Perverzna patrola (GAY priča)

-Vraćajući se sa posla u jeku saobraćajne gužve u mislima negde daleko,prešao sam ulicu na crveno,iz tog nekog polusna današnjice trgla me je pištaljka saobraćajnog policajca,okrenuo sam se ka patrolnim kolima koja su bila skrivena na sredini trotoara,mahao mi je rukom da priđem dok je drugi sedeo na mestu suvozača.

,,Pripremite vašu ličnu kartu,,-bio je tako zgodan ali pomalo ironičan.
,,Da li postoji mogućnost da me pustite sa opomenom,nemam prebijenog dinara,,
,,O tome ste trebali da mislite pre a ne sada,,-ignorisao me je dok je popunjavao uplatnicu što me je nerviralo.
,,Gde vam je smisao za pomoć građanima,kakvo je to ponašanje,,
,,Vi ste u prekršaju,molim vas da ne ometate,,-iritirao me je i dalje dok se njegov kolega cinično smeškao.
,,Kazna je 5000 dinara,ako platite u roku od 8 dana biće prepolovljena,,-ne gledajući me u oči pružio mi je uplatnicu sa ličnom kartom.

-To me je strašno iznerviralo,ta ironija i cinizam,niko ne može tako da razgovara samnom,odlučio sam da odem u obližnju policijsku stanicu i da ih prijavim,Komandir me je čudno gledao ali nije mogao da razume da sam želeo pažnju i korektan odnos prema meni kao poštenom građaninu i da niko nema pravo da nas tretira kao stvar,nije me očigledno razumeo ali je obećao da će ih pozvati na razgovor.

-Prošlo je par dana od cele ove priče,vraćao sam se kući sa neke žurke,bilo je strašno kasno,morao sam da pređem peške jedan mračan deo puta između dva naseljena mesta.
-Bilo je mračno i tiho,tu tišinu razbio je zvuk motora specifičnog za Fiat Punta koji se lagano približavao iza mene,ubrzao sam korak ali je auto išao iza mene silazeći desnom stranom sa puta,upalio je rotaciona svetla,začuo se zvuk otvaranja vrata.

,,Vidi,vidi,to je naš pošteni građanin koji se borbi protiv nepravde,,
,,Želi pažnju,sad ćemo da mu damo,,-bio sam zaslepljen dugim svetlima ali sam mogao da prepoznam onaj isti ironični glas.

-Počeo sam da bežim preko livade ali oni su krenuli zamnom paleći baterijske lampe dok je auto ostao na glavnom putu,momci su bili u top formi čim su mi bili za petama,sapleo sam se preko neke grane i pao na zemlju.

,,Bežiš,pobeguljo,opireš se hapšenju,,
,,Ne,nisam kriv,šta hoćete od mene,,
,,Da ti odgovorimo na prijavu,,
,,tražio si pažnju,sad ćeš da dobiješ 2 x 20 cm hahaha,,-nisam u tom trenutku znao šta to znači.
,,Roki da zovemo interventnu,,
,,Neka,želim malo da se zabavim,,

-Vezali su mi ruke lisicama za drvo,skinuli su mi donji deo garderobe,raširili noge tako da je moj čmarić bio njima prepušten da mu rade šta žele,osetio sam na oba guza nešto toplo i njihovo dahtanje,izvadili su kite i trljali ih.
-Iz opasača je jedan od njih izvadio palicu sa znakom ,,STOP,,ovlažio kraj svojim jezikom i počeo njome da prodire u mene,ne znam zašto ali stomak je počeo da mi trne a kurac da mi se diže od svakog njegovog dodira,dok mi je mazio jaja,osetio je moju erekciju što ih je navelo na smeh.
,,Pogledaj,uživa,sviđa mu se,,
,,Možda potajno voliš policijski pendrek,,-jedan od njih mi je oslobodio ruke,pomislio sam da će mi ga staviti u usta onako vrelog i nadrkanog ali mi je dao da mu sisam pendrek.
,,Želiš pravi,prvo malo cuclaj ovaj da vidim kako to radiš,lizao sam vrh jezikom dok mi je lampa bila uperena u lice,njegov kolega mi je lizao guzu i drkao kurac.
-Nešto mu je šapnuo,ustali su i stali obojica iznad mene,naredili su da isplazim jezik da bi trljali glaviće o njega,svideo mi se ukus i miris kurca,kad kad bih usnama uhvatio do pola jedan od njih što im je prijalo,postajalo je sve bolje što sam se manje opirao,dok sam im sisao lupkali su me pendrecima po guzi,onog što me je najviše nervirao primio sam u usta celog dok je kolega sa dva prsta sve više širio anus,imao je kod sebe neki izuzetno sluzavi gel kojim je sebi spremao put,jedan jak snažan ubod i već je bio u meni,pažnju sa tog bola skretala su mi krupna jaja njegovog kolege.
-Smenjivali su se,tucali su me prvo nežno a onda sve žešće,menjali smo poze,počeo sam da uživam u igricama sve više,uživao sam dok sam ih jahao,poželeo sam da imam dve rupe,nakon dobre jebačine legli su na leđa,prvo sam iscedio mlađeg kolegu dok sam malo više obrađivao ovog mog omiljenog,želeo sam malo da ga mučim ne davajući mu da svrši kada je želeo a onda sam mu posisao sok kada ga je već izdavala snaga pa je bio par sekundi van sebe.
-Bili su zadovoljni načinom plaćanja kazne pa su me odvezli tih 2 km koliko sam trebao još da pešačim,nakon te večeri sam promenio mišljenje o policajcima i da su oni uvek tu da pomognu kada građani upadnu u nevolje ili im je do nevolje :P