Moj pocetak - I dio

- UDVOD -

Ovako, ovo je moja prva prica i krenucu kako je to krenulo od samog pocetka, to jest kako se sve izdesavalo.Jos dok sam bio malen, dok sam se jos pitao sta je sex, i dok sam krao erotske novine od oca iz regala, na sami pogled golih cura dizao mi se. U moje vrijeme mladosti, malo je ko imao kompjuter, tako da nisam mogao da dodjem do nekih video snimaka, pa sam uzivao gledajuci samo slike. Sjecam se jedne slike gdje je jedna djevojka zmirila smrknuto dok joj je kurac bio u pici. Mislio sam da je boli i da je zgrcena. kako je vrijeme odmicalo, tako je doslo i do mog prvog drkanja i osjecao sam se fantasticno. Sa 14 godina sam pogledo i par video klipova i shvatio sam da cura kad zmiri i stenje ustvari uziva. Jednostavno me sve to fasciniralo. Zamisljao sam kakakv joj je osjecaj? Kakvo je to zadovoljstvo? Koliko uziva u tome? Drugo sto me dosta palilo su stramplice, posebno samostojece. Jedne prilike sam usao u wc da pisam i vidio sam na striku stramplice od stare. U tom momentu sam pozelio da ih dirnem, pa cak i obucem da vidim kakav je osjecaj biti u toj tkanini. Obukao sam se polako, pazeci da ih ne poderem, pogledao sam se u ogledalo i digao mi se munjevitom brzinom. Okretao sam se par puta i gledao, a srce od uzbudjenja mi je htjelo iskociti iz pluca. Skinuo sam se i izasao iz wc-a. Cijeli taj dan sam bio pod utiskom od stramplica. Zelio sam to da ponovim. I ponovio sam to par puta, ali sam ukrao i tangice iz maminog regala i kad sam bio tako obucen, osjecao sam se zanosno. Pubertet je polako uzimao svoje, hormoni su se tako mjesali, a pubertet se sa mnom poigrao na poseban nacin, jer sam imao malo podignutu guzu i u uskom sorcu je izgledala bas zenskasto i jebozovno. Sa 16 godina mi je otac kupio stan i rekao da cu da dobijem kljuc tek kad budem punoljetan, ali sam ga ja znao krisom uzeti i otici sa drustvom tamo, kako bi smo popili koje pivo.Takodje, sa 16 sam prvi put spavao sa curom i bio sam presrecan, ali 18-e godine sam dozivio nesto, sto mi je preokrenulo zivot u korijenu. Od 15- do 18-e godine sam prestao da oblacim tangice i stramplice, cak nisam ni razmisljao o tome.

Jedne veceri kolega je bio kod mene i dosadjivali smo se. Napolju je kisilo, a mi smo pricali o raznim temama zivota i ispijali rakijicu. Poceli smo da igramo poker cisto onako iz dosade. Onda je rekao ko izgubi, pije na eks. I tako smo poceli da se kladimo. Razmjer pobjeda i poraza kod obojice je bio prosjecan, tako da smo bili pripiti i jedan i drugi. Rakije vise nije bilo, a podjelili smo karte za novu rundu. Kada smo shvatili da bukvalno uloga nema, poceli smo se smijati i predlagali sta sad ko izgubi. Rekao sam ''ko pobjedi, pali cvoku drugome''. Odbio je. Rekao sam ''moze samar?'' , a on ''ma necemo se tuci sad ovde.'' Pitao sam ''Sta cemo onda?'', razmisljao je desetak sekundi i onda se opalio smijati i rekao ''gubitnik pusi pobjedniku''. Zinuo sam u cudu i gledao ga, a on je rekao ''kad ti lupas gluposti, lupacu ih i ja''. Da li iz inata ili sto sam bio pripit ili sto me trznulo to pitanje, rekao sam ''Moze. Ako smijes hadje''. kao da ga je iznenadio moj odgovor, ali je pristao. Karte smo otvorili, amene je udarao adrenalin. Imao sam samo jedan obican niski par, ne sjecam se cega, dok je on imao triling dami. Onda mi je rekao, '' eto tako kad zelis da se kladis. Sad fino dodji i uruci mi nagradu''. Trazio je da mu i hlace ja raskopcam. Kleknuo sam polako do njegove stolice i lagano raskopcao hlace, a zatim mu i bokserice skinuo do koljena. On je poceo da uzdise brze, jer je vjerovatno bio uzbudjen zbog slijeda situacije. Poceo sam polako da ga drkam, povremeno mu navlaceci kozicu.Imao je kurac oko 16 cm prosjecne debljine. Rekao mi je sapatom: '' Pocni polako'', stavio ruke iza glave i zmireci zabacio glavu nazad. Poceo sam da ga lickam po glavicu, zatim od korijena do vrha pa nazad do jaja. Sto sam to vise radio, vise mi se svidjalo. Zatim sam poceo da mu sisem glavic i spustao sam glavu dok mi nije dosao do grla. Postepeno sam ubrzavao, povremeno kruzeci jezikom preko rupice. On je uzdisao i govorio '' Joj kako si dobar? Mora da si ovo ranije radio... ah sta mi to radis??....''
Osjecao sam se totalno drugacije. Uzivao sam i ja. Zamisljao sam da sam cura kao ona u pornicima. Slike su mi prolazile njihovih lica dok su u strastvenom odnosu sa muskarcem. Totalno sam se prepustio i uzivao maksimalno. Smatrao sam sebe tada po prvi put u zivotu, slatkom djevojcicom koja zadovoljava muskarca i koji uziva dok mu pruzam oral. Nista mi nije bilo vazno vec, da ga dovedem do vrhunca. Nisam htio stati, dok ne bude blizu. Nakon par minuta je poceo da se grci i ja sam se odmakao, a on je svrsio sebi po stomaku. Ja sam otisao do wc-a i isprao usta, pitajuci se sta sam to sebi dozvolio? Sta cu sad ako kaze nekom? Bilo me je strah.Osjecanja su mi bila pomjesana i u jednu ruku mi je bilo drago sto sam dozivio tako nesto, a u drugu me je bilo strah. Nedugo zatim smo se spremili i krenuli kuci. Nije htio puno da me ispituje, jer je vidio da se neugodno osjecam. Pozdravio me je i otisao.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Skroz slićnu priću sam i ja doživio znaći nevjerovatnoo

Korisnik

svaka cast na odlucnosti i hrabrosti