Očuh (GAY priča)

Razvod svojih roditelja nisam dobro podneo,vreme je prolazilo a ja sam postajao sve gori po ponašanju,otac je otputovao za inostranstvo a majka nije znala šta da radi samnom,noći sam provodio van kuće sa društvom,valjda je to sve bio moj beg od stvarnosti jer moram priznati da mi je otac bio idol u svemu,mnogo sam ga voleo.
-Sve je počelo da se menja kada se u našu kuću uselio čovek sa kojim je moja majka rešila da živi,zgodan,crn,visok,ranih 50-tih,čovek sa stavom čija reč je imala težinu.
-Nastavio sam sa mangupiranjem i kasnim dolascima,mrzeo sam tu kuću a njega odbijao da nazivam ocem iako je majka donekle to insistirala,u početku je to tolerisao ali počeo je i on donekle da puca po šavovima,taj haos je kulminirao jedne večeri nakon odlaska moje majke u selo.
-Vratio sam se kući jednog jutra u 3 ujutru,nisam očekivao da ću očuha zateći budnog,

,,Zorane,dođi ovamo,,-presekao me je njegov glas iz spavaće sobe.
,,Umoran sam,nemoj da me smaraš,,-mahnuo sam mu rukom.
,,Smesta,,-tako se razdrao da me je momentalno paralisao,imao je zapovednički glas.
,,Šta smo rekli za ovako kasno dolaženje,,
,,ja sam svoj čovek,imam pravo da radim šta hoću,,
,,dok si u ovoj kući i jedeš moj hleb,od sada ćeš raditi šta ti ja kažem,,
,,Kako ne,,-odgurnuo sam ga.
-Ščepao me je jako i bacio na krevet,pao sam na stomak,skočio je i svukao mi trenerku,

,,Ovo je trebalo odavno da se uradi,,-svojom krupnom šakom me je pljeskao po guzi.
,,Pusti me,pusti me bre,,-otimao sam se.
,,Samo se ti otimaj luče,ja to volim,,
-Pljeskao me je kao neko derište,držao me je snažno da nisam mogao da se izvučem,cmizdrio sam kao neka pičkica,cvilio,iz fioke je izvadio neki gel,namazao je srednji prst i počeo ga gurati u moj anus,uvlačio ga je u početku polako a onda sve dublje,kada ga je malo raširio ušao je i drugi prst,to mi je nekako prijalo,svidelo mi se,držao sam svoj stav ali sam se molio da ne prekida.

,,Nešto si se ućutao,sigurno ti se sviđa,,
,,Sada će tatica da ti da nešto što nikada nisi probao,,
,,Ti nisi moj otac,,
,,Zini,,-otvorio je bade mantil i izvadio veliku kitu,prineo je mojim usnama.
,,Hajde lizni malo glavić,slobodno,,-otimao sam se ali njegova velika šaka je već bila na mom potiljku i gurala me ka napred.
,,Tako,otvori usta,bez zuba,samo jezik,,
-Osetio sam kako mi polako prilazi usnama,glavić onako vreo je već bio na mojim usnama,lučio je neki čudan sok,svideo mi se u ustima pa sam polako smanjivao otpor,sada je mogao da mi ga stavi celog,nije mu bio mnogo veliki pa mi ga je nabijao do jaja u grlo,povremeno bi me spuštao na svoja dlakava jaja da mu ih ližem.
,,Hoćeš li još da budeš neposlušan,,-lupao me je kitom po obrazima
,,Neću,neću,obećavam,,
,,Daj dupe ovamo,,
-Osetio sam njegov tvrd i vlažan jezik kako mi liže anus,reklo bi se da je imao iskustva u tome,svojim šakama je čvrsto držao moju guzu koja je bila otvorena i spremna za njegove vruće nalete,ustao je i prišao bliže.

,,Sada ćeš osetiti mali ubod,ne boj se ne boli,,-počeo je da prodire svojim krupnim glavićem.
,,Ah,,-ispustio sam glasan uzdah,bolelo je mnogo dok se čmarić širio ali se Očuh na moje jecaje nije zaustavljao,dva puta ga je snažno nabio,suze su mi krenule.
,,Jel voliš ovo,,
,,Ne,boli mnogo,,-sex u guzu mi se nije mnogo dopao kao pušenje,bio je grub jer je hteo da me kazni za neposlušnost.
,,Hoćeš li još uzimati kola bez pitanja,,
,,Ne,,-već je bio u meni do jaja.
,,Hoćeš li dolaziti kasno kući,,
,,Ne,ne,,
,,Obećavaš,,
,,Obećavam,,
-Izvadio ga je i izdrkao ga po mojoj guzi,istresao ga je do poslednje kapi,pljesnuo me je po dupetu još jednom i naredio da posle tuširanja idem odmah u krevet.
-Kada se majka vratila nije mogla da me prepozna,nastavio sam studije,dolazio kući do 11,zaposlio se honorarno i nakon nekog vremena kupio sebi auto kako ne bi dirao njihov,kako dobar sex i autoritet mogu ohladiti mladu usijanu glavu :)