Moj pocetak - II dio

Sledeci dan kad sam se malo otreznio sam ludio od straha da ce reci nekome. Kako da ga pogledam u oci i sta ce sad da se desi? Dobio sam poruku. Da li si za to da veceras odemo na bilijar i da popijemo koje pivo. Nisam htio da ga odbijem, jer sam se sigurnije osjecao kad je blizu mene, jer tako valjda nece reci nikome dok sam ja u blizini. Odgovorio sam da moze. Nasli smo se oko 19.00 otisli do kluba i poceli sa partijama. Ponasao se kao da se nista nije desilo noc prije, sto je i mene opustilo. Smijali smo se i zajebavali ko je bolji, a ko losiji. Klub je zatvorio oko 11, pitao me je jesam li za jos koje pivo da kupi u trgovini i da odemo kod mene opet, jer mu je bilo rano da ide kuci, a naceo se sa pivom taman. I ja sam htio da popijem jos koje pivo, pa sam pristao na to. Kupili smo par limenki, jednu dvolitru. kad smo stigli kod mene, malo smo pricali i predlozio mi je da opet igramo poker. Znao sam da cilja da se ponovi situacija od sinoc, ali sam pristao u nadi da cu mozda ja sad pobjediti i da cemo biti onda jedan : jedan. Ovaj put smo pili casu od deci piva na eks, umjesto casica rakije. Nakon sat i pol piva je nestalo, a onda sam ja njega upitao:
- U sta cemo sad da se kladimo?
ON: - Veceras ce gubitnik glumiti curu pobjedniku?
JA: - Uredu. - rekao sam bez razmisljanja, a nadao sam se toj pobjedi kako bi bili jedan : jedan i onda bih bio siguran da me nece nikom izdati.

Karte su bacene na stol, i on je ponovo imao jacu kombinaciju od moje. U glavi mi je bubnjalo i ponovo sam se osjecao porazenim. Rekao mi je:
- Pa malena sta cemo sad? - gledao me je nasmijeseno i provokativno.
Srce je ponovo pocelo da mi lupa jako i odgovorio sam: -Ne znam, ti mi reci.
Rekao mi je: -Pokupi case sa stola i operi ih, to je zenski posao.
Iznenadio sam se takvim odgovorom, ali sam ga poslusao i vrlo brzo se nasao nad sudoperom. Nakon minut mi je prisao sa ledja i uhvatio me za guzu, poljubivsi me u vrat saptajuci mi: - Nakon toga, otidji do spavace sobe i nadji sto vise zenskih stvarcica i obuci to na sebe. Zelim da te vidim kao pravu djevojku.
Najezio sam se od uzbudjenja i od same pomisli na to, Trnci su me prolazili cijelim tijelom, ali sam mu odgovorio: -Pretjerujes!!
On mi je samo kratko odgovorio: Izgubio si.,- zatim se okrenuo i otisao u dnevnu, sjeo i zapalio cigaru.

Ja sam vrlo brzo zavrsio sa sudjem, i otisao u spavacu. Nije tu bilo puno stvari, jer je to od moje nerodjene sestre koja zivi na selu, pa kad dodje u grad sprema se u mom stanu i prenoci vikendom, jer nema prevoz ni autobus do ujutru za povratak kuci. U regalu je bilo par majica, jedne teksas hlace, jedan minic i jednu haljinicu.
Uzeo sam taj minic i jednu od tih majica koja je bila providna. Ta nerodjena sestra je od mene starija 4 godine, a ja sam mrsavije gradje, pa mi je velicina odgovarala mada me je malo stezalo. Bezveze sam otvorio ladicu i nasao jedan grudnjak, par stramplica samostojecih crne boje, jedne tangice i jedne zenske bokserice. Iznenadio sam se i uzeo sve osim bokserica. kada sam obukao stramplice, tangice, grudnjak, minic i tu majicu, stao sam pred ogledalo. Uzbudio sam se i drhtao od strasti i adrenalina.Usao sam brzo u wc i kraj ogledala nasao karmin. Stavio sam i njega, a zatim sam trazio u hodniku da li ima jos ista od obuce. bile su stikle i sandale sa visokom petom. Stiklice su mi bile pretjesne, ali sam sandale mogao obuti. Nakon sto sam se obuo, usao sam u sobu pogledao se jos jednom i bio fasciniran kako izgledam. Udahnuo sam duboko i krenuo prema dnevnoj.
>>(od ovog dijela price, dalje cu pisati u zenskom rodu)<<

Kada sam otvorila vrata dnevne, pogledao me je i sa vidnim odusevljenjem dobacio: - Opa malena, fantasticna si!!!
Ja sam se malo postidela, zacrvenila, a on je ustao i prisao mi. Uhvatio me je za ruku i okrenuo u krug da me bolje odmjeri.
Pitala sam ga: - Jel to to? Jel se mogu sad presvuci?
ON: -Polako slatkice, tek smo poceli. -Rekao je i ponovo me poljubio u vrat , spustajuci ruku na moju guzu.
JA: -Sta mi radis to? - govorila sam, a osjecala sam se kao hipnotisana i polako prepustala. Sjetila sam se noci prije i pozelila sam ponovo da mu pusim. I da sam htjela, nesto mi nije dalo da ga prekinem.
ON: -Ssss, opusti se i uzivaj.Noc je duga pred nama. Veceras cu te naciniti pravom djevojcicom. - rekao me je i poljubio me na francuski nacin.
JA: -Ti nisi normalan. -govorila sam mu sapatom, a noge su mi klecale.
ON: - Hajdemo polako u sobu - uhvatio me je za ruku i polako poveo prema vratima spavace sobe.

