Podmetnut oglas

Bilo je to pre oko 20godina. Radio sam u jednoj gradjevinskoj firmi,u brigadi sve mladici skloni zajebanciji i sali. Tada sam bio u vezi sa jednom malom! Nisam ni slutio,sta su kolege smislili i sproveli u delo. Zvoni telefon,nepoznat broj,ja se javljam,kad ono kao grom iz vedra neba glas starije gospodje i kaze:,, dodji da me jebes"! Ja ostao bez teksta,zatecen nastalom situacijom,upitah otkud joj moj broj i o cemu se radi.? Kaze mi sta se pravis blesav iz oglasa u seksi novinama! Odmah mi na pamet palo da su mi to kolege podmetnuli. Da nevolja bude veca telefon je poceo da zvoni po dvadeset puta na dan.Javljali se razni,od pedera,gospodja do parova. I tako jedan dan me pozove jedna gospodja 40g.iz kikinde,i ja pomislih pa kad je situacija takva kakva jeste da je okrenem u moju korist! Ona niska medicinska sestra,a muz policajac,blagi invalid i nekada jako ljubomoran covek.on joj je prvi bio i ozenio je. I tako posto je imao zelju da testira svoju nekadasnju ljubomoru predlozio je zeni da se pojebe sa nekim ispred njega. I tako se ona javila na oglas. Vece cekam bus za kikindu i razmisljam sta ti to treba,mozes i imas tu na svaki drugi cosak ali zelja za osvetom kolegama je jaca. Autobus prolazi i nestaje na stanici,ja razocaran odlazim kuci.Posle 40minuta zvoni telefon,ona je,pita gde si? Ja joj objasnjavam da autobus nije stao na tu stanicu,na sta ona odgovori da sam se uplasio! Rekoh jo sutra dolazim sto posto.tako i bi! Glavna autobuska stanica u kikindi,izlazim iz autobusa,novine ispod miske kao znak raspoznavanja,prilazim ogradi i vidim par on visok krupan kao i ja dok ona mala,meni do grudi ali elegantno popunjena! Upitah, da li mene cekate,odgovor je bio potvrdan.
Vozimo se taksijem,izlazimo iz grada,mene neka jeza hvata,u glavi pitanje sta mi je to trebalo.Stizemo do neke vikendice,izlazimo iz taksija i ulazimo unutra.mala soba u g . sto ,stolice i u g primetih samo pokribace dole bez kreveta.
Seli smo za sto uzeli po pice i pocela prica,da vas nedavim detaljima.
U jednom trenutku ja ustadohi rekoh da moram napolje na trenutak! I dok sam bio napolju cuh kako joj muz tiho govori da preuzme inicijativu.
Ulazim a ona stoji ispred mene u belim gacicama i brusu,pridje mi i krenemo se ljubiti! Uhvatih je i polozim na one pokrivace,i poceh je ljubiti po vratu,ogromnim sisama,stomaku i na kraju skinuh joj gace,i poceh joj lizati. Imala je opor ukus ali nije mi toliko smetalo,uzivala je dok sam joj rukama mesio sise,a jezik sarao po ribici.tako je i svrsila prvi put,podigoh se namestih gaa i polako udjoh u nju,bila je jako tesna,tada je pocela da vristi, ,,joj boze moj" tada je muz upita da li joj je lepo,verovatno zabrinut,na sta je ona uz jecaj odgovorila sa kratko ,,da" posto imam problem sa svrsavanjen,ne mogu da zavrsim dok se ne namestim kako mi odgovara,propisno sam je izjebao dok nije i drugi put svrsila,tada se namestih i jos koji ubod,izvadih ga i isprskah po stomaku i grudima. Sedoh pored,ona ustala ali ga iz ruke ne ispusta,mazi ga svo vreme. Muz je pita da li joj je bilo lepo,na sta ona uz osmeh odgovori,,predivno" on rece " bogami nije mi sve jedno bilo dok sam gledao,u jednom trenutku doslo mi da ustanem i da te mlatnem"-rece uz osmeh.
I dok smo nas dvoje pricali u jednom trenutku ona se sagne i poce da mi pusi. Ljudi,bolje pusenje u zivotu nisam imao,celog ga je gutala,sa toliko zelje,da sam se i sam iznenadio kako me je dovela brzo i lako do jos jednog svrsavanja! Napunih joj usta,samo se nasmejala i progutala.ja se zavalih ,zapalih cigaretu,a ona ustala prisla muzu i izvadila mu ga i pocela da mu pusi. Nije dugo trajalo,jer je svrsio brzo. Obukli smo se popili po pice i odveli me do autobuske stanice. Zahvalili mi i rekli da bi voleli opet,na sta sam seja nasmesio i rekao da cemo se cuti. U ponedeljak na poslu sam ispricao momcima dozivljaj,slusali su u neverici.

Nadam se da ce vam se svideti



Korisnik

Lepo pise pre oko 25g,dosuse malo sam se preracunao,imao sam 20g. A sad 39,tako da za to si upravu!!!, a za ostalo bih voleo taj par ako procita ovo da prokomentarise

Korisnik

moram da Vas ispravim...pre 25 godina nije bilo mobilnih telehona...za ostalo sumnjam da je bilo bash tako