Slepi putnik (GAY priča)

-Težak život je sve više pritiskao moje misli,besparica i biološki sat sve više su podsećali da treba nešto da učinim od svog života,odlučio sam da odem za Nemačku,bilo je teško snaći se jer nisam imao pasoš,imao sam izuzetno jaku volju,išao sam na sve ili ništa,sad ili nikad.
-Uputio sam se ka Autobuskoj stanici,na peronu je stajao autobus oko kog je bila velika gužva,bio je obeležen tablom ,,Beograd-Frankfurt,,što je meni odgovaralo,sakrio sam se neprimetno u WC dok se nisu ukrcali svi putnici.
-Krenuli smo sa stanice,srce mi je kucalo jako kao nikad pre,ubrzavanje autobusa na auto putu značilo je korak bliže ostvarenju dugogodišnjeg sna,pogasila su se glavna svetla radi prijatnijeg putovanja,to je bio znak da mogu da izađem i odem do poslednjih upražnjenih sedišta.
-Negde kod Šida zastali smo radi manjeg odmora i pripreme za pasošku kontrolu,putnici su izašli da malo protegnu noge ali ne i vozač,njegovom oštrom oku nisam mogao da pobegnem,hteo sam i ja da izađem ali mi je zatvorio vrata,ostao sam sam sa njim u zatvorenom autobusu.

,,Odakle si se ti pojavio bolan,,-obratio mi se dok je prilazio.
,,Ja sam putnik ovog autobusa,,-odgovorio sam sa kiselim osmehom.
,,Nije tačno,nisi platio kartu,,
,,Jesam nego se ne sećate,,
,,Znam svakog ko prođe pored mene,tebe nisam zapazio,,-zgrabio je moj ranac i počeo da pretura po njemu.
,,Vidiš,nema karte a koliko vidim nemaš ni pasoš,,-pognuo sam glavu uhvaćen u laži.
,,Šta ćemo,za par kilometara je Hrvatska granica,moram te predati carenicima,,
,,Ne,molim vas,,-pao sam na kolena pred njim,izbočina u predelu šlica je bila itekako vidljiva.
,,Pa šta da radimo,,
,,Uradiću sve samo da stignem do Frankfurta,,
,,he he,šta bi to uradio,,-njegov pogled je izgledao nalik na one kod napaljenih mužjaka a osmeh otklanjao stres.
,,Recimo da se pobrinem za tvoj menjač majstore,,
,,hehe,,-njegovo smeškanje mi je dalo zeleno svetlo da mu otkopčam šlic.
-Kurac mu je bio izuzetno veliki,tipično jer je majstor bio poreklom iz Bosne,liznuo sam mu glavić dok se on osvrtao da nas ne bi neko zatekao od putnika sa pauze.
,,Oh majstore kako pulsira,mogu svaki njegov trzaj da osetim na svom jeziku,,
,,Već dva dana sam na putu,nisam stigao pošteno ni da ga izdrkam,,
,,Zato sam ja tu da učinim sve što mogu za tvoja puna jaja,,
,,he he,siši ih,liži,puna su soka,,
,,mmmm moj najslađi dezert,,
-Vozač se zavalio na zadnja sedišta i zabacio glavu na naslon,opustio se i raširio noge kako bih mogao potpuno da se posvetim obrađivanju njegovih nabreklih jaja.
-Zamenili smo mesta,poželeo je da poliže moju sočnu guzu koja je sve više vlažila na dodir njegovog jezika,bio je dobar vozač a lizao je u taktu promena brzine.
-Nabijao je jezik sve dublje u moj anus,žmarci su poduzimali moj stomak,znao je kako da dovede do ekstaze a onda da se zaustavi kako bi odložio svršavanje kod partnera.
-Seo je ispod mene a ja sam mu se polako nabijao na kitu,glavić je bio krupan pa je malo teže ulazio,bolelo je pomalo ali uskoro je usledio užitak koji je sve više rastao jer je skoro ceo bio u meni,nabadao sam mu se sve jače,mešao sam guzom iz zabave kao da mu menjam brzine,majstor se sve više smeškao,dopala mu se moja igrica,zavukao je svoje krupne šake ispod mog duksa i mesio mi sisice,ljubio mi je vrat,po mojim uzdasima naslutio je moje skoro svršavanje pa je jezikom obrađivao moje uvce tiho dahtajući,nabio sam mu se do jaja svršavajući po podu autobusa.
-Majstor je ubrzavao dahtanje kao kada motor menja broj obrtaja,pokušao je da ga izvadi ali ja mu nisam dao,želeo sam njegovu spermu u guzi,video je šta želim,nategao me je još jednom jako i sasuo mi sve do poslednje kapi.
-Malo smo se sredili,dok su se putnici ukrcavali ja sam se skrivao ponovo u WC-u,dok smo stajali na granici sa Hrvatskom od straha i velike treme počela je da mi curi njegova sperma napolje koja mi je sve više podmazivala rupicu,konačno smo krenuli,do mog konačnog odredišta sam se još jednom mazio sa majstorom pa skrivao,trebalo je dobro platiti tu skupu kartu za zapad ali sam uspeo da stignem,povezao me je sa nekim ljudima koji su dugo radili tamo kako bih dobio što pre posao i smeštaj,izgleda da sam dobro odradio preporuku jer me je majstor pozdravio sa osmehom na licu. :)