Sudar (GAY priča)

-Tog dana po povratku s posla bila je velika vrućina,saobraćajna gužva,nervoza i mali prestanak pažnje,doveli su do toga da sam kolima udario u auto ispred sebe.
-Prvo našta sam pomislio da će me napasti vlasnik jer znamo kakve su reakcije naših vozača kada oštete svoj auto,izašao sam iz kola da pogledam kakva je šteta,izašao je i taj drugi dečko,bio je prelep,visok,crn,plavih očiju,trenutak besa zamenili su osmesi,umesto da pogledamo stanje naših očešanih branika mi smo piljili jedan u drugog dok su svi oko nas svirali.
-Sklonili smo automobile u sporednu ulicu kako ne bi smetali,svidelo mu se moje debelo telo utegnuto u sportsku trenerku,nisam voleo da nosim gaćice tako da je moja guza kipela pred njegovim očima u tankoj pamučnoj trenerci.
-Bio sam kriv za sudar ali sam želeo da se nekako izvučem bez policije ili evropskog izveštaja,zauzeo sam doggy pozu i podvukao se pod njegov auto da probam da mu dignem branik koji je spao sa šarke,tesna trenerka mi se svukla do polovine guze i sada tako mesnatu je mogao i da vidi.
Malo sam mešao pokušavajući da ga nabijem na šarku,krajičkom oka sam ga pogledao,dečko je otkidao masirajući međunožje tako slobodno misleći da ga niko ne gleda.
,,Moraćeš u servis ipak,tako sam ti ga stavio da ne može da padne usput,,-malo sam ga palio ali i on je umeo da igra igru na moje iznenađenje.
,,Moram da pozovem policiju da izvrši uviđaj,,
,,Nemoj mačak,ako bi mogli nekako da nadoknadimo štetu,,
,,Teško,hajmo u auto da odradimo Evropski izveštaj,,

-Ušli smo u njegov karavan u kojem je radila klima,seo sam na mesto suvozača,očekivao sam da će izvući Evropski izveštaj ali umesto njega otkopčao je šlic i izvadio tvrdu veliku kurčinu,uhvatio me je za potiljak i nabio me na njega.
-U kolima je bilo hladno a mom jeziku je prijao njegov topao kurac,bio mu je veliki tako da sam ga lizao celom dužinom,izluđivala su me njegova krupna jaja.
-Oborio je zadnja sedišta,nisam se ni najbolje namestio kada me je okrenuo na stomak i uhvatio me za guzu,svukao je skroz trenerku i počeo da je mesi svojim rukama,u kratkim pauzama među uzdasima saznao sam da je sportista što je objašnjavalo njegovo snažno masiranje.
-Nabio je jezik u rupicu i halapljivo lizao,bio je tako napaljen ali ne dovoljno koliko sam ja mogao da napalim momka,želeo sam vatru jer mi je guza bila tako živahna i nemirna,dok je lizao izmicao sam mu,kada mu je bilo najslađe odbijao sam ga,dok sam se igrao njime on je potajno izvukao lubrikant i namazao kitu.
-Iznenadio me je kada mi ga je nabio,oh ne mogu da verujem kako me je smirio,rasturao me je tako da je ceo auto skakao,vrištao sam od zadovoljstva dok me je satirao dobrom jebačinom,bio je divalj,baš onakav jebač koji mi je bio potreban.
-Okrenuo me je i svršio mi u usta,sperma mu je bila slatka kao med,izdrkao sam ga do poslednje kapi,tako me je rasturio da sam jedva otišao do kola i odvezao se kući,dobro bolje i dobra jebačina nego kazna za prekršaj ;)