić sa strane,neprestajno mu je vlažio pa sam mrdao kožicu napred,nazad,,
,,Jel uživao,,-otežano je postavljao pitanja dok ga je masirao ispod stola.
,,Da,dahtao je sve vreme,voleo je kada mu jezikom pređem preko cele kite,,
,,Jedino je bio problem ,,
,,U čemu,,
,,Pa....,,
,,Reci slobodno,,-već ga je izvadio i diskretno drkao.
,,Mnogo volim da sisam jaja koja su puna sperme,tako su vrelija a on mi nije dao jer je iz šlica izvadio samo kitu,,
,,Voliš dlakava jaja,,
,,Da,baš takva kao što su vaša,,-iznenadio se kada sam ustao i dopuzio do njega ispod stola,kurac mu je stajao pravo poput pendreka a jaja velika i dlakava u koja sam odmah zaronio nosom,mirisao je kao pravi muškarac,nisam ni trenutak čekao a da ne oližem tu veliku Inspektorsku batinu,bio je veliki i tanak a sočan kao lizalica koju sam lizao u slast,moja opsednutost slatkišima je dovela do toga da sam bio ne strpljiv uvek da dođem do onog slatkog fila,sisao sam ga snažno dok se Inspektor nabijao sve dublje u tapaciranu stolicu,umeo je da kontroliše orgazam pa nije svršio tako brzo ali uskoro je kapitulirao izbacujući spermu u velikim mlazevima po mom licu i kosi jer moja mala usta nisu mogla da prime sve.
-Kada je istražni deo završen ;),poveo me je do sobe za identifikaciju osumnjičenih,izvedeno je 5 muškaraca,jedan od njih je bio onaj macan kojeg su u međuvremenu uhapsili,ja sam trebao da ukažem na njega,bili su iznenađeni kada sam odgovorio negativno,sve je palo u vodu jer nisu bili sigurni da je to on jer su imali nejasne snimke sa kamera.
-Inspektor me je blago kaznio sa par poena u vozačkoj zbog brze vožnje i pustio a onaj macan je oslobođen zbog nedostatka dokaza,njegove drugare su optužili za kompletnu pljačku banke,macan kojeg sam dva puta spasio u međuvremenu mi ga je i stavio u guzu u znak zahvalnosti koju je i oplodio svojom slatkom spermom koju obožavam,sada stalno upada u nju umesto u neprilike što je veliki napredak za društvo :)