Cinkaroš (GAY priča)

-Trgovao sam polovnim automobilima iz uvoza,svako od auto dilera se snalazio kako je znao da bi što pre i brže prodao kola u opštoj besparici,malo sam muvao nešto sa kilometražom nakon čega su me uhapsili i poslali u zatvor.
-Novo okruženje,zatvoren prostor,ljudi raznih profila,sve je to delovalo na mene katastrofalno,imao sam osećaj panike i da neću to moći da izdržim.
-Često sam odlazio na razgovore sa Upravnikom,svi ti razgovori nisu imali nikakav smisao dok mi jednoga dana nije bio ponuđen predlog u strogoj tajnosti,

,,Izvoli sedi,,-Upravnik je bio veoma ljubazan.
,,Vidim ti se ne snalaziš ovde najbolje,,
,,Ne,nije ovo za mene,,
,,Koliko si dobio,,
,,6 meseci,,
,,Pa sad prijatelju,niko ne voli zatvor ali postoje procedure,olakšice,mogućnosti da se smanji kazna,,-svidelo mi se to što je govorio.
,,Uradiću sve što budete rekli,samo da odem odavde,,
,,Nudim ti vid saradnje,ako budem zadovoljan,ideš odavde za 2 meseca,,
,,Kakvu saradnju,,
,,Jednostavno,sve što čuješ da se priča okolo,prenesi mi,tako pomažeš i sebi i ovoj zajednici a i ljudima napolju,,

-Pristao sam,stalo mi je samo da se što pre izgubim odavde,uvukao me je u klasičnu zamku za guštere ali šta je tu je,naseo sam,cinkario sam redom sve,padale su samice,kazne,premeštaje,zatvorskim sektorom je vladao pravi bes jer niko nije znao ko je ,,taster,, kako se to ovde popularno nazivalo.
-Ali sve se uvek sazna,neko je lanuo tamo gde ne treba,osetio sam kako me svi gledaju sa prezirom ali Upravnik nije hteo da mi pomogne ni da me premesti,iskoristio me je i bacio kao krpu,bio sam prepušten na milost i nemilost zatvorenicima,iz filmova sam se prisećao šta rade u zatvoru sa takvima,bio me je strah.
-Jedne noći kada su svi otišli,ja sam došao u kupaonicu kako bih se istuširao ali to je bila zamka u koju su me pustili da se uvučem,njih petorica su bili goli i gledali me besno.

,,Ti si taj mamicu ti jebem,,
,,Već duže vreme nas cinkariš,,
,,Nisam kriv nagovorili su me,samo sam hteo da odem odavde,,-spao mi je peškir i gole guze sam potrčao ka izlazu ali me je blokirao jedan od njih,grmalj od čoveka.
,,Isecimo mu jezik,,-čuo sam iza sebe.
,,Imamo mi za njegov jezik nešto drugo,,-začuo se smeh oko mene,izvadili su nadrkane kurčine i poređali se u krug,jedan je iz namere da me uplaši izvadio neko sečivo.
,,Sisaj,,
-Nisam imao kuda,isekli bi mi lice da nisam pristao,otvorio sam usta i pušio im redom,moj jezik im je svakako prijao jer su bili zagoreli,šamarali su me kitama po jeziku,usnama,gurali glavu,na silu mi ga nabijali do jaja u grlo,sve sam to podnosio kako me ne bi tukli.
-Na tome se nije završilo,onaj najsnažniji me je na leđima izneo i stavio na sto,ležao sam na stomaku,čvrsto me je držao dok su oni stali u red i pljuvali u šake,nije bilo lubrikanata ni kondoma,vlažili su mi čmar pljuvačkom i nabijali ga,jebali su me redom bez milosti,moje vrištanje je gušio onaj visoki svojim kurcem kako nas ne bi čuli čuvari.
-Svršili su mi po faci,na mom licu je bilo dosta sperme,kao da nisu žalili do poslednje kapi,bacili su me na pod i ispljuvali.

,,Sad se kupaj,pizda ti materina,,-ležao sam onako par minuta nakon njihovog odlaska a zatim se istuširao,odslužio sam svojih 6 meseci,Upravnik je lagao,nisam dobio smanjenje kazne a morao sam do isteka da pušim svakome koga sam ocinkario a i da dam slobodno guzu pri tuširanju,bio sam kolektivna pičkica,naučio sam tu lekciju da cinkarenje nije dobro ni unutra kao ni napolju.