Ponovo me je poljubio, a zatim moju ruku sebi stavio na kurac. - Pozelio te se od sinoc. Zelis ponovo da ga ljubis i mazis jezikom? - rekao je. Samo sam potvrdno klimnula glavom, a on je poceo da raskopcava hlace. Polako sam se spustila na koljena, i spustila mu hlace do koljena. Pocela sam da mu ljubim kurac preko bokserica i da mu masiram lagano jaja, a on mi je govorio: -Tako malena, samo nastavi. Lagano sam mu spsutila i bokserica i uhvatila ga kod korijena i pocela lagano da drkam. Prislonila sam jezik na glavic i pocela da ga lizem. Otvorila sam u usta i primila ga do pola i pocela lagano ritmicki da mu pusim. - ahhh too mi radi, bices ti izvrsna kurvica. Uf... kako je dobro. - dobacivao mi je. Nakon par minuta me je zaustavio i rekao: -Polako svrsicu. Ne zelim prebrzo da svrsim. Cega te jos toga.- pridigao me je sa poda poljubio, a zatim postavio cetvoronoske na krevet..Zadigao mi je minic i lagano me udario po guzi. -Kako si dobra kurvice mala. Sta cu da ti radim. - dobacivao je. Ja sam bila toliko napaljena da sam mislila da cu eksplodirati svaki cas. Otisao je do wc-a, zatim se brzo vratio sa kremom u ruci. Znala sam sta me ceka, ali zelila sam to. Bila sam previse uzbudjenja da bi sad stala. Prisao mi je polako i pomjerio tangice u stranu, i kad sam ocekivala prst sa kremom na guzi, osjetila sam njegov jezik. Toliko mi je to prijalo da sam pocela lagano da stenjem i da mu govorim. -Ahh... samo nastavi, nemoj da stajes. - On je pokusavao da gurne jezik u moju guzu, a ja sam se svi vise opustala i zelila ga. Onda je namazao prst i polako poceo da mi masira analni otvor. Polako je gurnuo jedan prst i poceo lagano da ga gura i vadi. Prijalo mi je to i sva sam drhtala od uzbudjenja, Nakon par minuta je ugurao i drugi, Lagano me je sirio. -Kako si samo uska droljice mala. - Palile su me te njegove rijeci. Odjednom je ustao i rekao: - Vrijeme je da izgubis nevinost i da postanes prava djevojcica. -i osjetila sam njegov kurac na svom ulazu. Poceo je da ga gura. Bolilo je, a ja sam stisnula zubima i trpila. Usao je glavic, a ja sam zakukala i rekla da me boli i da stanemo. -Opusti se slatkice, mora malo da boli prvi put. Za dva minuta ce ti biti fino i uzivaces kao prava curica. Neces zeliti da stanem i trazices jos. - govorio je i polako ga vadio i gurao. Onda je stao i naglo ga gurnuo do kraja. Vrisnula sam i pokusala da ustanem, ali je on legao preko mojih ledja i rekao. - Gotovo je, opusti se sad. Umirila sam se, a suze su mi krenule na oci. On je poceo polako da me tuca, a ja sam osjecala njegova jaja kako me lupkaju po guzi. Bol se polako istupio, a ja sam pod svakim njegovim naletom uzivala vise i vise stenjala.
prosaptala sam: -Jebi me.
ON-Hocu ljubavi jebacu te. Jesam ti rekao da ce ti se svidjeti.- polako je ubrzavao tempo.
JA: - ne zelim da stanes, samo me jebi. Tvoja sam djevojcica. - govorila sam u bunilu.
ON: - hocu malena, od danas ces biti moja kurvica i jebacu te kad pozelim. - rekao je malo glasnije.
JA: -uredu ljubavi. Od danas sam tvoja kurvica i radi mi sta god pozelis. - buncala sam.
ON: - Blizu saaam!!! - stenjao je i napunio mi guzu vrelom spermom.
Kako mi je bilo samo fino. Mislila sam da cu se onesvjestiti, Tad sam svrsila i ja, bez ijedan put da dirnem kurac.

Okrenula sam se prema njemu, poljubila ga i zamolila da ovo ostane zauvijek nasa tajna. On mi je rekao da zeli vec dugo moju guzu, samo nije znao kako da dodje do nje. Primjetio je u mojim ocima, da zelim to da probam. Rekao mi je i da se osjeca kao da je samnom u vezi, a tucali smo se kad smo god mogli, s tim da sam ja naravno morala biti sredjen. Kasnije mi je donosio krpice od svoje sestre i kupovao mi je takodje stvarcice koje je zelio da nosim dok me jebe. I tako me je nacinio djevojcicom i ono sto danas ja volim da radim. Kad muskarac u sebi probudi zensko, ne moze ga vise ugasiti...

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Hvala puno babinkuk70. Ljubim te.

Korisnik

Divno,uzivala sam u tvojim dozivljajima.Cool si,amore!

Korisnik

u pravu si skroz za ovo poslednje,a i osecaj sperme u guzi je neopisiv!