Sexy Shop (GAY priča)

-Redovna sam mušterija jednog poznatog Sexy Shop-a u centru Beograda,trenutno nemam dečka pa se samozadovoljavam raznim igračkicama za odrasle,uvek sam napaljen pa mi brzo dosade,uvek želim nešto novo.
-Moju seks kolekciju čine mnogi vibratori,lubrikanti sa ukusom voća i mnogo slatkih iznenađenja,kupujući sam upoznao i sprijateljio se sa devojkom koja je radila tamo.

,,Ćao Sanela,ima li šta novo,,-došao sam predveče pred zatvaranje jer sam izuzetno prohtevan i želim da se samo meni posveti u odabiru seksi igračaka.
,,Dobili smo novi Dildo iz Kine,,
,,Dildo mnogo miriše na lateks,,
,,Ovaj miriše na šumsko voće,,-skinula ga je sa police.
,,Oseti ga u ruci,,
,,Tako je vruć i vlažan,,
,,Dobro su ga uradili,verna replika,,
,,Koliki je,,
,,Na kutiji piše da je 18 cm,,
,,to mi je mnogo malo a i tanko,,
,,Ne znam kako da te zadovoljim,ipak si nam redovna mušterija,,
,,Treba mi nešto veliko i prirodno,,
,,Imam nešto u magacinu za tebe ali još nije izloženo na polici,,-uhvatila me je pod ruku uz osmeh i povela iza,bila je tako tajanstvena.
,,Šta imaš za mene,,-bio sam nestrpljiv
,,Jedan model iz Bosne,pristigao juče,,
,,Nisam znao da se Dildo proizvodi u Bosni,,
,,Oni su najbolje izrade,,

-Došli smo u Magacin koji se nalazio u podrumu prodavnice,iznenadio sam se kada sam umesto kutije sa seksi igračkama ugledao njihovog novog Magacionera koji je došao iz Sarajeva da radi kod njih inače rođak vlasnika prodavnice,visok,jak,go do pojasa,samo u farmerkama,prenosio je svojim snažnim rukama sve one kutije i slagao.
Sanela mu je nešto šapnula uz osmeh gledajući u mene,nisam čuo šta mu je rekla ali je klimnuo glavom zadovoljno gledajući me svojim plavim očima,Bosanac sa plavim očima,trnule su mi noge od uzbuđenja.

,,Alen,,-pružio mi je ruku,kada sam čuo taj akcenat,počeo sam da vlažim u svojim tangicama.
,,Ivan,,-jedva sam progovorio.
,,Skini se,,-rekao mi je dok je svlačio svoje farmerke,zaleđeno sam gledao tu kurčinu od 20 cm koja je krasila njegovo međunožje,lep glavić,tvrd,velika jaja,tako po mojoj meri,original koji nijedan dildo na svetu nije mogao da zameni.
-Nisam imao snage da se skinem pa je Alen to uradio umesto mene,ostao sam u tangicama,napalio se još jače kada ih je video kao i moju sočnu guzu u koju je jedva čekao da stavi jezik,tonuo je u moju sočnu rupicu koja je neprestajno vlažila dok je svojim snažnim šakama širio guzove,ljubio ih je.
-Smirio sam se potpuno terajući tremu kada sam ga stavio u usta,kakav dildo,pravi kurac,vruć koji pulsira u ustima je bila prava stvar koja mi je dugo trebala,jači od leka,slađi od šećera.
-Naslonio sam se na kutiju i naguzio sam se,želeo sam da mi ga gurne,iscedio sam ceo lubrikant od višnje kako bi što lakše uleteo,vrisnuo sam naglas kada mi ga je uvalio do jaja onako muški,bio je nestrpljiv i zagoreo,želeo je samo da kara,da se istrese a meni je prijao takav mužjak,želeo sam da me razbije od kite,falila mi je takva muškarčina,bilo mi je dosta plastike,lateksa,krastavca i banane,pravo muško,bio je u meni do jaja,na toplom i sigurnom mestu.
-Dok me je razvaljivao,držao me je snažno kao što mužjak drži svoju ženku,vrištao sam kao pičkica dok mi je svršavao u guzu,prijao mi je svaki mlaz njegove tople sperme.
-Obukli smo se posle tako dobre jebačine,razvalio me je tako da sam jedva išao uz stepenice,zadovoljan i sretan jer sam našao ono pravo.

,,Kuća časti,,-poslala mi je Sanela poljubac

-Nastavio sam da posećujem tu prodavnicu ali uz veliku uštedu jer sam imao vaučer da pazarim po stoprocentnom popustu u magacinu ;)



Korisnik

možda Wink

Korisnik

istinita ili ne? Smile

Korisnik

Lepa prica